.MEIKKIPAKKI.

Kävinpäs tuossa lauantaina vähän ostoksilla. Meikkipakki, josta olen haaveillut jo hyvän aikaa, nököttää nyt tuossa mun vieressä ja se on täynnä meikkejä! Just the way I like it. Yksi työkaveri kertoi, että Bauhausista voisi ehkä löytyä sellainen ”työkalupakki”, joka on aivan meikkipakin näköinen, mutta huomattavasti huokeampi kuin ammattilaispakit (jotka saattaa maksaa useita satasia pahimmillaan).

036_Box-closed

Bauhausiin siis tieni vei ja melkeinpä samantien löytyi työkalupakkiosasto, jossa oli tismalleen sellainen pakki, mistä mä olin haaveillut! Ja ainoastaan hintaan 34,90€ !!! Eli jos haaveilet metallisesta meikkipakista niin kipaisepas lähimpään Bauhausiin. Vielä vähän mitoista, eli boksin pitkä sivu on 36cm, kapeampi sivu 22cm ja korkeus 24cm.

037_Box-opened

Kun boksin avaa, sieltä löytyy kiva pohjaosasto, jonne mahtuu vaikka ja mitä kivaa. Sivuille kääntyy kaksi kerrosta pienempiä lokeroita, joihin saa sitten sitä pikkukamaa enemmän. Pikku miinus siitä, että lokerot on melko matalia, joten mm. Sensain luomiväri- ja poskipunarasiat eivät mahdu pystyasentoon vaan ne täytyy laittaa poikittain.

038_Boxfullopened

Ihan kaikkia meikkejä en edelleenkään saanut mahtumaan boksiin, mutta valikoin sinne ne mitä enemmän tulee käytettyä ja loput jäi sitten edelleen siihen meikkilaatikkoon.

039_Boxfullopened2

Vasemmalla ylimpänä on päivittäisiä meikkejä, sen alapuolella Sensain luomiväripaletit ja rajauskyniä ja sen sellaista. Pohjalla on kaikki kynsilakat, ne vei neljä lokeroa, heh, puutereita ja ylimääräisiä meikkipohjia, peiteaineita ja pohjustajia ja Sensain poskipunapaletit. Oikealla alemmassa lokerikossa on luomivärejä, kaikenmoisia eri merkkisiä sellaisia ja muutama huulikiiltokin sinne on eksynyt. Oikealla ylemmässä lokerossa on sitten eniten käytössä olevat huulikiillot ja kaikki Sensain huulipunat.

040_drawer-open

Mun edelliseen meikkilaatikkoon jäi edelleen aika paljon tavaraa. Nyt siellä on mm. sellaisia luomivärejä, joita käytän oikeasti tosi harvoin jos koskaan, sellaisia huulipunasävyjä, joita en käytä juuri ikinä, joitakin erikoistuotteita, kuten kimallepuuteria. Mulla jäi kuitenkin yksi pikkuboksi tyhjäksi ja päätin käyttää sen hyödyksi ja tein siitä korulaatikon, eli siellä asustaa nyt sitten mun kaikki kivat sormukset ja kaulakorut, joita eniten käytän. Isoimmat rannerenkaat meni kylläkin viereiseen boksiin. Huulipunalaatikkoon mahtui mukavasti myös huulirasvat, jotka on tähän saakka ollut vähän vaikeammin tavoitettavissa ja ne on sen takia maannut aina jossain pöydällä rumasti :( Nyt menee muuten tämäkin laatikko kiinni!

Onpas onnellista! Meikkipakki makaa tietokonepöydän alla suljettuna päivät ja siellä on helposti käsillä kaikki päivittäiset meikit ja nekin mitä tähän asti olen vähemmän käyttänyt, ovat helpommin käytettävissä, kun ne mahtuu kaikki samaan paikkaan. Eipähän enää niin herkästi unohdu erilaiset paletit pelkästään sen takia, että ne on poissa silmistä.

13 thoughts on “.MEIKKIPAKKI.

  1. Tosi kiva! Tuolla yhdessä romukaupassa näin samantyyppisen, mutta maksoi yli 40e ja mun mielestä oli laatuun nähden vähän liikaa. Miltä sun mielestä tässä laatu vaikuttaa?

  2. MaijuS: Tällä kokemuksella vaikuttaa ihan tukevalta. Sisälokerot (ne mustat käännettävät) on muovia, mutta vahvaa sellaista. Lokeroista voi tehdä just sen kokoiset kuin haluaa. Multa ainakin jäi niitä välipalikoita tosi paljon yli.Sen verran mitä olen päässyt hipelöimään ns. ammattilaispakkeja, tämä on ainakin ihan yhtä hyvä kuin ne :)

  3. Nekku: Kannattaa käydä katsomassa. Espoon Bauhausissa ainakin oli sellainen muoveista avattu malliversio, jota voi kopeloida :DNea: Hah, tiedän tunteen :D Tosin tässä tapauksessa mä tarttisin ehkä jopa toisen samanmoisen :D Mutta taidan toistaiseksi tyytyä yhteen.

  4. Kiitos ideasta – tosin aion hankkia pakin ihan perustylsään asiaan kuten meidän ruuvien ja mutterien sun muiden härpäkkeiden ruotuunsaamiseksi.Valitettavasti en omista NIIN paljon meikkejä, jotta mun kannattaisi tuollainen hankkia :) – ainakaan vielä : DTaidankin heti huomenna kipaista Bauhausiin kun heitän tuon puoliskoni töihin :)

  5. Hirmulisko: No mutta onhan tämä sata kertaa nätimpi kuin sellaiset perustyökalupakit :) Vaikka siellä sitten olisikin vain ruuveja ja muttereita :D

  6. Joo, mä kolusin ne muut pakit siellä ja totesin että toi oli ehdottomasti paras. Ehdottomasti plussaa siitä että noita laatikoita saa itse säätää ja tilaa on muutenkin tosi hyvin.Mahdoin vaan olla aika näky kun maanantai aamuna klo 9 tämmönen minime kuin minä kävelen pakki kainalossa kohti Bauhaussin kassaa : D

  7. Meikkipakki on kyllä paras keksintö ikinä! Itselläni on kaksi ja olen kummatkin raahannut ulkomailta käsimatkatavaroissa, kun niitä ei saanu mahtumaan mihinkään…;)

  8. Hirmulisko: Mäki kattelin kaikki ne hyvännäköiset sieltä, mutta kyllä tuo oli paras ja käytännöllisimmän oloinen.Elena: On se kyllä kätevä! Mulla tuohon yhteen mahtuu hyvin kaikki päivittäiset meikkijutut ja loput harvemmin käytössä olevat on sitten jossain muualla :) Kiva aamuisin levittää meikkipakki nenän eteen ja ryhtyä funtsailemaan, että mitäs sitä tänään naamaansa laittaisi :D

  9. Ikivääri: Eikun mulla on perfektionisti poikaystävä digijärkkärillä + erillisellä salamalla ja paljon isoa valkoista paperia :D Siinä mun studio.

  10. Hey! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to take a look.I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers!Wonderful blog and superb style and design.Have a look at my website – eiweißpulver low carb

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.