.SENSAI HYDRACHANGE MIST.

Sensai lanseerasi tänä keväänä jatkoa jo vuosi sitten ilmestyneeseen Hydrachange -ihonhoitolinjaan. Naamion ja silmänympärysseerumin lisäksi sarjaan tuli seerumi, kasvovoide ja kasvosumute, joista jälkimmäisestä kerron tässä.

Tämä on sellainen tuote, että ihastuin tähän välittömästi! Tuoksu on hurmaavan ihana (kuten koko hydrachange-linjassa), kevyt, raikas ja tuntuu jopa virkistävältä. Sumu, joka putelista tulee ulos on todella hienojakoista eikä kastele kasvoja yhtään liikaa, eli tämän voi suihkauttaa myös suoraan meikin päälle ilman, että tarvitsee pelätä meikin valumista.

131_hydra_mist

(Mulla on siis tuollainen vähän pienempi kokeilukoko vasta ollut käytössä.) Hydrachange Mist on erinomainen lisä kuivan ihon hoitoon ja aivan ihanteellinen tuote sekä kesäaikaan että talvella. Kesällä se on ihana virkistäjä kevyen kesämeikin päällä ja talvella se antaa sitä ihon kaipaamaa lisäkosteutusta miellyttävällä tavalla keskellä päivääkin.

Sumua voi suihkutella kasvoilleen ihan missä tahansa ihonhoitonsa vaiheessa. Oli se sitten heti puhdistuksen jälkeen tai kasvovoiteiden jälkeen tai suihkunraikkaalle iholle tai sitten suoraan valmiin meikin päälle tai päivällä meikin päälle silloin, kun tuntuu, että haluaa jotain virkistystä ja kosteutusta iholleen.

Suihke antaa kevyen hyaluronihappohunnun ihon pintaan, neste imeytyy ihoon hyvin nopeasti ilman mitään taputteluja tai paineluja. Sopii myöskin lentokoneessa käytettäväksi! Pakkaus on 100ml muovinen suihkepullo ja maksaa 61€, eli suhteellisen halvahko Sensain tuotteeksi. Se oli mulle pieni yllätys, täytyy sanoa :)

2 thoughts on “.SENSAI HYDRACHANGE MIST.

  1. Oiskohan markkinoilla jotain ees vähän samanlaista hieman huokeampaan hintaan? :P

  2. MAIJA: On ihan varmasti kasvosuihkeita, jotka ovat halvempia. Sitä en tiedä, että onko muuten samoilla tai vastaavilla ominaisuuksilla olevia, mutta kasvosuihkeita kyllä löytyy. Ei välttämättä yhtä ihania, tosin :D Mulla ei vaan ole hirveästi muista kokemusta ja esimerkiksi se yksi Avonin suihke (jonka siis omistan) ei ole mielestäni ollenkaan verrattavissa tähän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.