.CLARINS DEO ROLL-ON.

Mulla on ollut vähän ongelmana deodorantin löytäminen. Tai siis kyllähän niitä löytyy, mutta kun mikään ei tunnu olevan se täydellinen. Aina niissä on jotain vikaa tai viat ilmenee vasta pidemmän käytön jälkeen. Tavallisten markettidödöjen (tai siis antiperspiranttien) kanssa mulla on monesti käynyt niin, että alkuun ne toimii ihan kivasti, mutta sitten kun dödöputeli alkaa olemaan alle puolenvälin niin niiden teho vaan häviää johonkin ja kainalot alkavat taas pikkuhiljaa haista tai sitten dödöä joutuu lisäämään päivän aikana. Joo, ei kiva. Sellaista lopputulosta en ole hakemassa.

No sitten kävin vihdoinkin ostamassa Clarinsin Roll-Onin, jota on kehuttu paljon ja jota myydään kuin leipää. Olen tuota miettinyt jo pitkään, mutta hinta on aina tullut kuitenkin vastaan (n. 25€), mutta nyt päätin ottaa kokeiluun, hinnasta huolimatta.

110_Clarins_deo_roll-on

Ensinnäkin CLARINS GENTLE CARE ROLL-ON DEODORANT on siis antiperspirantti ja se on alkoholiton. Dödössä on hyvin kevyt raikas tuoksu, joka ei sotke hajuveden kanssa, mutta pitää kainalot kuitenkin fressin tuoksuisina. Tämä ei myöskään jätä valkoisia jälkiä paitaan vaan tätä voi itseasiassa vaikka rollata mustan paidan hihaan ilman ainuttakaan näkyvää tahraa. Kyllä. Luitte aivan oikein.

Oon nyt käyttänyt tätä Clarinsin rollia vissiin pari viikkoa ja en voisi olla onnellisempi tästä tuotteesta! Kainalot pysyy kiireisimpinäkin päivinä freeseinä ja tuoksu on mieto ja raikas koko päivän. Rolli on käytettäessä melko kostea ja kestää kuivua hetken aikaa, mutta se on pieni paha muuten niin erinomaisessa tuotteessa. T
Musta vähän tuntuu, että tästä saattaisi ehkä jopa tulla mun HG-tuote! Tähän saakka olen nimittäin ollut dödöön täydellisen tyytyväinen :) Jos tämä täydellinen tyytyväisyys jatkuu dödön loppumiseen saakka niin täytyy sanoa, että en kahta hetkee mieti ostanko uuden, koska joo, kyllä ostan!

21 thoughts on “.CLARINS DEO ROLL-ON.

 1. Hei, onkohan tänne sun blogiin päässyt joku mato matonen kun sivu yrittää nykyään aina aukaista pop uppia green card lotterysta?

 2. Mulla tää sivu aukaisee jonkun mustepatruunakaupan sivut, IncClub.Mutta tosi hyvä vinkki tää Clarinsin dödö! Mulla on liuta mustia t-paitoja jotka on menneet enemmän tai vähemmän pilalle kainaloista markettidödöjen takia. En ole koskaan edes ajatellut ennen, että ostaisin jotain kalliimpaa dödöä. Mutta nyt ajattelen :-D

 3. Kiva kuulla tuosta dödöstä ja vieläpä noin positiivista palautetta. Täytyy laittaa harkintaan. :)Mulla aukeaa kans sekä tuo mustepatruunakauppa että green card lottery tänne tullessa…

 4. Markettidödöistä olen ihastunut Garnierin uutuuteen, mineraalidödöön :) se on ollut tosi hyvä, kainalot pysyy kuivina eikä ne kutia.Koklaa piruuttas, ei ole kallis, muistaakseni maksaa noin 2 euroa :)

 5. Mulla on käytössä tällä hetkellä Mitchumin hajustamaton roll-on. Se kyllä pitää kuivana paremmin kuin mikään muu (eikä mun mielestä jätä tahrojakaan), mutta hien haju silti puskee läpi. Noh, olen ratkaissut tämän ongelman suihkuttamalla jotain Herbinan deodoranttia päälle. Toimii ihan hyvin eikä tunnu enää niin tunkkaiselta.. :)

 6. Jep, olen huomannut nuo Clarinsin palautelappuset, mutta enpä ole käyttänyt. Hauskaa kyllä, kun sellainen tulee vaikka huulikiillonkin mukana.Tuosta Triple Drysta toteaisin, että ootko lukenut käyttöohjeet? :) Muistaakseni niissä nimenomaan neuvotaan laittamaan tuotetta kainaloihin iltaisin, jolloin se ei aamulla enää paitoja sotke (tosin tuon iltaisin laittamisen pointti ei liene ole tuo sotkeminen). Itse olen käyttänyt sitä noin, joskus jopa lisännyt aamulla, mutta ei ole kyllä ollut mitään ongelmaa, että sotkisi mustia paitoja. Vaihtelun vuoksi ostin nyt apteekista Bats-merkkistä tavaraa, katsotaan miten se toimii. Minulla ei ole mitään hikoiluongelmia, mutta en todellakaan halua, että hiki haisisi, joten siksi tulee käytettyä ehkä turhankin tehokkaita aineita :)

 7. Noi jatkuvasti ponnahtelevat räikeät pop-up-ikkunat pilaa oikeasti lukunautinnon :(

 8. Tehottomat deodorantit (ja antiperspirantit) on ärsyttäviä! :-D Toi 20 e, on kyllä aika kova hinta dödöstä, mutta jos se noin hyvin toimii, niin mikäs siinä sitten. :)Monet kun on puhuneet just näistä ponnahtelevista mainoksista, joita tulee kun avaa jonkun ikkunan sivulla tms, niin mä en oo huomannut mitään! :O Mitenköhän ne sitten vaan joilleki ihmisille tulee…? No toiv. asia saadaan korjattua, mainokset joita tungetaan blogeihin ovat ärsyttäviä (toimimattomien dödöjen lisäksi =D), vaikka ei pieni ikkuna sivupalkissa ym, haittaa mua yhtään. :-)-Cecilia

 9. Mulla on pop-up-ikkunoiden esto kyllä käytössä, tän blogin etusivulla esto toimii, mut kommentteja avatessa alkaa greencard lotteryn mainos vilkkua taustalla. Voisko olla et joillain selaimilla pop-uppeja ei tule? Mulla on firefox ja tosiaan ainakin osa noista mainoksista tulee läpi :(

 10. Tiinan kanssa samoilla linjoilla Triple Drystä, sitähän ei käytetä ollenkaan aamuisin, kuten tavisdödöä, vaan se laitetaan illalla suihkun jälkeen, ja pestään aamulla pois, näin viikon vai kahden ajan. Sitten käyttökertoja harvennettiin, niin että híkoilusta riippuen voi riittää jopa kerta viikossa laitto. Ei mulla heppatouhuineni kyllä toud.. Ja senkin vielä huomasin, että se roll-on sotkee vähemmän mitä tuo stick. Pitäiskin taas ostaa sellainen kesäksi.Mutta muihin aiheisiin niin joo, olen kyllä huomannut sen, että dödön teho häviää! Ostin Tanskasta apteekista jonkun, joka oli ihan loistava ekat pari viikkoa, mutta nyt alkaa olla jo vähän finaalissa ja ikävästi saattaa failata välillä .(

 11. ANONYYMI: Muutama muukin on huomannut jotain pop-up mainoksia ilmestyneen. Lienee melko uusi ongelma eikä mulla ole havainnon haisua, että mistä se johtuu tai miten mä pystyisin sen ongelman poistamaan. Omasta selaimestaan kyllä pitäis pystyä poistaa noi ikkunoiden vilkkumiset.SKIRTY: No aika kauan mäkin vastaan hangoittelin, mutta olen kuullut Clarinsin dödöstä pelkkää hyvää niin ajattelin, että kokeilen ainakin :) Ja olen kyllä ollut tyytyväinen!ULPU: Mä oon kyllä tykännyt, vaikka hinta vähän kirpaiseekin :)NONNU: Täytyy harkita sitten, kun tulee taas tarvetta :)ANONYYMI: Mulla taas kävi just sen rollin kanssa se, että teho hävisi puolessa välissä. Arvaa hatuttiko?TIINA: Nyt en ole ihan satavarma, mutta muistaakseni noita palautelappusia on vain ihonhoitotuotteiden paketeissa.Ja joo, luin käyttöohjeet ja pyrin elämään jotenkuten niiden mukaan, mutta koska mä käyn tosi harvoin iltaisin suihkussa (käyn siis aamuisin mieluummin) niin tuli dödöä laitettua pääasiassa aamuisin puhtaisiin kainaloihin. Ehkä se oli se syy, että se sotki kaikki paidat, mutta jos mun elämäntavat ovat noin päin niin koin tuotteen epäsopivaksi mulle. En yhden dödön takia ala vaihtamaan aamusuihkua iltasuihkuun :D Mieluummin etsin dödön, joka toimii mun tapojen kanssa.ANONYYMI: No mä nyt en oikein voi niille mitään. Tai jos voinkin niin en todellakaan tiedä miten :/CECILIA: Onhan se kallis, mutta ajattelepa tätä: miehet lähes järjestään ostavat jotain kallista selektiivisen tuoksusarjan dödöä täysin mukisematta hinnasta ja me naiset etsitään sitä halvinta mahdollista dödöä :D Tämä on muuten ihan tosi! Kosmetiikkaosaston konkarit ovat tämän ilmiön todistaneet kerta toisensa jälkeen. Ehkä se johtuu siitä, että miehet ei muuten käytä kosmetiikkaan niin paljoa rahaa, että voivat sen 20-30€ dödön ostaa, kun taas naiset käyttävät rahaa kosmetiikkaan toisinaan vähän liikaakin niin he sitten pihistävät ainakin dödössä :)ANONYYMI: Mäkään en ole huomannut mitään pop-uppeja ja siksi oonkin vähän hoomoilasena, että mistä niitä nyt joillekin tulee koko ajan. Mulla on firefox ja pop-up blocker käytössä eikä niitä tule kuin joskus tosi tosi harvoin jollain sivustoilla. Tällä ei :)DISAIR: Mä oon tommosia vastaavia dödöjä kokeillut ennenkin ja en todellakaan voinut olla laittamatta sitä joka päivä. Kerran viikossa, yeah right :D Triple Dry ei toiminut mulla eikä mun tapoihin, joten se sai nyt jäädä unholaan.

 12. Hei! Kiitti vinkistä, täytyykin kokeilla vaihtelun vuoksi seuraavaksi tuota Clarinsia (olen aikaisemmin ajatellut että sen tuoksu olisi liian pistävä). Mun dödönäni on ollut jo pitkään Rubinsteinin Nudit. Rakastin täydellistä Nanoelin dödöä, harmitti vietävästi kun lopettivat sen.

 13. ONNELI: Tuoksu on oikeasti hyvinkin raikas, sellainen puhtaan oloinen :) Joskus kaupoissa ne testerit saattaa olla vanhoja, varsinkin sellaisissa pienemmissä liikkeissä, joissa firman konsulentit eivät juurikaan käy tsekkaamassa sarjan tilannetta, tilailemassa testereitä ja pitämässä sarjan hyllystä huolta. Koska ne liikkeen omat myyjät tuskin sitä tekee, valitettavasti.

 14. Ratkaisin juur sun ongelman. Käytät näköjään Motigon laskuria, joka tekee ne mainokset. Harvemmin niitä tulee heti käytön alussa, mutta jossain vaiheessa alkaa mainosta puskemaan. Ja kieltämättä noi pop up:it on aika kamalia :PGoogle Analyticsia käyttää aika moni, saa saman tiedon kuin Motigosta ja enemmänkin. Ilmaiseksi ja ilman mainoksia ;)

 15. VERILILJAPUU: Kah, eipä tullut mieleen toi! Poistin sen nyt, koska mä kuitenkin käytän myös Google Analyticsiä :)

 16. Clarinsin deo on kyllä maailman paras. Moneen vuoteen en ole käyttänyt muuta. Jos sinulla on kutisevat tai arat kainalot, niin suosittelen saman dödön voideversiota.

 17. ANONYYMISitäkin voisi joskus kokeilla :) Tykkään yleensä vaan enemmän roll-on versioista, ne on vaan niin paljon kätevämpiä :)

 18. Kiitos vinkistä! Clarinsista lähti tilaus heti samantien :) mansikkanetistä hintaa jäi vajaat 11e!

 19. MIMSClarinsin roll-on on kyllä aivan huippu, edelleen. En enää vaihda, kun olen kerta näin hyvän löytänyt :) Kiva, että löysit jostain halvemmalla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.