.VITRIINI.

153_kirkas_vitriini2

Kävin tuossa viime viikolla Stockalla ja ostin vihdoinkin tämän kirkkaan lasisen Iittalan Vitriinin, josta olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Tämä oli se isompi versio (niitä oli vain kahta kokoa) ja vielä tämän heinäkuun ajan tämä oli tarjouksessa 39€ (kantiskortilla) ja sehän sopi mulle paremmin kuin hyvin :) Vitriini on tyhjänäkin kaunis!

154_kirkas_vitriini3

Mun vitriini sai kunnian pitää sisällään mun eniten käyttämät korut. Työpäivän jälkeen korut on helppo vain laittaa vitriinin sisään, jossa ne on kivasti näkyvillä (meinaan aina unohtaa kellon aamulla jos en näe sitä) ja helposti käsillä. Tällä hetkellä vitriinissä siis CK-kello, CK-sormus-duo ja DFJ-kaulakoru. Jos mun vakiokorut vaihtuu käytössä niin sitten vaihtuu vitriininkin sisältö :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.