.CLARINS HUILE RELAX.

Clarinsin vartalo- ja kasvoöljyt sisältävät 100% puhtaita kasviuutteita ja luonnon raaka-aineita. Öljyissä ei ole mitään säilöntäaineita, väriaineita tai muutakaan synteettistä. Kasvoille on olemassa kolme öljyä: Santal – kuiva/herkkä iho, Blue Orchid – pintakuiva iho ja Lotus – rasvainen iho. Vartalolle löytyy myöskin kolme öljyä: Tonic – virkistävä/kiinteyttävä, Anti-Eau – nesteitä poistava ja Relax – rentouttava.

Ja tällä kertaa mä keskityn RELAX-vartaloöljyyn, koska olen aivan totaalisen rakastunut siihen. Olen jo jonkin aikaa käyttänyt öljyä aina iltasuihkun jälkeen koko vartalolle tai jos vähän laiskottaa niin öljyän vain jalkaterät, kädet, polvet ja kyynärpäät, eli kaikki kuivimmat alueet.

041_relax

Öljy tuoksuu mun nenään aivan taivalliselta. Siinä on mm. näitä eteerisiä öljyjä: basilika, geranium, pomeranssi ja kamomilla. Mun mielestä on ihana mennä nukkumaan Relax-öljyn tuoksuun. Se rentouttaa ja rauhoittaa sekä kehon että mielen niin, että unikin tulee nopeammin. Itseasiassa Relax-öljyn tultua mukaan mun iltarutiineihin, olen nukkunut yöni huomattavasti paremmin, uskokaa tai älkää! Jos olen laiska enkä laita öljyä ollenkaan, saatan heräillä yöllä useampaankin kertaan (kuten lähes joka yö ennen öljyn omistamista), mutta öljyn kanssa heräämisiä tapahtuu todella harvoin.

Poikaystäväkin on joutunut öljykokeilun uhriksi. Levitin öljyä hänen kipeisiin niskoihin illalla ennen nukkumaanmenoa ja seuraavana päivänä tuli tuomio: hän sanoi, että alkuun tuoksu tuntui nenässä melko voimakkaana (kun ei ole tottunut tuoksuun), mutta sitten huomasi, että se todella alkaa rentouttamaan ja nukahti kuulemma hyvin nopeasti sen jälkeen.

Paitsi että Relax-öljy tuoksuu hyvältä, se myöskin tuntuu hyvältä. Kun sen levittää kostealle iholle, se imeytyy paremmin ja jättää pehmeän tunteen iholle välittömästi. Iho on kosteutettu ja silkinpehmeä, mutta ei yhtään rasvaisen tai tahmean tuntuinen. Siis jos öljyä on käyttänyt oikein. Tottakai se tuntuu lähmäiseltä jonkin aikaa jos sitä lutraa liikaa. Sitä todellakin tarvitsee ottaa esim. yhteen jalkaan (nilkasta reiden yläosaan) vain pienen pieni luraus kämmenelle, sitten hierotaan kämmenet yhteen ja vasta sitten levitetään öljy säärelle koko matkalle. Käsivarsiin otan vähän pienemmän määrän ja hieron kämmenet yhteen ja vain yhden kämmenen sisältämä öljymäärä menee yhteen käsivarteen.

042_relax2

Kannattaa muuten keskittyä niskoihin tai muihin kipeytyneisiin lihaksiin öljyä levittäessä. Se todella lievittää kireyttä ja rentouttaa lihaksia. Monet käyttää tätä öljyä urheilusuoritusten jälkeen rentouttamaan kovasti työskennelleitä lihaksia. Relax-öljyä voi muuten käyttää myös hierontaan, erityisen ihana just niskahieronnassa. Olen myöskin kuullut, että itkuiset lapset saadaan tällä rauhallisiksi. Pienenpieni sipaus öljyä lapsen jalkapohjaan niin pitäisi rauhoittua. Tai vaihtoehtoisesti levittää öljyä omaan rintakehäänsä ja ottaa lapsen syliin rauhoittumaan, jolloin lapsi voi vaatteiden läpi tuoksutella öljyä. Silloin öljyä ei mene lapseen ollenkaan, mutta tuoksu kuitenkin rauhoittaa.

Öljy siis levitetään kostealle iholle suihkun jälkeen. Itse yleensä vain pyyhin käsin ylimääräiset vedet pois iholta mahdollisimman hyvin ja sitten levitän öljyn koko vartalolle. Kun öljy on levitetty, menen vielä nopeaan viileään suihkuun ja kuivaan ihon taputellen pyyhkeeseen, etten hiero öljyä siihen.

Oon tähän nyt aivan koukussa ja toivon, ettei pullo lopu ikinä!

Clarins öljyjä myy ainakin Sokos, Stockmann, Sokos Emotion ja Stockmann Beauty. Kasvoöljyn hinta on muistaakseni n. 45-47€ ja vartaloöljy tais olla 49€ tai jotain sinne päin. Alle viiskymppiä jokatapauksessa kumpikin.

2 thoughts on “.CLARINS HUILE RELAX.

  1. Oli kiva kuulla näistä öljyistä, kun olen itse niitä vähän liikkeessä pälyillyt ja miettinyt että millähän myyntiarfumenteilla noitakin myisi…Tuosta pitää kysyä että miksi menet öljyn levittämisen jälkeen vielä viileään suihkuun?Täytyykin ehkä ottaa näitä töistä vähän kotiin testattavaksi….

  2. Siellä pakkauksen lappusissa neuvottiin, että mene vielä viileään suihkuun (huljuttele vettä jaloista ylöspäin). Tai sitten siitä on mainittu koulutuksessa asian yhteydessä, en ole ihan varma, että kumminpäin :D Mutta sillä on siis joku ihan oikea merkitys sillä viileällä suihkulla. Parantaa verenkiertoa jne. Tuskin se ihan välttämätöntä on, mutta mä oon kokenut sen jotenkin mukavaksi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.