.INGLOT – TURKOOSI & HARMAA.

160_inglot3

Inglot-paletti on ollut testailun alla ja ajattelin testata turkoosia ja harmaata ja kaveriksi sitten pari vaaleaa luomiväriä muilta merkeiltä.

161_inglot_turkoosi_harmaa

Meikkivärit sopivat mielestäni mukavasti yhteen olematta silti liian räikeä/värikäs. Harmaa tasapainottaa turkoosin kirkkautta mukavasti ja antaa ulkonurkkaan syvyyttä.

162_inglot_turkoosi_harmaa2

Mä oon kyllä tosi mielikuvitukseton meikkaaja. Laitan värit jotakuinkin aina suunnilleen samalla tavalla. Nyt sen vasta oikein tajuaa, kun on jo pitkään lukenut monien muiden meikkiblogeja ja huulet pyöreinä tuijotellut toinen toistaan upeampia ja värikkäämpiä ja erikoisempia silmämeikkejä, joissa saattaa olla seitsemääkin eri luomiväriä. Pitäisköhän joskus kokeilla jotain aivan erilaista? Ei ehkä töihin, mutta edes blogia varten…

163_inglot_turkoosi_harmaa4

Meikissä käytetty kuvassa näkyviä värejä (ei pinkkiä, tietenkään). Silmän sisänurkassa vaaleana värinä oli tuo Clarinsin Quatro 50 So Chic -paletista tuo vaalein helmiäinen, joka hohtaa hyvin kirkkaasti helmiäisvalkoisena. Sopii hyvin juuri kirkkaiden kylmien luomivärien kanssa käytettäväksi.

Koko luomella oli sitten tuota Inglotin turkoosia (AMC SHINE 05). Turkoosia laitoin myös alaluomelle ripsirajaan siihen keskialueelle. Varjostukseen ulkonurkkaan ja häivytyksessä kulmaluulle päin tuota Inglotin violetinharmaata (PEARL 434).

Ja koska mä en halunnut kulmaluusta sellaista superkimmeltävää (meikissä oli mielestäni jo aivan tarpeeksi väriä ja välkettä näinkin), päätin kaivaa esiin Grimasin mattavaalean (GRIMAS 280), joka on vähän sellainen kermanvaalea, tosi hyvä hillittyihin korostuksiin. Tätä laitoin siis pelkästään kulmaluulle ja vähän häivyttämään harmaan rajoja.

164_inglot_turkoosi_harmaa5

Tässä vielä swatcheina käsivarressa käytetyt värit. Tästä kuvasta näkee vähän paremmin se kun mä sanoin, että se harmaa on vähän sellainen violetinharmaa.

165_inglot_turkoosi_harmaa3

Ripsissä Sensai 38 Eyelash Base ja 38 Volumising Mascara, sisäkajalin unohdin laittaa (sama pää, kesät talvet), nestemäinen rajaus Kanebo Liquid Eyeliner musta, kulmissa Kanebo Eyebrow Pencil.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.