.ITALIA.

Tässä juuri juhannusta ennen ajattelin laittaa pikaisen Italia-postauksen :) Olin siis viime viikolla maanantaista torstaihin Italiassa, Toskanassa ja Roomassa. Sieltä muutama räpsy :)

291_italy_07

Italia, Montepulciano. Chiesa di San Biagio.

292_italy_14

Italia, Montepulciano. Palazzo Comunale (Piazza Grande).

293_italy_19

Italia, Pienza.

294_italy_26

Italia, Pienza.

295_italy_32

Italia, Pienza.

296_italy_37

Italia, Rooma. Foro Romano.

297_italy_39

Italia, Rooma. Arco di Costantino ja Colosseum.

298_italy_42

Italia, Rooma. Colosseum.

299_italy_46

Italia, Rooma. Pantheon.

Italiassa oli lämmin, +25-35 koko ajan, vettä satoi vain yhtenä päivänä ja sekin vain sinä aikana, kun oltiin sisätiloissa. Ihana reissu! Kaikki shoppailurahat meni, ostin vaatteita, sormuksen, laukun, italialaista pastaa ja tietenkin Sephora :)

5 thoughts on “.ITALIA.

  1. Oih, Italiaan olisi niin ihana päästä! Kuvat ovat ihania ja tuovat ainakin osan matkasuunnitelmasta kivasti esille :DD- Hannaveehttp://likoorikahvi.blogspot.com

  2. Heippa !Luin tässä melko pitkälle blogiasi ja haluisin nyt kysellä vinkkejä artistilta tälläselle perusmeikkaaja urpolle. :)Ykkös kysymys olisi semmainen, että mulla on melko pienet simmut ja niin kuin aina pieni silmäiset, minäkin rakastan suuria silmiä! Pikku silmiä voisi ilmeisesti feikata vähän suuremmiksi meikkaamalla tuollain sumuttamalla? Olisiko sinulla joku tietyn merkkinen paletti mitä osaisit suositella? Ja voisiko rajauksella mitenkään vaikuttaa asiaan? oisitko tehdä jonkun opastus postauksen, miten saisi sellaisen kisumaisen eyelinerin, ilman että silmän ulomman kulman viiva ei sojottaisi minne sattuu? Olisiko myös eyelineriksi tai kajaliksi suositella jotain tiettyä?Sitten toinen kyssäri, miten mun piäis nyppiä mun kulmat? Onko siihen jotain ohjetta, että luunaamojen kannattaisi nyppiä tiettyyn muottiin ja vähän pyöräämpien toiseen? :DOlisi ihanata, jos osaisit vastata!

  3. HANNAVEEItalia oli kyllä ihana ja vähän jäi kyllä kaipuu toscanaan :)PINIASumuinen meikki, joka on nostettu melko ylös kulmaluuta kohti, voisi olla vastaus. Tosi hankalaa kylläkään sanoa mitään tämän kummempaa, kun en ole livenä nähnyt silmiäsi :/ Kissamainen eyeliner ei sovi kaikkiin silmien malleihin, erityisesti jos yläluomi on hieman laskeutunut eli kun liikkuvaa luomea hädintuskin näkee silmien ollessa auki. Kokeilemalla rajausta itselleen eri tavoilla lienee ainut keino löytää omiin silmiin sopiva rajaustapa :) Itse olen tykännyt Sensai Liquid Eyelinerista, johon saa myös täyttöpatruunoita. Se on pysyvä, tarkka ja siistin jäljen tekevä nestemäinen liner. Sisäkajalina olen tykännyt IsaDoran Inliner Kajalista, jossa on suhteellisen hyvä pysyvyys. Olen tosin kuullut paljon kehuja Inglotin geelirajauksesta, että toimisi sisäkajalina erinomaisen hyvin, en ole vielä itse kokeillut.Olen tänne blogiin kirjoittanutkin kulmakarvoista ja tuosta postauksesta pitäisi löytyä suhteellisen hyvin neuvoa aiheeseen liittyen :) Tärkeintä on, ettei ala muuttamaan kulmiensa luonnollista muotoa liikaa.ANONYYMIKiitos :)SIIRILivenä paljon kauniimpaa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.