.THE LIPSTICK 01 SUOU.

300_Sensai_The_Lipstick_01_SUOU_1

Sensai The Lipstick 01 Suou on rehellinen, melko tumma punainen, joka on aavistuksen ruskealla murrettu. Puna on ihan mieletön sekä päivettyneemmän että vaaleammankin ihonsävyn omaavalla. Puna on upea statement-huulipuna, joka ihan varmasti kerää kehuja kantajalleen.

301_Sensai_The_Lipstick_01_SUOU_5

Se mikä tässä huulipunasävyssä on myöskin äärimmäisen mahtavaa, on se, että jotenkin tämä saa hampaat näyttämään hurjan valkoisilta! Mikäs sen parempaa! The Lipstickin kanssa ei tarvitse myöskään pelätä hymyilemistä, koska asetuttuaan huulille hetkisen verran, se ei tartu hampaisiin. Se todellakaan ei tartu, ei edes tämmöiset voimakkaan punaiset sävyt.

302_Sensai_The_Lipstick_01_SUOU_7

Punaisella huulipunalla terästät nuhjuisemmankin lookin kertaheitolla. Hyvään, pysyvään ja sinun väreisihi sopivaan punaiseen huulipunaan kannattaa satsata ja pitää se mieluiten aina mukana yllättäviä tilanteita varten ;)

4 thoughts on “.THE LIPSTICK 01 SUOU.

  1. Heippa! Uudistan kysymykseni huulipunanpohjustustuotteista, kun kommentteihin vastaaminen oli ilmeisesti mahdotonta muutama viikko takaperin. :) Eli mihin ongelmaan huulipunanpohjustaja on tarkoitettu? Minulla puna ”kuoriutuu” vaaleana lähmänä huulten sisäpinnasta alkaen pari tuntia levityksestä, karmean näköistä! Osaatko suositella hyvää pohjustajaa ihan kotimaisista kaupoista, kun en netin kautta halua tilata? Entä oletko kokeillut useammassakin blogissa mainostettuja lipstaineja? Mietin vain, että pysyisivätköhän ne itselläni paremmin, mikäli pohjustustuote ei auta. Aurinkoista kesää! -Mariia

  2. Punainen puna on yksinkertaisesti elegantti ja kaunis, siitä ei pääse mihinkään :)) – Hannaveehttp://likoorikahvi.blogspot.com

  3. COTTONCANDYKiitos :)MARIIAHuulipunanpohjustajia on useampia erilaisia, mutta useimmiten niiden tarkoitus on se, että huulipuna ei ”liukuisi” huuliryppyihin päivän aikana eikä lähtisi kulumaan huulten pinnalta niin nopeasti. Toiset huulipunanpohjustajat ovat enemmänkin kosteuttavia ja/tai punan väriä korostavia. Jotkut on huulten pintaa tasoittavia, eli huulet näyttävät pulleammilta. Jotkut myöskin tasoittavat huulten pohjaväriä, että punan väri toteutuu aidompana.Tuo vaalea lähmä huulten sisäpinnalla on yleistä jos puhuu paljon ja jotkut huulipunat/kiillot tekee tuota herkemmin kuin toiset. En tiedä auttaako tuohon ongelmaan mikään pohjustaja, koska tuossa on kyse enemmänkin syljestä kuin huulipunasta. Yksi huulikiilto (nyt heti mieleen tulevista), joka ei ole tehnyt tuota mulla IKINÄ, on Bobby Brownin Lip Gloss, mutta sitä ei valitettavasti saa Suomesta (eikä vissiin nettikaupoistakaan).HANNAVEEKyllä näin on :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.