.LUSH LEMONY FLUTTER.

Käväisin Lushissa ostamassa viimeinkin oman purkkini paljon suositeltua ja kehuttua LUSH LEMONY FLUTTER -kynsinauhavoidetta. Hintaa purkilla oli n. 11€ ja purkissa on kuitenkin 50g voidetta, eli jos tätä käyttää kerran päivässä niin voitte ehkä arvata, että purkki ei ihan heti ole tyhjenemässä.

Purkin koko on tietenkin vähän suuri, eli ihan ensimmäisenä mieleen ei tule kantaa tätä mukana, mullakin tämä majailee yöpöydän laatikossa pienen spaattelin kanssa, josta sitä sitten kaapaisen joka ilta kynsilleni pienen nökäreen. Olen myöskin harkinnut, että josko ostaisin lisää pikkuisia kierrekorkillisia purkkeja ja pyhittäisin yhden sellaisen Lemony Flutterille ja näinollen voisin kantaa tätä ihanuutta myös mukanani aina ja elvyttää kynsinauhojani aina, kun vähänkin sellainen fiilis voisi olla.

226_Lush_Lemony_Flutter

Lemony Flutter on nimelleen uskollisesti keltaista paksua voidetta ja tuoksuu puhtaasti sitruunalta. Sitruunan tuoksu on erittäin autenttinen, ei ollenkaan esanssinen kuten yleensä sitruksisissa tuotteissa. Ainakin mun mielestä on autenttinen, joku toinen saattaa olla tietty eri mieltäkin. Mulle mittarina toimii kuitenkin se, että mä en pidä tätä sitrustuoksua epämiellyttävänä, vaikka useimmiten keinotekoisia sitrustuoksuja vierastankin ja jopa saatan tosiaan pitää epämiellyttävinä. Mutta sitä tämä ei tosiaankaan ole, ainakaan mun nenään, vaikka sitrustuoksujen ylin ystävä en olekaan.

Voide on melkein kuin vähän rakeista, kun sen ottaa purkista, mutta kynsille ja kynsinauhoille hierottaessa rakeet häviävät ja voide tuntuu hyvinkin öljyiseltä ja pehmeältä kynsissä. Öljyisyys ei ole sinänsä mikään ihme, koska tämä ihmeaine sisältää mm. sheavoita, mehiläisvahaa, lanoliinia, soijaöljyä, avokadoöljyä, pellavansiemenöljyä… ja vaikka mitä muuta. Tässä heti perään vaikka INCI-luettelo (jonka bongasin Lushin nettisivuilta) niin voitte lukea aivan itse :)

Sisältää: tuore luomusitruunahauduke (Citrus limonum), sheavoi (Butyrospermum parkii), mehiläisvaha (Cera alba), lanoliini (lanolin), soijaöljy (Glycine soja), kylmäpuristettu luomuavokadoöljy (Persea gratissima), kylmäpuristettu luomupellavansiemenöljy (Linum usitatissimum), mangovoi (Mangifera indica), kylmäpuristettu kookosöljy (Cocos nucifera), risiiniöljy (Ricinus communis), hajuste (parfum), kylmäpuristettu vehnänalkioöljy (Triticum vulgare), sitruunaöljy (Citrus limonum), laventeliöljy (Lavandula angustifolia), samettikukkaöljy (Tagetes minuta), kamomillaöljy (Anthemis nobilis), booraksi (borax), keikarinkukkauute (Gardenia jasminoides), *citral, *geraniol, *citronellol, *limonene, *linalool, methylparaben, propylparaben.

227_kynsinauhat

Tässä kuva mun kynsinauhoista (ja muutaman päivän vanhoista OPI Color So Hot It Berns -lakkauksesta). Ennen kuvan ottamista olin rasvannut kädet ehkä tunti sitten ja viimeksi edellisenä iltana laittanut Lemony Flutteria ja silti kynsinauhat on noinkin hyvän näköiset! Voin kertoa, että mun kynsinauhojen pehmeys ja yleinen kunto on ollut paljon parempi sen jälkeen, kun otin Lemony Flutterin käyttöön. Sen rinnalla kaikenmaailman kynsinauhaöljyt kyllä kalpenevat, kyllä, jopa OPI:n Avoplex.

Lemony Flutter on levitettäessä hyvinkin öljyistä, mutta se silti imeytyy ihoon ja kynsiin hyvinkin nopeasti jättäen vain sellaisen pehmeän tunteen, ei ollenkaan rasvaista tai öljyistä. Se oli mulle pienimuotoinen yllätys, varsinkin sen jälkeen, kun olin lukenut mitä INCI-lista sanoo. Jos kynsillä ei olisi lakkaa niin voide tuntuu imeytyvän myös kynteen mikä on erityisen suuri bonus.

Nyt kaikki, jotka eivät ole vielä ostaneet omaa Lemony Flutteriaan, menkööt pikimmiten lähimpään LUSH-myymälään tai tehkööt tilauksensa LUSH-nettikauppaan. Tämä ei tule pettämään odotuksianne <3 Minä ainakin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, jopa onnellinen tästä tuotteesta. Lush Lemony Flutter ansaitsee Holy Grail-arvonimen tältä kosmetiikkabloggarilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.