.UUDET HIUKSET.

Sain kampaaja-ajan jo perjantaille heti töiden jälkeen, olin hieman ällistynyt tästä, mutta mikäs sen sopivampaa. Kerroin kampaajalle mitä noin suunnilleen lähdin hakemaan sieltä ja sitten vaan sakset laulamaan.

255_hius3

Tästä lähdettiin liikkeelle. Useamman kuukauden ajan ylikasvaneesta otsatukasta ja hamppuisesta pitkästä latvasta. Hiukset ehkä vähän nyt sulautuu tuohon mustaan paitaan, mutta koittakaa selvitä :)

256_uustukka3

Tähän me sitten päädyttiin. Pitkä (kulmakarvat peittävä) ja paksu otsatukka ja tuollainen puolipitkä polkka, joka on hitusen lyhyempi takaa. Nyt ei tullut kyllä ihan niin isoa vinoefektiä kuin olin ajatellut, mutta ei oikeastaan haittaa yhtään. Hiukset kasvaa kuitenkin ja tämä on itseasiassa aika pirteä :) Voinhan mä sitten myöhemmin leikkauttaa sen vinomman tyylin jos haluan.

Otsatukka on todella onnistunut, siinä on tarpeeksi massaa ettei otsan pyörylä vedä sitä sivuun ja ettei se lähde itsestään kihartumaan. Pituuden mä saan helposti sutaistua GHD:llä edustuskuntoon, ilman sitä latvat kyllä kääntyy ihan miten sattuu ja näytän ihan idiootilta, mutta onneksi multa se ihmevekotin löytyy.

Olen tyytyväinen, mitäs mieltä te olette?

257_uustukkakettu

Kerttu sanoo moi! Me lähdetään tästä ihan just kohta hakemaan kolmatta koiravauvaa meille. Siitä lisää myöhemmin :) Oon ihan intona <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.