.SENSAI THE LIPSTICK.

Sensai The Lipstick on ns. luksushuulipuna, joka sisältää mm. 24 karaatin kultaa ja silkkiä. Pigmentti on jokaisessa värissä loistava ja pysyvyys erinomainen. Jos laitan huulipunan huulilleni 7 aikoihin aamulla, on se hyvännäköinen vielä yhden aikoihin, kun olen menossa syömään. Ruokailun jälkeen korjaan huulipunat jokatapauksessa, mutta sillä korjailulla ne meneekin sitten taas siihen saakka kunnes lähden töistä kotiin (ellei toisella tauolla tule syötyä jotain, yleensä tosin juon vain vettä, eli no worries).

Tämä on myöskin ns. hoitava huulipuna, jossa on anti-age ominaisuuksia, eli tarkoitettu ensisijaisesti aikuisemmalle asiakaskunnalle. Se ei kuitenkaan millään tavalla estä nuorempia käyttämästä tätä. Sensai sanoo, että kun The Lipstickiä käyttää säännöllisesti niin huulista pitäisi tulla pehmeämmät ja tasaisemmat. No itse en ainakaan ole näitä punia niin usein käyttänyt, tai siis ainakaan yhtäjaksoisesti, että osaisin tästä puolesta sanoa mitään sen kummempaa.

Puna tuntuu huulilla ehkä hieman kuivalta ja jos on selkeästi kuivuuteen taipuvaiset huulet niin kannattaa laittaa punan alle kevyesti huulivoidetta tai vaihtoehtoisesti huulipunan päälle jotain kiiltoa. Itse tykkään käyttää kiiltoja näiden kanssa (senkin takia, että saisin niitä joskus käytettyä pois), koska The Lipstick jättää herkästi yllättävän mattaisen pinnan huulille ja mä tykkään taas sellaisesta kosteasta kiiltopinnasta.

Sävyjä The Lipstickistä löytyy ihanat 15 ja pienen fiiliksen niistä näkee täältä.

Sensai The Lipstick maksaa n. 48,90€, Stockmann ja Sokos + Beautyt ja Emotionit.

178_meikit_huulipunat4

Sävyt vasemmalta oikealle:
11 KURUMI
03 HANEZU
12 SUGIIRO
02 AKANE
05 BENIKINU

Käyn huulipunat vielä yksitellen läpi tässä samassa järjestyksessä, että pysytään edes vähän paremmin kärryillä tässä hommassa. Kuvissa pelkästään pohjustus, huultenrajauskynä(t) ja huulipuna, ei mitään kiitoja sotkemassa sävyjä :)

179_Sensai_The_Lipstick_11_4

Sensai The Lipstick 11 Kurumi. Sävy on hieman rusehtavan punertava, lämmin ja keskitumma. Ei aivan tummaksi luokiteltava, mutta ei kauhean vaaleakaan vaan juuri siltä väliltä. Mun huulilla tästä tulee yllättävän punainen, vaikka hylsyssä puna näyttää aika ruskealta. Ei kuitenkaan kuulu omiin suosikkeihini, vaikka ei tämä huonokaan ole, useimmiten vain mieluummin valitsen jonkun toisen sävyisen punan.

180_Sensai_The_Lipstick_03_4

Sensai The Lipstick 03 Hanezu. Tämä on melko jännä väri, koska putkilon perusteella luokittelisin tämän melkeinpä pinkinkoralliseksi, mutta huulilla tästä tuleekin melko pinkki. Lähempää kun katsoo (lähikuva) niin korallisuutta on vähän jopa havaittavissa, mutta kauempaa katsottuna puna on selkeästi pinkki. Hämmentävää. Hyvä pigmentti ja kaunis sävy. Tätä käytän usein jos haluan punaisemmat huulet kuin normaalisti.

181_Sensai_The_Lipstick_12_4

Sensai The Lipstick 12 Sugiiro. Nudepuna, jossa on sitä punaisuuttakin aavistus mukana. Nyt ei siis puhuta mistään ihonvärisestä nudesta vaan aavistus siitä tummemmasta (tai no, riippuu kai ihon tummuudesta, mun kalpealla iholla tämä näyttää melkein tummalta). Huulet ovat edelleen näkyvissä, mutta Sugiiro antaa sellaisen rennomman ja luonnollisemman fiiliksen kuin värikkäämmät huulipunat. Sopii myöskin hyvin tumman tai värikkään silmämeikin kaveriksi, koska ei vedä huomiota huuliin niin voimakkaasti.

182_Sensai_The_Lipstick_02_4

Sensai The Lipstick 02 Akane. Kaunista puhdasta pinkkiä, joka on aavistuksen verran murrettu neutraalimmaksi. Kuvassa puna on ehkä hieman liian räikeän värinen, lähikuva on lähimpänä totuutta. Mieletön pigmentti ja tämä jopa vähän värjää huulia, eli jos punaa tulisikin hieman syödyksi keskeltä, se ei ole niin suuri katastrofi, koska puna on jo värjännyt huuliinkin aavistuksen sävyään. Tämä puna on ihana silloin, kun silmissä on neutraalimpi meikki ja haluaisi vähän jollain säväyttää kuitenkin.

183_Sensai_The_Lipstick_05_4

Sensai The Lipstick 05 Benikinu. Tämä on mun suosikki näistä The Lipstickeistä. Ihanan neutraali sävy, joka on melko selkeästi pinkki, mutta kuitenkin siinä on kultainen hohde. Eli tämä puna sopii periaatteessa sekä viileäsävyiseen että lämminsävyiseen meikkiin. Rajauskynällä pystyy myöskin vähän säätämään sitä mihin suuntaan huulipuna enemmän taittuu. Yksi mun ehdottomista huulipunasuosikeista!

184_Sensai_The_Lipstick_kaikki

Tässä vielä kaikki viisi huulipunaa samassa kuvassa, että näkee paremmin värivertailun.

Olisitteko te valmiita maksamaan yhdestä huulipunasta lähemmäs 50 euroa? Niinpä. En mäkään. Tai no ehkä jos vain ja ainoastaan juuri tässä huulipunalaadussa olisi se tismalleen täydellinen väri, jota olen etsinyt koko elämäni, niin ehkä sitten :D Esim. hääpunaan voisin panostaa. Nämä kaikki punat ovat tulleet mulle työn kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.