.PUNAINEN HUULIPUNA.

Kuvitellaanpa tilanne: Olet ollut koko päivän töissä ja meikki on hyvin nudehenkinen ja kevyt. Saat yllättävän puhelun ja sen seurauksena olet sopinut treffit (unelmiesi miehen kanssa) heti töittesi jälkeen. Et ehdi käymään kotona, et meikkaamaan uudelleen, etkä vaihtamaan vaatteitasi. Mietit kuumeisesti, että miten tästä nuhjuisesta työlookista saisi treffikelpoisen.

108_muodonmuutos1

Siihen on aivan äärimmäisen yksinkertainen vastaus: PUNAINEN HUULIPUNA! Oli meikkisi, hiuksesi ja vaatteesi miten kulahtaneet tahansa, punainen huulipuna pelastaa ja tekee lookista sen näköisen, että olet ihan tarkoituksella laittanut hiuksesi sotkuiselle nutturalle ja vaatteidesi pieni työpäivän jälkeinen nuhjuisuus on vain viehättävää ja persoonallista. Korkokengät olisivat kuitenkin plussaa ;)

109_muodonmuutos2//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Vertauksena aikaisemmin tekemäni nudemeikki kuvassa vasemmalla ja oikealla tismalleen sama meikki sillä erotuksella, että meikkiin on lisätty kirkas, upea, näyttävä, punainen huulipuna (Sensai The Lipstick 03) ja asennetta.

Huomaatteko eron?

7 thoughts on “.PUNAINEN HUULIPUNA.

  1. Mä niin rakastan tätä sun blogia. Tällaiselle meikkiamatöörille tämä on ollut pelastus :).

  2. Tuo on kyllä niin totta, paitsi itseni kohdalla :D. Koko naama tuntuu näyttävän hompsuiselta ja huulet oikein hyppäävät pitkin vastaantulijoiden silmiä jos vetäisen huulet punaisiksi :D.

  3. TIINA: Kiva kuulla :D Ja kiva, että tästä on ollut sulle jotain oikeaa hyötyäkin ehkä :)RUU: No eikö vaan! Ero on hämmästyttävän suuri, vaikka mitään muuta ei ole muutettu.BADBOMBEN: Todellakin!PANDA: Mulla on yks kaveri, joka kuvittelee, että hän näyttää ihan ”venäläiseltä huoralta” jos laittaa huulipunaa :D Mä en ole samaa mieltä tästä asiasta vaan se on kyllä täysin kaverini pään sisällä :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.