.ABSOLUTELY ALICE.

Viime sunnuntaina mä kävin elokuvissa katsomassa Alice in Wonderlandin (ja tykkäsin) ja elokuvan innoittamana ryhdyin haaveilemaan OPIn Alice in Wonderland-kokoelman kahdesta glitterlakasta. Maanantaina kävin ostamassa sinisen Absolutely Alice-lakan ja olen nyt ihastellut sitä lakkapulloa jo useita päiviä pienten onnellisten huokausten saattelemana. Se lakka on vaan niin kaunis! Kyseisessä myymälässä ei kuitenkaan enää ollut Mad as a Hatteria (eivätkä myyjät tienneet, että tuleeko sitä enää lisää ollenkaan vai ei, epäilivät että ei) ja sekös mua harmitti! Täytynee metsästää se jostain muualta jos sen ihan tosissani haluan vielä :)

092_OPI_absolutely_alice1

Keskiviikkona vihdoin korkkasin Alicen! Ja nyt mä oon ihan rakastunut! Lakassa on pääosassa tietenkin tuollaista sinistä glitteriä, mutta myös kultaa ja ehkä vähän mustaakin jos oikein tarkasti kyylää. Aivan upea kimmeltävä sävy, joka ei todellakaan toistu valokuvissa niin kauniina kuin luonnossa.

093_OPI_absolutely_alice2

Olin myöskin yllättynyt lakan peittävyydestä. Olin ihan varma, ettei tämmöinen glitterlakka voi peittää edes kahdella kerroksella, mutta onneksi olin väärässä! Lakkasin nimittäin tosiaankin vain sen kaksi kerrosta ja näin peittävä on lopputulos kuin näissä kuvissa näkyy :)

094_OPI_absolutely_alice3

Lakan pinta kylläkin jää vähän karheahkoksi, vaikka lakkasin kaksi kerrosta siihen päälle vielä Revlonin Quick Dry Top Coatia. Ajattelin, että päällyslakka olisi poistanut karhauden tunteen, mutta eipä tuo Revlon sitä ainakaan tehnyt. Mutta eipä se pinta nyt oikeastaan häiritsekään.

Seuraavan kerran, kun tätä lakkaa sudin kynsilleni, taidan kokeilla miltä se näyttää OPIn sinisen Blue My Mind -lakan kanssa :) Vähän tuskastuneena kyllä odotan, että millainen helvetti tätä glitterin määrää on kynsiltä poistaa o.O

EDIT: Joo, tätä oli melko helvetillistä poistaa. Kulutin varmaan viisi vanulappua, vaikka mä aina halkaisen ne, ja rutosti kynsilakanpoistoainetta ja silti tuntui, että sitä glitteriä on joka paikassa! Noh, nyt on kaikki kuitenkin poistettu ja uutta tilalla :)

4 thoughts on “.ABSOLUTELY ALICE.

  1. Mistä tätä lakkaa oikein löytää? Nimim. miljoona kauppaa kierretty tuloksetta! Ja varsinkin sitä Mad as a Hatteria oon kanssa metsästänyt, hihkaise toki jos löytyy jostakin – en jaksaisi alkaa tilata mistään ulkomailta…

  2. Anni: Ainakin silloin pari viikkoa sitten oli vielä Helsingin Sokoksella :) Mad as a Hatteria siellä ei ollut :'(

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.