.IKEA-SHOPPAILUA.

Uusi koti vaatii uudet kujeet. Tai no ei vaadi, mutta mä haluan uusia kujeita ;) Suurinosa tämänkertaisista shoppailuista keskittyi mun kosmetiikka-juttuihin.

MICKE työpöydästä tulee mun meikkipöytäni makuuhuoneeseen. Siinä on kaksi vetolaatikkoa, joihin aion sulloa nuo tuollaiset SUMMERA järjestelijät, joihin aion sulloa mun kaikki käyttömeikit. Niin ihana kuin tuo meikkipakki onkin, niin se on nyt kuitenkin hitusen epäkäytännöllinen uudessa asunnossa (kompastun siihen vähän liian usein) eikä sinne edes mahdu kaikki mun meikit kunnolla. Täytyy keksiä sille jotain muuta käyttöä myöhemmin. Tuon pöydän laatikoissa olisi kätevästi käsillä kaikki ne meikit mitä voi edes kuvitella tarvitsevansa ja ne on paljon kätevämmin käsillä kuin meikkipakissa. Toistaiseksi pöydällä tulee olemaan myöskin pöytätietokone, mutta kunhan saan ostettua sen läppärin sitten veronpalautusrahoista joulukuussa niin nörttihommat vie paljon vähemmän tilaa pöydältä :)

Pöydän kummallekin puolelle tulee lipastot. Vasemmalle tuo kolmen laatikon MALM lipasto, josta saattaa hyvinkin tulla lakanasäilö. Silloin saataisiin vaatteille enemmän tilaa kaappiin. Luultavasti sinne tulee muutakin roinaa, mutta en vaan vielä tiedä mitä :D

Pöydän oikealle puolelle tulisi sitten tuo korkea kuuden laatikon MALM ja tuohon ihanuuteen tulisi sitten ne korkkausta odottelevat meikit ja sellaiset meikit, joita käytän harvemmin ja tietenkin kynsilakat. Laatikko tai pari varataan myöskin ihan perus toimistotarvike-jutuille ja papereille tms. SKUBB laatikkojärjestelmä on varattu kumpaakin lipastoa varten kaikenmoiselle pikkusälälle. Voi olla, että noita joutuu ostamaan lisää myöhemmin, mutta katsotaan sitten, kun saadaan huonekalut koottua ja paikoilleen.

143_ikea_kollaasi

Meillä ei ole ollut kunnollisia yöpöytiä pieneen ikuisuuteen ja ajateltiin nyt repäistä silläkin rintamalla ja ostettiin kummallekin MALMin kahden laatikon pikkulipastot. Tykkään, kun kaiken sellaisen tyhmän näköisen sälän (käsi- ja jalkavoiteet, huulirasva, jne.) saa tuonne laatikoihin piiloon ja esillä voi olla pelkästään joku tosi tyylikäs lamppu (joita meillä ei siis vielä ole, heh).

LOTS palapeilit (setissä oli 4 palaa, mutta me tarvittiin vain kaksi) saivat uuden osoitteen kylpyhuoneen peilikaapin oven sisäpuolelle, joka on jostain täysin järjettömästä syystä peilitön siltä puolelta ja se on häirinnyt mua aivan suunnattomasti. Mutta nyt on sekin ongelma ratkaistu :) Mun jokapäiväiset puhdistautumisrituaalit onnistuvat nyt paljon vähemmillä peilikaapin oven avaamisilla ja sulkemisilla :D

144_tynnyri1

Koirillekin jotain. Uudessa asunnossa nimittäin tuli pieni ongelma, että minne kummaan me jemmataan koiranruokapussit, kun enää ei ole sellaista korkeampaa laatikkoa keittiössä, joka olisi siihen aivan omiaan. Ongelma ratkaistiin valkoisella KNODD tynnyrillä (16 litraa), joka vetää niitä parin kilon koiranruokapusseja sitten vähän useammankin kerralla. Aika ihanaa muuten: ei tarvitse enää ostaa koiranruokaa aivan niin usein! (Erinomaista siinäkin mielessä, että tällä hetkellä eläinkauppa on hitusen pidemmällä kuin entisessä kodissa, eli sinne ei ihan noin vaan lähdetä varttia ennen sulkemisaikaa kuten ennen.)

Kaikki isot koottavat huonekalut me laitettiin tulemaan kotiinkuljetuksella ja roudattiin nuo pienemmät releet bussissa. Eli mm. koiranruokatynnyri pääsi heti käyttöön:

145_tynnyri2

Eikös olekin tyylikäs :D Pikku possukoilla on aivan oma hieno ruokailunurkkaus keittiössä. Possut ovat onnellisia uudesta tynnyristään! Eikös sen näekin ilmeistä, näkeehän? (”Kiinnostaa kiviäki, mami.”)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.