.HÄÄHUMUA.

Reilu viikko sitten lauantaina oli hyvän ystävän häät (ihanaa, syyshäät <3) ja sain siis pitkästä aikaa oikein laittautua juhlakuntoon! En edes muista milloin viimeksi olisi lähipiirissä ollut häät!

194_juhlamekko

Mähän en ole mikään muotibloggari (eikä musta sellaista saakaan, mun kiinnostus pukeutumista ja vaatteita kohtaan ei ole tarpeeksi suuri), mutta ajattelin nyt kuitenkin esitellä mun mekkosen, jonka hankin häitä varten. Kiiltävää satiininnäköistä kangasta tuo musta alaosa ja yläosassa melkein kuin puuvillamaista tuo kermanvärinen osa, jossa on vähän rypytyksiä ja kaula-aukossa mustia koriste”kiviä”. Olin vähän yllättynyt, että löysin just täydellisesti mulle ja mun tyyliin sopivan juhlamekon niinkin tavisliikkeestä kuin H&M, eikä näinollen tarvinnut edes maksaa itseä kipeäksi!

195_mekko_ja_kynnet

Kynnet piti tietenkin mätsätä mekkoon ja ajattelin, että mustat vois olla aika päheet ja sopia mekon fiilikseen. Lakkana Mavala Black.

196_mekkokuva

Tässä vielä mekko päällä. Kengät on myös uudet! Mustaa mokkaa korkealla kiilakorolla. Nam! Tosin mun jalat oli ihan kivasti kipeät ja jumissa päivän/illan jälkeen (uudet kengät), mutta oli se sen arvoista. On aika hienoa löytää edes joskus sellaiset kengät, joiden malli imartelee mun jalkoja eikä ne näytä kanooteilta (siro pieni nelikymppinen). Silloin on melkein aina kyllä pakko jo ostaa.

197_kultaa_ruskea_harmaa

Meikistä en silloin tietenkään tajunnut/ehtinyt ottaa kunnollista valokuvaa, kun oli aika hektinen aamu/päivä. Eli tämä meikkikuva EI ole juhlapäivän meikki, vaan seuraavan viikon työsovellus kyseisestä meikistä. Juhliin tein siis reilusti tummemman smoky-meikin, jossa oli tuota liikkuvan luomen kultaa samaan tyyliin, mutta vähän pienemmällä alueella ja ulkonurkassa oli enemmän tummuutta ja ruskean tilalla harmaata ja tummanharmaan tilalla mustaa. Alarajauksen tein koko alaluomelle ja musta sisäkajal vielä antamaan viimeinen tujaus. Huulissa oli vain vaaleahkoa huulikiiltoa kevyiden rajausten kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.