.KULMAKARVA-TUTORIAL.

Ajattelin tehdä tällaisen lyhyen tutoriaalin siitä miten minä meikkaan kulmakarvani. Tapojahan on siis yhtä monia kuin on meikkaajiakin, mutta mä suoritan kulmieni meikkauksen näin.

231_kulmat1

Ihan ensimmäiseksi mä tartun aina pinsetteihin ja nypin ylimääräiset hajakarvat. Teen tämän melkein joka päivä, joten yleensä nypittävää ei ole kauheasti kerralla, eli en nyt tähän paneudu sen kummemmin. Kyllä kaikki tietää miten hajakarvat nypitään, eikös :)

Ensimmäisessä kuvassa on siis kulmakarvani nypittyinä ja kasvomeikki on tehty. Kasvomeikkinä tällä kertaa Sensai Total Finish meikkipuuteri (sävy TF202), jota laitoin myös yläluomelle tasoittamaan luomen pohjaväriä. Näin teen aina jos käytän meikkipuuteria, se toimii samalla hyvänä silmämeikinpohjustajana enkä yleensä laita luomelle mitään muuta sen lisäksi ennen silmämeikkiä (varsinkaan jos on vähän kiire, kuten yleensä). Noniin, mutta sitten niihin kulmakarvoihin…

232_kulmat2

Oma lempparikulmaväri on tällä hetkellä (ollut jo pitkään) tämä Sensain Eyebrow Pencil sävyssä EB01, joka on sellainen harmahtavan ruskea. Juuri sopiva useimmille suomalaisille ja ihan täydellinen ainakin mun väreihin.

Aloitan kulmien muotoilun suunnilleen kulmien korkeimmasta kohdasta, josta lähden piirtämään kulmakarvojen yläreunaa esiin nuolen osoittamaan suuntaan pienin vedoin.

233_kulmat3

Seuraavaksi teen kulmien ulkoreunan. Aloitan jälleen kulmien korkeimmasta kohdasta ja lähden piirtämään ylärajaa ulkoreunan puolelle nuolen osoittamaan suuntaan.

234_kulmat4

Koska tuon reunan piirtämisen jälkeen kulmiin jää pakostakin koloja, mä ryhdyn värittämään koloja piiloon. Aloitan ”kaljuimmasta” kohdasta, joka on tuossa kulmien korkeimman kohdan paikkeilla ja sitten tasoittelen vielä kulmat kaikkialta lyhyin ja hennoin vedoin.

235_kulmat5

Lopuksi käyn kulmakarvat vielä läpi Sensain kulmakynän toisesta päästä löytyvän pyöröharjan avulla (nuolen näyttämään suuntaan). Tässä vaiheessa voisi tietenkin myös käyttää jotain kulmageeliä tai hiuslakkaa pyöröharjan kanssa, mutta mulla ei ole kulmageeliä käytössä enkä ole hirveästi sellaista kaivannutkaan. Niin ja hiuslakka on vessassa enkä ikinä jaksa lähteä sinne tätä vaihetta varten (vaikka ei se nyt kovin kaukana ole).

236_kulmat6

Valmista on. Sitten toinen kulmakarva suht samanlaiseksi ja sitten voikin ryhtyä tekemään silmämeikkiä.

237_kulmat7

Tässä vielä kuvakollaasina sama setti, ihan vaan koska näitä on jostain syytä hirveen kiva tehdä :D

Miten te meikkaatte kulmanne?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.