.LEMPITUOTTEIDEN IHANUUS.

Tiedättehän, että kaikilla ihmisillä on joitakin tiettyjä lempituotteita, joista ei haluaisi luopua, mutta joskus uteliaisuus kuitenkin vie voiton ja haluaa kokeilla jotain muuta tai jostain muusta syystä on ”pakko” käyttää jonkin aikaa jotain muuta tuotetta kuin sitä omaa suosikkiaan. Sitten, kun siihen suosikkiinsa taas palaa, niin ai että sitä on jotenkin helpottunut ja onnellinen olo.

Mulle on käynyt näin useastikin, koska kaapit tursuaa kosmetiikkaa ja kaikkea ei voi antaa eteenpäin enkä mä oikein henno laittaa mitään roskiinkaan, vaikka ehkä pitäisi, eli sitten mä vähän kärvistellen käyttelen niitä pois ja toivon koko ajan, että voisin palata takaisin omaan suosikkiini.

252_LOPPU_CreamySoap

Kesällä mulla oli useamman viikon putki, kun käyttelin kaksoispuhdistuksena (erityisesti toisena vaiheena) vähän mitä sattuu, yritin tyhjennellä puhdistustuotevarastojani sellaisista tuotteista, joista en niin älyttömästi välitä ja olihan mulla siellä pari kokeiluhenkistä hankintaa mm. Lushista, jotka tosin totesin vikahankinnoiksi hyvin nopeasti. Kun sitten tämän harharetkeläisyyden päätteeksi palasin takaisin rakkaaseen kaksoispuhdistukseeni, erityisesti toisen vaiheen Creamy Soapiin, helpotuksen huokaus oli niin suuri, että se kuultiin varmaan naapurissakin :D Oli ihanaa, kun tiesi että nyt tulee puhdasta. Oli ihanaa palata tuttuun koostumukseen ja tuoksumaailmaan ja käyttötapaan. Ihanaa, kun tuote ei maistunutkaan suussa pahalta ja ihanaa, kun tuntui niin puhtaalta ja raikkaalta. Ihanaa, kun voi taas luottaa tuotteeseen, josta tykkää!

253_Lush_Lemony_Flutter

Multa on jo monta viikkoa ollut kateissa (!!!) mun ihanaakin ihanampi Lush Lemony Flutter -kynsinauhavoide ja tähän saakka olen elätellyt toivoa, että se vielä löytyisi jostain, mutta eipä ainakaan toistaiseksi ole purkkia näkynyt. Siis ihan käsittämätön katoaminen, oikeasti! Yhtenä päivänä se oli sohvapöydällä tekemäni manikyyrin jäljiltä ja sitten yhtäkkiä mä en löydä sitä enää mistään. Mulla oli aivan tietyt paikat missä se tuote seikkaili normaalisti: sohvapöytä, tietokonepöytä ja yöpöydän laatikko. Missään näissä paikoissa se ei ollut, etsin myös olohuoneesta kaikki mahdolliset piilonurkat ja sohvan aluset, mutta ei missään. Kävin läpi kylpyhuoneen kaapit, kaikki käytössä olleet käsilaukut, tietokonepöydän lähiympäristön ja kaikki laatikot. Ei missään! Tähän päiväänkään mennessä mä en ole mokomaa purkkia löytänyt ja olen henkisesti kärsinyt tuotteen puutteesta jo useita viikkoja. Kynnet ja kynsinauhat ovat kärsineet sitten ihan fyysisesti tämän ihanan tuotteen poissaolosta.

Eilen sitten lopultakin luovutin ja kävelin kotimatkalla Lushin kautta ja ostin uuden Lemony Flutterin ja tästä purkista aion pitää tarkempaa huolta (vaikka luulin kyllä edellisestäkin pitäneeni). Kun sitten eilen illalla laitoin Flutteria kynsinauhoilleni ennen nukkumaanmenoa…. voi taivas mikä ihana tuote! Tätä olin kaivannut jo niin pitkään. Kirpeän sitruksinen tuoksu, ihanan öljyinen koostumus ja imeytyi nopeasti ja miten pehmeät ja hoidetut mun kynsinauhat olikaan aamulla. Tästä en kyllä enää luovu! Ihan sama mitä tuotetta tässä väliajalla käytti niin tunne ei vaan ollut sama, ei voi mitään. Ei ole Lemony Flutterin voittanutta!

254_lush_saippua6

Mullahan on kylpyhuoneessa saippualautanen, jolla lepää aina vähintäänkin muutama eri tuoksuinen palasaippua käsienpesutarkoitukseen. Nyt olin hetken aikaa ilman, kun kippasin edellisten saippuoiden minimaaliset jämät roskakoriin enkä vain jaksanut pilkkoa sopivia paloja uusia saippuoita ja sitten kun en sitä heti tehnyt niin sehän tietenkin jäi sitten aika pitkäksikin aikaa ja käytin vain nestesaippuaa.

Kun sitten vihdoin kävin pilkkomassa lisää saippuapalasia lautaselle, mä päätin ottaa toiseksi viimeisen palasen mun yhdestä suosikki Lush-saippuasta: Sultana of Soapista. Ja voi miten ihana se taas olikaan! Miten sitä voi unohtaakaan miten joku tuote voi olla niin ihana. Niin herkullinen tuoksu, sellainen tosi lushmainen, mutta ei yhtään sellainen ällömakea vaan sellainen vähän erikoinen tuoksuyhdistelmä. Ja miten helposti se vaahtoaakaan ja miten pehmeältä se tuntuu käsissä. Tässä välissä käytin useita eri saippuoita, jotka nekin oli kivoja, mutta Sultanassa on vaan sitä jotakin, enkä yhtään ihmettele, että silloin ensimmäistä palaa käyttäessäni päädyin siihen, että Sultana of Soap on mun suosikkini. Suosikki se on edelleen, ellei jopa Holy Grail arvonimen omaava (itseasiassa lisäsin saippuan listaan aivan juuri).

Ilmeisesti niistä omista suosikeistaan on vaan välillä luovuttava hetkeksi aikaa, että niitä osaa taas oikealla tavalla arvostaa ja osaa nauttia niistä aivan eri tavalla kuin ennen (ainakin hetken aikaa). Niihin saattaa joskus jopa vähän tottua, mutta kun välillä käyttää jotain muuta niin lempituotteen erinomaisuuden näkee ihan uudessa valossa jälleen. Siitä tulee lempituote taas aivan uudestaan! Uteliaisuus tekee kyllä sen, että kohta sitä on taas kokeilemassa jotain uutta, mutta jos kokeilu ei osoittaudukaan paremmaksi kuin lemppari niin voi miten ihanaa siihen lemppariin onkin taas palata!

Mitkä on teidän lempituotteita, joihin palaatte aina uudelleen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.