.SENSAI LOOSE POWDER.

Mä rakastan irtopuuteria, siis hyvää sellaista. Paras irtopuuteri, joka on mun kohdalle osunut on tämä:

SENSAI LOOSE POWDER (TRANSLUCENT)

Nimensä mukaisesti tämä irtopuuteri on translucent-sävy, eli sopii kenelle tahansa, ihonväristä riippumatta, kesät ja talvet. Puuteri ei siis muuta meikin väriä laisinkaan.

028_loose_powder

Koostumus on erittäin hieno ja silkkinen, levittyy tasaisesti ja ohuesti. Kun puuteri on ”asettunut” iholle, se on huomaamaton ja luonnollinen. Iho todella näyttää heleältä ja raikkaalta, ei ollenkaan puuteroidulta.

Sensai irtopuuteri sisältää ”weightless moist glow factor” -ainesosan, joka aikaansaa luonnollisen hehkun iholle. Sisältää myös erittäin kosteuttavia raaka-aineta, kuten phyto-squalanea ja riisiuutetta. Eli tämä puuteri ei todellakaan ole kuivattava, sopii myös erittäin kuivaihoisille, jotka ei normaalisti voisi käyttää puuteria laisinkaan.

029_loose_powder2

Sensain irtopuuteri on myöskin pakattu tyylikkääseen rasiaan. Pakkauksen yksi parhaimpia puolia on tuo uskomattoman silkkinen ja pehmeä vippa! Sillä on todella ilo tupsutella puuteria kasvoilleen.

Tästä en luovu!

MUN IRTOPUUTERI NOUNOUT:

VÄRILLINEN – sinulla on täydellisen värinen meikkivoide, jota hädintuskin edes huomaa kasvoilta, ja sitten tupsuttelet värillisen irtopuuterin siihen päälle ja yhtäkkiä iho onkin joko liian kalpea tai liian tumma. Mitä tapahtui sille täydelliselle meikkivoidesävylle?

RAKEINEN – karkeampi koostumus ensinnäkin rapisee kamalasti vipalla tupsutellessa ja sitten on just ne housut puuterissa, jotka ajattelit laittaa tänään töihin/kouluun/tms. Ja kasvot oikeasti tuntuu tosi puuterisilta tämmöisen jäljiltä, yök.

KUIVATTAVA – kuinka kivaa onkaan, että puuterin levityksen jälkeen huomaat kasvoillasi kuivia läikkiä ja pieniä ihoriekaleita siellä täällä. Joo, iho on toki mattapintainen eikä varmasti kiillä koko päivänä, mutta kumpi mieluummin, totaalimatta, pintakuiva ja hilseilevä vai puuteroitu, mutta samalla kosteutettu?

LIIAN PIENI VIPPA – ihan tosi, mitä mä teen puuterilla, jossa ei ole kunnollista puuterivippaa mukana? Tai jos pakkaukseen ei voi edes OSTAA kunnollista, koska kunnollinen ei MAHDU vipalle suunniteltuun tilaan. Liian pieni ja ohkainen puuterivippa on ihan yhtä tyhjän kanssa, koska kasvojen puuteroimiseen menee ikuisuus, kun vipan pinta-ala on niin pieni. Lituskainen vippa on melkein sama kuin yrittäisi tupsutella irtopuuteria kasvoille meikkisienellä: puuteria tulee liikaa.

HUONO PAKKAUS – onko mitään ärsyttävämpää kuin yrittää saada kierrekannellista rasiaa kiinni ja se ei millään mene oikeille jengoille? Mulla ainakaan ei ole minuuttikaupalla aamuisin aikaa taistella noin typerän asian kanssa. Tai jos tuotteessa on liian monta välikannen välikantta, jotka pitää kaikki ottaa välistä pois ennen kuin pääsee käsiksi itse asiaan: puuteriin.

3 thoughts on “.SENSAI LOOSE POWDER.

  1. Neuvotko tyhmää miten irtopuuteria kannattaa levittää vipalla? Olen käyttänyt aina sivellintä, mutta kiinnostaisi tietää miten se vipalla onnistuu ilman, että tuotetta tulee liikaa vippaan?-Henni

    1. Pidä vippaa puuterirasian reikiä vasten painettuna, ravistele rasiaa ylösalaisin muutaman kerran, ota vippa ja painele vippaa kämmeneen, että puuteri tasoittuu ja sitten taputtelen kevyesti kasvojen keskialueille ensin ja loput ulkoreunoille. Toista rasian ravistelu ja vipan paineluprosessi tarvittaessa :)Hyvää puuteria voi kyllä laittaa vähän enemmänkin ilman pelkoa ylipuuteroinnista. Mä ravistan puuteria vippaan ainakin neljä kertaa koko kasvoille enkä edes painelee vippaa kämmeneen ja lopputulos on silti oikein hyvä :) Ja käytän siis edelleen tätä Sensain Loose Powderia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.