.GRIMAS-MEIKKEJÄ.

Tein kaksi eriväristä Grimas-silmämeikkiä. Violettia ja fuksiaa toiseen meikkiin ja toiseen auringon värejä.

088_Grimas_violetti_fuksia

Joskus menneinä vuosina saatoin laittaa tällaisen silmämeikin ihan normaalina arkenakin, mutta siihen aikaan mä kylläkin olin töissä teatterissa maskeeraajaharjoittelijana, joten se selittänee paljon :D Nykyään näin kokonaisvaltaisen värikkäitä meikkejä teen tosi harvoin ja isoimmat väripilkut tänä päivänä tulee yleensä rajauksista.

089_grimas_violetti_fuksia_napit

No mutta mitäs tähän meikkiin sitten käytettiin. Aloitin tuolla kirkkaalla fuksialla (544) sisänurkasta ja laitoin sen päälle vaaleanpunaista helmiäistä (753) vähän pehmentämään. Ulkonurkan tein kokonaan räikeän kirkkaalla violetilla (574) ja häivytin sillä ylös kulmaluuta kohti. Alas sisänurkkaan päätin laittaa vaaleahkoa turkoosia (485) ja alaluomen ulkonurkkaan turkoosin päälle laitoin vielä violettia (se sama 574) yhdistämään ulkonurkkaa. Kulmaluulle heitin vielä liilaan shiftaavaa vaaleaa (776). Rajauksena Kanebo Liquid Eyeliner, sisäkajal IsaDora Inliner 56 Blonde, ripsivärinä Kanebo 38 Separating & Lenghtening, kulmakynä Kanebo Eyebrow Pencil.

090_grimas_keltaoranssiruskea

Tämä meikki oli sellainen, jota tein tosi usein yhdelle kaverilleni bilemeikiksi silloin teatteri-aikoina. Kaveri ihastui tähän väriyhdistelmään ikihyviksi ja se taitaa edelleenkin tehdä näillä väreillä tätä samaa meikkiä silloin tällöin :) Baariversioon mä ehkä laittaisin mustaa lisäksi tuonne ulkonurkkaan, mutta tällä kertaa laitoin vain ruskeaa.

091_grimas_keltaoranssiruskea_napit

Ja tähän meikkiin käytettiinkin ”vain” neljää luomiväriä. Ensin sisänurkkaan tuota tipunkeltaista (281) reilulla kädellä ja sen viereen liikkuvan luomen keskelle ihanaa kirkasta oranssia (553) ja ulkonurkkaan tummuutta ruskealla (569). Käytin samat värit, samassa järjestyksessä, myös alaluomelle. Kulmaluulle lisäsin vielä mattavaaleaa (280) tuomaan vähän valoa. Rajauksena Kanebo Liquid Eyeliner, sisäkajal IsaDora Inliner 56 Blonde, ripsivärinä Kanebo 38 Separating & Lenghtening, kulmakynä Kanebo Eyebrow Pencil.

24 thoughts on “.GRIMAS-MEIKKEJÄ.

 1. Tosi kivoja! Ajattelin jo edellisen Grimas-postauksen kohdalla, että tuota turkoosi-ruskeaa täytyy testata. Turkoosi on mulle jotenkin kamalan vaikea väri, mutta tykkäisin kyllä käyttää sitä. Ehkäpä sitten juuri tuon tummanruskean kanssa. Ja ehkäpä vaikka jo tänään. :)

 2. ihanat meikit :D oisko mahdollista joskus tehdä askel asleleelta tutoriaali että miten tuommonen toteutetaan ? en mä ainakaan osais kopioida tuota tuosta suoraa, vaan olis kiva nähdä kuvina ne kaikki vaiheet..

 3. Luoja miten ihania!!! Siis nuo kaksi ylimmäistä on ihan törkeen hienot, etenkin se baarimeikki!! Must copy!!!! Ylimmäisen tyyli vastaa mun arkimeikkityyliä. :) Paitsi että sun silmissä tuollaiset meikit näyttää about 10 kertaa paremmilta kuin mun. :/ Olenko jo sanonut tarpeeksi monta kertaa kuinka kateellinen olen sun silmistä? NIIN kauniin muotoiset! Luomivako-kulmaluu -akseli on ihan täydellinen luomiväreille meikkaajan näkökulmasta!

 4. Ensimmäinen oli kyllä värien puolesta mun lemppari, mutta toisaalta kakkonenkin on todella kaunis :)

 5. *tuijottaa nirvanassa*I-h-a-n-i-a!!! Ja täytyy yhtyä Sannin kehuihin sun kauniista silmistä. Mun silmämeikeistä (tai naamasta yleensä) ei voi enää lähikuvia ottaakaan, kun kaikki rypyt ja kurtut näkyy kymmenen kertaa isompina kuin normioloissa. Tätä tää on ollut sen jälkeen kun 40 tuli mittarissa täyteen. Surkeeta!

 6. WHOA! Miten upeita meikkejä o_oEnsimmäinen ja toinen olivat suosikkejani, rrrakastan keltaoranssiruskea-väriyhdistelmää.

 7. Nekku: Turkoosi-ruskea on mun ehdoton lemppari kyllä, edelleen :) Tosi harvoin vaan enää olen sitä muistanut tehdä. Mä muutenkin aina kuolaan kaikkien turkoosien luomivärien ja rajauskynien perään :DJenna: Kiitos :)Ruu: Ehkäpä mahdollisesti juu :) Minkä meikin haluaisit tutoriaalina? Vaikka ei noi kyllä mitään monimutkaisia ole missään tapauksessa, vähän häivytystä vaan ja värialueet selkeiksi, ei siinä muuta :)Sanni: Kiitos paljon ylitsevuotavista kehuista :DD Eikä ne mun silmät nyt niin älyttömän hienot ole, kuvissa aina nostan kulmia sen verran ylös, että luomet näkyis paremmin. Normaali-möllötys-tilassa liikkuvaa luomea ei nimittäin ihan hirveästi näy :P Saa kopioida meikkejä ihan vapaasti :)Sanna: Mäkin kallistun itse tuon oranssin puolelle :)Kiukkupussi: Mun mattaluomivärikausi on jo mennyt vähän ohi :)Skirty: Kiitos vaan :D Ei ne rypyt vaan se asenne ja hymy :D Hymyilevät silmät on aina kauniit, rypyistä viis!Panda: Keltaoranssi on munkin suosikki näistä ja tietty tuo turkoosi-ruskea jonka tein jo aikaisemmin uutena versiona :)Charming Nails: Kiitos, mäkin tykkään :)

 8. Oi mitä meikkejä!Hämmennyin vähän noista punatukkakuvista, kun tämän blogi antaa susta jotenkin tietyllä tavalla hienostuneen kuvan, niin on vaikea kuvitella sulle sellasta :)

 9. Badbomben: Ole hyvä :D Ja kiitos!Pääsky: No se oli joku tuollainen ”villin nuoruuden” (n. 23v.) kokeilu :D En tosiaankaan enää laittaisi punaista tukkaa, liian räikeä ja hankala yhdistää meikkejä+vaatteita siihen sopivaksi. Ruskean eri sävyt paitsi sopii mulle paremmin, ovat myöskin helpompia ja asiallisempia :) En edes saisi nykyisessä työssäni pitää mitään räikeää väriä päässäni :)

 10. Auringonlasku meikiksi ristitty näyttää tosi kivalta samoin kuin vihreää ja keltaista yhdistävä meikki. Pidän myös keijukaismeikistä ja turkoosi+ruskea yhdistelmästä.Pidän melkein aina vihreistä meikeistä ja käytän itse sitä myös värinä aika paljon perinteisen ruskean sijaan. Siniset silmät ja ruskea meikki on varma valinta, mutta myös tylsähkö valinta.

 11. Eiko: Mä kans tykkää tosi paljon eri vihreistä ja turkooseista silmämeikissä, mutta en kauhean usein niitä kuitenkaan välttämättä käytä o.O Aamulla töihin lähtiessä on vaan niin superhelppo ottaa joku niistä Sensain paleteista ja äkkiä sutia joku niistä silmiin. Ne on nopeita ja helppoja ja niiden kanssa mä tiedän mitä mä teen, eikä tartte ruveta funtsimaan mitään :)Ruskea on kyllä yksinään tylsä, mutta yhdistettynä johonkin värikkäämpään, siitäkin saadaan mielenkiintoinen :) Esim. turkoosi+ruskea, oranssi+ruskea, vihreä+ruskea, jne. :)

 12. ää, nyt vasta huomasin kysymuyksen, mutt tutoriaaliks käy ihan mikä vaan oikeestaan ois kiva nähdä että miten tuommonen rakentuu :D käytän minäkin värillisiä meikkejä, mutta eritavalla, niin ois kiva nähdä mllia miten sinä teet :D

 13. Aivan ihania :) Lemppariksi valikoitui varmaan ylin, värit ja kaikki tosi kauniit. Ja nää on niin hyvin toteutettu! No vaikka sulla onkin koulutus niin silti.. Mun ongelma on juuri se, että meikki saattaa näyttää sotkuiselta kun evotan niin paljon:D Ja inhoan sitä..

 14. Ruu: Täytyy katsoa jos joskus vapaapäivänä ehtisin (ja jaksaisin) tehdä ihan tutoriaalin jostain värikkäämmästä meikistä :)Anonyymi: :)Anonyymi: Mä oon vähän ylitarkka ja tykkään selkeistä meikeistä :) Harvemmin teen mitään suttuisesti, tai no jaa, itse tekeminen saattaa näyttää aika epämääräiseltä, kun mä niin paljon käytän vaan sormia meikatessa, mutta lopputulos on kuitenkin aina siisti, huolimatta siitä miten luomivärit on levitetty :D

 15. myöhäinen pyyntö vielä jos teet sen tutoriaalin, niin voisitkos tehdä Violetti mustan smoky eyes meikin ? meinaan että ne värit olisi tuolla hyllyssä ja olisi kiva nähdä miten sellainen rakentuu :)

 16. Ruu: Mä olen smoky-meikin tutoriaalin jo tehnyt ja siihen voi ihan hyvin soveltaa mitä tahansa muitakin värejä :) Itse kuitenkin violettia laittaisin liikkuvalle luomelle melko keskivaiheille niin, että se vilkkuu sieltä tumman keskeltä kun silmät liikkuu :)

 17. aaps, niinpäs olitkin, mä olin unhotanu noi vanhat postaukset tarkistaa, pitääkin kokeilla mitä saan aikaan :D

 18. Moi! Ihania meikkejä, olet todella taitava! Kommentoit tuossa lopussa ripsiäsi vanhoissa kuvissa. Nykykuvissa ripsesi todellakin ovat upeat ja tuuheat, kertoisitko miten sen teet? Kiitos! Olen jo itse pohtinut kestoripsiä, kun olemattomat omaan, mutta vielä voisin kokeilla kaikenlaisia ripsarivirityksiä…/peppi

 19. Peppi: Kuten tuossa postauksessakin kirjoitin, niin osasyy ripsien häviämiseen vanhoissa kuvissa saattaa olla joko epätarkka kuva, että ne ei vaan näy kunnolla tai sitten se mitä itse eniten epäilen: en käyttänyt ripsientaivuttajaa ollenkaan ja ripsari oli sellainen tooodella pieni kapeaharjainen ja erotteleva, jolla ei tosiaankaan näyttävyyttä ja tuuheutta ripsiin saanut. Mutta mä tykkäsin siitä silloin ihan yli kaiken ja vihasin suuriharjaisia ripsareita :DNykyään käytän pelkästään Sensai 38 maskaroita ja noissakin (uusissa) meikkikuvissa mulla on pelkästään sitä Separating & Lenghtening -versiota. Kaikki ne maskarat ja lopputulokset mun ripsillä näkyy täällä :) Niin ja mä myös tosiaankin taivutan ripset nykyisin, eli näkyvyyttä ripsiin lisää myös se taivutus :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.