.SENSAI SILK SOFTENING LOTION (MOIST).

Sensaillahan on täysin oma ihonhoitofilosofiansa, jota kutsutaan nimellä SAHO, eli suomeksi: kaksoispuhdistus, kaksoiskosteutus ja kaksoislevitys, joista kahteen jälkimmäiseen perehdyn enemmän tässä postauksessa.

157_Sensai_Silk_Softening_Lotion_Moist

Sensain Lotion on ensimmäinen hoitotuote puhtaalle iholle. Tuotetta lorautetaan pikkuisen kämmenelle, hierotaan kämmenet kevyesti yhteen ja sitten levitetään ja imeytetään hoitoneste kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Tämän päälle sitten levitellään se varsinainen kosteusvoide. Itse tykkään kesällä käyttää joko jotain aurinkovoidetta tai sitten Sensai Silk Emulsion Light -emulsiota (riippuu päivästä). Iltaisin saatan käyttää jotain tuhdimpaa.

Lotion on siis hoitovesi, ei niinkään kasvovesi, ainakaan siinä mielessä miten me normaalisti ymmärretään kasvoveden funktio. Tämä on ennemminkin verrattavissa kasvovoiteeseen kuin kasvoveteen. Lotion kuljettaa kosteutta syvemmälle ihon kerroksiin ja toimii myöskin kuljettimena eli kuljettaa myös sen kasvovoiteen syvemmälle ihoon ja antaa iholle lisäkosteutta ja heleyttä.

Sensai Lotioneissa on Light ja Moist -versiot, joista valitaan omalle ihotyypille paremmin sopiva tuote. Light on tietenkin enemmän sinne seka/rasvaiselle ihotyypille tasapainottamaan talineritystä ja Moist on sitten normaalista kuivalle iholle antamaan lisäkosteutta.

Jos on rasvaisempi iho ja kuumat kesäkelit niin silloin yleensä haluaa käyttää mahdollisimman vähän tuotteita kasvoillaan. Olen mä tehnyt silleenkin, että oon käyttänyt pelkästään tätä Lotion Moistia kosteustuotteena ja laittanut sitten suojakertoimellisen meikkivoiteen tai meikkipuuterin päiväksi ja hyvin on kosteus riittänyt silleenkin, ei ole alkanut kiristämään päivän mittaan.

Sensai Silk-linjan hoitotuotteet on tarkoitettu ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin, eli karkeasti sanottuna 25-35-vuotiaille. Sensai Cellular Performance-linjan tuotteet taas on tarkoitettu jo aikuisemmalle iholle, eli suunnilleen 35-40-vuosista ylöspäin. Sensai Premier -linjan tuotteet on tarkoitettu myöskin aikuisemmille naisille, mutta vähän nuoremmatkin voivat kuurina käyttää jotain Premier-tuotetta, kuten The Lotionia.

158_Silk_Lotion_Moist_INCI

Tässä vielä tämän mun Silk Lotion Moistin INCI. Sieltä löytyy mm. NIACINAMIDE, joka on solujen kanssa kommunikoiva raaka-aine, eli ohjaa solut toimimaan niin kuin niiden pitääkin, GLYCERIN, joka kosteuttaa ja auttaa pitämään kosteuden ihon sisällä, CITRIC ADIC, joka on kevyesti ihoa kuoriva raaka-aine, eli pitää ihon kirkkaan ja raikkaan näköisenä (tosin niin pro inceissä en edelleenkään ole, että tietäisin, että onko citric acid tässä tapauksessa tuotteessa kuorivana raaka-aineena vai säilöntäaineena, koska sellaisenakin sitä muistaakseni käytetään).

159_double_application

(Kuva täältä, Skincare Saho -linkin alta.) Entäs mitä se kaksoislevitys sitten tarkoittaa? Se on levitystapa, jolla tuote saadaan imeytettyä ihoon tehokkaammin. Eli ensin levitellään hoitotuote iholle pyörivin ja sivelevin liikkein ja lopuksi kevyesti painellaan koko kämmenillä kasvoille, että saadaan tuote imeytettyä ihoon kunnolla. Itse en aina tätä painelua muista/jaksa tehdä, mutta sivelyt teen kuitenkin huolellisesti aina, että tuote imeytyy hyvin.

Sensai Silk Softening Lotion (Moist) on yksi mun ehdottomia suosikkituotteita, jota ilman on todella outoa olla ja elää. Eron ihon kosteustasapainossa kyllä huomaa jos tätä ei ole käyttänyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.