.MUUTTO – PART 3.

Muuttopäivä on keskiviikkona. Argh! Kaikki tavarat eivät todellakaan ole vielä laatikoissa, koska on paljon kamaa, joita tarvitsee vielä. Varsinkin kun mulla on töitäkin tässä vielä neljä päivää niin täytyy harkita, että miten tässä kaiken oikein järjestää, että löydän joka aamu tarvittavat jutut kaiken muuttohärdellin keskeltäkin.

132_muutto_kosmetiikkaa

Suurinosa kosmetiikkatuotteista on jo pakattu (tämä ei suinkaan ole ainut kosmetiikkalaatikko, hah). Peilikaapin viimeiset tavarat pitäisi vielä pakata nyt kun olen jo siirtynyt meikkipussielämään viikonlopun reissun jälkeen.

133_muutto_laatikoita

Suljettujen laatikoiden määrä on selkeästi kasvanut ja kesken olevia aukinaisia laatikoita on kämpässä jopa neljä! Ne siis odottavat vielä jotakin sisuksiinsa ennenkuin ne voi sulkea. Keittiön kuiva-ainekaappien sisällöt on vielä täysin pakkaamatta ja käyttöastiatkin pitäisi laittaa pakettiin. Mattoja rullailla ja ottaa taulut seiniltä ja verhot ikkunasta ja mitä kaikkea sellaista, mitä ei ole tullut mieleenkään vielä!

134_muutto_sneakpeak

Viime viikolla kävimme tutkailemassa uudella asunnolla, kun saimme avaimet kouraan. Tässä ensimmäinen sneak peak :D

8 thoughts on “.MUUTTO – PART 3.

  1. Oijoi ihana keittiö! Kun ex-avomieheni kanssa remontoin hänen asuntonsa keittiön niin oli vähän samaa tyyliä mutta välitilan laatta erilainen (”beige” pitkulainen) ja normitiskiallas. Vaikkakin minuakin toisaalta olisi tuollainen pyöreä himottanut kun tiskiallasta ei sinänsä tarvinnut astianpesukoneen takia. Oi onnea uuteen kotiin! :)

  2. Itsekin monta kertaa muuttaneena toivotan pitkiä hermoja ja ehjiä huonekaluja muuttoon ja paljon pakkauslaatikoita :) Sekä onnea uuteen kotiin. Näyttää tosi kivalta.

  3. Hih, meillä on ihan samanlaiset vetimet (tosin kaikki vaakatasossa). Ja tasokin näyttää ihan saman sävyiseltä.. :)

  4. JENNI: Tiskikone on kyllä aivan ehdoton, kun siihen on tottunut :) Ja tosiaan sen kanssa ei altaan tarvitse olla kovin kummoisen kokoinen.EIKO: Kiitos :DKIUKKUPUSSI: Tykkään :D

  5. Heh,meilläkin samat vetimet ja tasokin taitaa olla samanlainen ja tiskiallas :D Onko kaappien pinta kiiltävä? jos on niin nekin :DTuollaiset kaakelit olisin halunnut,mutta mies torppas ajatuksen koska niihin kuulemma tarttuu rasva niin helposti…tosin jälkikäteen sain tietää että niihin on olemassa suoja-ainettakin..nyt meillä sitten on punaiset kaakelit,ei nekään huonot ole =)

  6. LÄPI LASIEN: En muista oliko kiiltävät kaapit vai tavisvalkoiset. Täytyy tarkistaa huomenna, kun päästään uuteen kotiin romuinemme :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.