.MITÄ KUULUU RIPSILLE?

Kuten ehkä muistatte, kävin kaverillani Katilla laitattamassa ripsienpidennykset tuossa kesäkuun puolella, aika tarkalleen nelisen viikkoa sitten. Mitä siis kuuluu ripsille tällä hetkellä, on päivän aiheen nimi.

341_ripset_jalkeen4

Tässä ripsukaiset vasta laitettuna. Ihastuttavan runsaat ja kauniit ja mustat ja viuhkat.

342_ripset_2vk

Tässä ripset kahden viikon jälkeen. Kuten näkyy on vasemmasta silmästä lähtenyt tuosta yhdestä kohtaa hieman enemmän ripsiä, mutta jokatapauksessa ripset on kahden viikon jälkeen kuitenkin vielä aivan pätevät ja melkoiset viuhkat edelleen.

343_ripset_4vk

Ja koska unohdin kolmannen viikon kohdalla ottaa kuvan niin näytetään nyt sitten vasta neljännen viikon lopputulos. Kuten näkyy, on ero jo huomattava neljän viikon jälkeen. Vasemmassa silmässä on enää muutama karva kiinni ulkonurkassa, mutta oikeassa on vielä jotain pientä yritystä. Toisen tai kolmannen viikon nurkilla, kun ripsiä oli jo alkanut lähtemään hitusen enemmän, mä aloin myöskin sormilla räpläämään ripsiä ja irrottelemaan niitä kahta kauheammin. Siitä syystä neljännen viikon tultua täyteen ripsiä on niin vähän kuin niitä enää on. Jos olisin pitänyt näppini erossa, olisi tilanne ehkä hieman toinen.

On siis melko selvää, että ainakin mun pitäisi käydä huollossa keskimäärin kolmen viikon välein, että tässä olisi jotain järkeä. Mun mielestä kuitenkin huolto kolmen viikon välein on TOSI USEIN ja luulen, että mun ripsienpidennyskokeilut jäi tähän. En vaan jaksa ravata huolloissa koko aikaa, vaikka ripset toki olikin ihanat niin kauan kun ne oli ihanat.

Entäs arki sitten? Miten ripsien kanssa yhteiselo sujui? Se fiilis, kun ensimmäistä kertaa aamulla (mörkötokkuraisena) katsoo peiliin ja näkee nuo upeat viuhkat, se on kyllä aika jees. Ripsipidennysten kanssa on vähän sellainen fiilis, että on melkein kuin meikattu, vaikka mitään ei olisi laittanutkaan. Suurinosa mun lomapäivistä menikin täysin ilman meikkiä tai pelkän Sensai Bronzing Gelin kanssa. Silloin kuitenkin, kun laittoi silmämeikkiä niin silmät näytti kevyenkin meikin kanssa upeilta (hevimpää meikkiä en itseasiassa ole käyttänytkään nyt lomalla).

Oikeastaan ainut juttu mikä mua ripsien kanssa hieman raivostutti oli meikkien peseminen. Oikeastaan yleisesti ottaen kasvojen kasteleminen oli epämukavaa. Tiedättekö sen, kun on esim. sukeltanut ja pinnalle noustessaan pyyhkäisee käsillä veden pois silmistä. No mä teen sitä samaa kasvoja pestessäni, koska tottakai vettä menee silmiinkin siinä lotratessa ja se silmien ”putsaaminen” ei tuntunut kivalta ripsien kanssa ja sitäpaitsi koko ajan pelkäs, että jos niihin nyt koskee niin montako ripseä sieltä lähtee irti. Suihkussa käydessä sama juttu, piti olla varovainen että ei mene vettä silmiin.

Kasvoja pestessä yritin välttää veden kanssa silmien lähellä työskentelyä ja se oli hidasta. Totesinkin tässä vaiheessa, että Sensai Sponge Chief -liina oli hyvä apu kasvopuhdistustuotteen poispesemisessä, kun ei tarvinnut vettä lotrata samalla tavalla. Mä kuitenkin tykkään enemmän vedellä lotraamisesta ja käytän normaalisti Spongea lähinnä naamioiden puhdistamiseen, joten jollain tasolla tämäkään ei ollut ihan ideaali ratkaisu mun kohdallani, nimittäin Sponge-käsittelyn jälkeen mä kuitenkin halusin vielä pikkuisen huuhtaista vedellä.

Silmämeikin poistamisen suoritin topseilla ja vesiliukoisen silmämeikin poistoaineella. Topseja kului joku kolme-neljä per silmä ja silti tuntui, että rajausta ainakin jäi hieman ripsityveen ja yläripsien limakalvolle jäi luomiväriä ja mitä lie tuhrua ja mun kärsivällisyys ei riittänyt enempään nyhräämiseen. Mä oon niin tottunut hutkimaan Sensai Cleansing Oilin (tai jonkin muun vastaavan) vaan ympäri silmiä ja kasvoja ja huuhtelemaan normaalisti niin tuo topseilla häärääminen oli hieman rasittavaa ja h-i-d-a-s-t-a. Toki siihenkin olisi varmaan tottunut ja sopeutunut jos olisin jatkanut ripsien kanssa.

Ripsiä irtoili ihan alkuun ehkä yksi tai kaksi päivässä ihan itsekseen tai meikinpuhdistuksen yhteydessä. Toisen viikon jälkeen niitä alkoi pikkuhiljaa tippumaan enemmänkin, useampia päivässä. Siinä vaiheessa mä tosiaankin aloin sitten itse nyppimään niitä sormilla, vaikka ei tietenkään saisi, mutta koska mä jo siinä vaiheessa tiesin, että luovun ripsistä samantien niin ajattelin, että mitä väliä. Ripsistä osa lähti ihan yksinään irti ja osa oman ripsen kanssa, kun niiden aika oli
lähteä.

344_Ripsien_aikajana

En ole juurikaan tässä loman aikana meikannut (kuten tuossa jo aikaisemminkin sanoin), joten en ole kuin kerran käyttänyt ripsiväriä nyt tässä vaiheessa, kun ripset ovat vähäisemmät ja voin todeta, että eipä ne ripset paljon sen kummemmilta näytä nyt kuin ennenkään tätä kokeilua. Ehkä ripsissä on nyt vähemmän niitä pitkiä omia ripsiä vähän aikaa ja enemmän vain niitä kasvuvaiheessa olevia lyhyempiä, mutta ripsarin kanssa ripset on edelleen ihan ok näköiset tämän ripsipidennyskokeilun jälkeenkin, ehkä himpun verran harvemmat, mutta silti ok.

Tämä oli kyllä ihan mukava kokemus ja ymmärrän hyvin miksi ihmiset jäävät koukkuun näihin pidennyksiin, mutta en nyt ihan näe tätä kuitenkaan mun omana juttuna. Mä vähän sitä epäilinkin ennen kokeiluun ryhtymistä, mutta päätin silti kokeilla. Mä tykkään aivan liikaa kaksoispuhdistuksen helppoudesta myös silmämeikin poistossa, että mä jaksaisin ripsipidennyksiä tämän kauempaa. Sen verran laiska mä oon :D

5 thoughts on “.MITÄ KUULUU RIPSILLE?

  1. Kiitokset tästä postauksesta. Sattumoisin vastasit just niihin pohteisiin, joita minulla on ollut noiden räpyttimien suhteen. Eli olen miettinyt, että pitäisikö kokeilla, mutta sitten olen miettinyt, että mitens se meikkien pesu ja vesi ja… Puhumattakaan siitä, että kuis tiheesti siellä huollossa pitäisi käydä. Aikoinaan muistan, kuinka rakennekynsistäkin sanottiin, että huoltoväli voi olla jopa 4-5 viikkoa. No, ehkä minä olen pikkumainen, mutta jos haluan, että kynnet näyttää ok:lta koko ajan, niin kyllä minulla se huoltoväli on lähempänä 3 viikkoa. Sit rupeaa jo ”juurikasvu” näkymään yms. Joten rakennekynnet lähtivät ja keskityin saamaan omat kynteni lakankestävään kuntoon.Ja jos huoltoväli on 3 viikkoa ripsissä tai kynsissä, niin vaikka ei miettisi rahanmenoa, niin kyllä se on aika kypsää istua huollossa vähän väliä. Taidan tyytyä omiin ripsiini ja juhliin laitan sit näitä perinteisempiä irtoripsiä.

  2. LEMONJUICETämä oli tietenkin vain mun kokemukseni ja vaikka tykkäsin ripsistä, totesin ettei ne nyt kuitenkaan ollut mua varten :) Ymmärrän kuitenkin, että monille ne on koukuttavat :)

  3. No, sanotaan näin, että kritiikkisi ja perustelusi kohdistuivat just niihin asioihin, jotka minua epäilyttivät.Vaikka räpsyttimet kestäisivätkin sen 4 viikkoa, niin silmämeikin poisto vanupuikoilla, ei lotrausta vedellä… Huh, ei sovi minulle. :DSinänsä tietty, jos ois jotkut isot juhlat, niin yksittäisen kerran noita voisi kokeilla. Mutta yhtä päivää varten ehkä turhan tyyriit. :D

  4. Mulla on ollut ripset kolmeen kertaan. Samat hankaluudet jatkui ja tulin vihdoin järkiini. Kokeile ihmeessä extreme lashes ripsien kasvatusseerumia. Sain omani kasvamaan sillä lähes yhtä pitkiksi kuin pidennyksillä (ohuethan ne silti on) Englantilaisesta nettikaupasta saa muistaakseen n.70 € kun täällä kiskovat yli 100€.

  5. LEMONJUICEMä ajattelisin, että kesäloman alkuun nämä on aika kivat, koska lomalla ei jaksa muutenkaan meikkailla niin paljoa niin sitten olisi edes nämä. Tai ehkä vaikka omiin häihinsä vois laittaa, se on sellainen päivä, johon viitsiikin satsata :)ANONYYMIMun ripsien pituudessa ei periaatteessa ole mitään ongelmaa, se on normaalimitassaan ihan tarpeeksi pitkä, kun laittaa vaan ripsiväriä vähän päälle :) Enemmänkin se on se tuuheus, joka multa puuttuu. Mutta pärjään ihan hyvin sillä mitä luonnostaan on, ripsivärin suosiollisella avustuksella tietenkin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.