.UUSIA INGLOTTEJA (TAAS).

306_Inglot_ostokset2

Tuossa eilen jo vähän raotinkin, että olin Inglot-ostoksilla Sellossa. Tämmöisiä paketteja tuli sitten ostettua. Katsotaanko mitä ne pitää sisällään?

307_Inglot_ostokset3

Tämmöistä herkkuahan sieltä paketeista kuoriutui. Mä menin sinne vartavasten hakemaan noita geeli-linereita ja ajattelin, että luomiväripalettia mä en sitten ainakaan osta. No sit se myyjä oli silleen, että tässä olis sit näitä uusia värejä… Uusia värejä!? Joooooo, annapas sieltä sellainen läpyskä, niin aletaan rakentamaan. Ja sit toi yks huulikiilto oli aika herkku.

308_Inglot_Sleeks_Cream_93_2

Aloitetaan näistä pienemmistä jutuista ensin, eli Sleeks Cream huulikiilto sävyssä 93. Nää on taas näitä ”koeputkihuulikiiltoja” (joiden tyylistä poikaystävä tykkää ihan hirveästi, hih) ja näistä nimenomaan tämä Cream-laatu on mun suosikki. Tällä kertaa ajattelin kokeilla tämmöistä kirkkaamman punaista kiiltoa, kun sellainen neutraalimpi vastaava multa jo löytyy. Reilusti laitettuna pigmenttiä on PALJON ja tämä on melko puhtaan punaisen näköinen vielä tässä vaiheessa, mutta…

309_Inglot_Sleeks_Cream_93_3

…kun sen levittää hieman ohuemmin huulille, se muuttuu ennemminkin pinkiksi. Ihan hyvin se kyllä väriä silti antaa, vaikka tuotetta onkin vain ohuehko kerros (yksi syy miksi nämä Creamit on niin kivoja). Tykkään näiden Sleeks Cream-kiiltojen koostumuksista ja tuoksukin on ihan jees (hieman vaniljainen). Voin kyllä kuvitella käyttäväni tätä kiiltoa, vaikkei tämä nyt aivan just sellainen ollutkaan kuin alunperin ajattelin.

310_Inglot_Eyeliner_Gel_76_81_2

Sitten nämä purkit, eli Inglot Eyeliner Gel Matte rajaukset. Mä olisin halunnut sellaisen ihonvärisen geelirajauksen sisäkajaliksi, mutta tietenkään sellaista ei ole valikoimassa. Myyjä kuitenkin ehdotti, että valkoista (sävy 76) ja vaaleampaa oranssia (sävy 81) voisi sekoittaa keskenään ja sillä tavalla saisi sen beigen. Oli kuulemma itsekin tehnyt niin omassa käytössä. Ajattelin siinä sitten, että no kokeillaan ainakin, ei kai se nyt niin hankalaa voi olla.

Valkoinen on t-o-d-e-l-l-a valkoinen enkä välttämättä ihan yksinään käyttäisi sisäkajalina tai minään muunakaan (yksinään ”vähän” kasari), mutta jospa tuon oranssin kanssa sekoitettuna toimisi. Oranssi ei ole ihan noin oranssi luonnossa, en saanut värejä osumaan ihan täysin kohdalleen. Jatkan näistä lisää sitten, kun on kokeilua hieman taustalla. Mulla on kuitenkin hyvä kutina näiden pysyvyydestä.

311_Inglot_paletti

Sitten tietenkin vielä se Freedom-paletti. Kuten sanoinkin jo tuossa aikaisemmin, oli Inglotille tullut reilu 50 uutta luomivärisävyä (vain näissä kulmikkaissa, ei pyöreissä) ja vaikka olin ajatellut, että ainakaan uutta palettia en nyt osta, niin toisin kävi. Lääpin molemmat kämmenselät täyteen kerran ja sitten olinkin jo saanut paletin valmiiksi (mä alan olemaan nopeampi, yleensä putsaan kämmenselät ainakin kahteen kertaan ennenkuin olen valmis). Sitten siirryin äkkiä pois niitten luota etten vahingossa tekisi kahta palettia :D Uudet värit ovat siis kaikki matte-laatua. Matte-luomivärit Inglotilla on kyllä tosi pehmeitä, pigmenttisiä ja yllättävän hyvin levittyviä ollakseen mattaisia.

312_Inglot_paletti3

Swatchina vielä kämmenselällä. Pohjustuksena Urban Decay Primer Potion. Vasemmalta oikealle vielä:

MATTE 353 – aavistuksen roosahtava nudevaalea korostuksiin.
MATTE 349 – kylmän harmahtava vaaleahko taupe, peittävä.
MATTE 326 – tumma kylmä ruskea.
MATTE 338 – kirkas petroolinen turkoosi.
MATTE 340 – tumma petrooli, jossa hieman enemmän navyblue-meininkiä.

Eikös tämä olekin jo hieman syksyhenkinen väripaletti? Vaikka kesä on vielä täällä ihan täysillä. Hassua :)

313_INGLOT_paletit_kaikki

Tässä vielä kertauksena mun tämänhetkiset Inglot Freedom paletit. Napit on kyllä vaihtaneet paikkoja moneen kertaan jos vertaa alkuperäisiin järjestyksiin.

Tämän kuvan toisiksi alinta kokonaisuutta olen nyt eniten käyttänyt kesälomalla (silloin harvoin, kun olen jaksanut meikata), se on sopivan nude ja helppo värikokonaisuus. Tuo paletti mulla oli itseasiassa myös Italiassa mukana ja toimi erinomaisesti. Illalla kun mentiin ravinteliin syömään, pystyi meikistä tekemään hieman tummemman tuolla tummanruskealla ja päivällä meni nuo vaaleammat sävyt ihanasti. Mun tämänhetken lempiluomivärit ovat nimenomaan tässä paletissa. Erityisesti tykkään AMC SHINE 31:stä, ihastuttava kullankimalteella varustettu taupe. Nam.

Kolme ylintä palettia on tällä hetkellä vaan semmoisia sekulipaletteja, kun piti yksittäisiä nappeja saada vaan johonkin. Se mikä näissä paleteissa on luomivärien laadun, pigmentin ja muiden oleellisuuksien jälkeen parhautta, on se, että erilaisiin tilaisuuksiin, reissuille, fiiliksiin ja mihin tahansa voi luoda juuri sellaisen paletin kuin sillä hetkellä haluaa ja vaikka unohtaa ne loput vähäksi aikaa. Palettien ei ole pakko olla aina tismalleen samanlaisia. Se on ehkä yksi parhaimmista jutuista koko tässä Freedom-systeemissä.

Saas nähdä millaisia meikkejä saan aikaiseksi tällä uusimmalla kokonaisuudella :) Se jäänee nähtäväksi, kunhan ehdin tähän paneutua.

5 thoughts on “.UUSIA INGLOTTEJA (TAAS).

  1. Oho, odotan mielenkiinnolla kun pääset testaamaan noita geeli-linereita! :DOlis mielenkiintoista kans jos pystyisit tarpeen tullessa tekemään jonkunlaisen postauksen halppis huulipunista :) olen kauan etsinyt itselleni sitä oikean väristä (kirkasta verenpunaista, jos niin voi sanoa) huulipunaa, joka pysyisikin huulilla eikä antaisi liian kuivaa tunnetta huulille..Kiitos blogistasi, täältä tulee paljon mielenkiintoista ajoittain vastaan jotka varmasti auttavat monia ihmisiä :)

  2. Happens every time… :D Iteki meen aina hakemaan jotain yhtä sivellitä Inglotilta ja sit kun lähden sieltä niin loppulasku on ollut jotain sata euroa. Jännä juttu. :D

  3. Pitäisi itsekin päästä käymään taas Inglotilla. Tosin hieman harmi kuulla, että nuo uudet sävyt tulevat vain neliönmuotoisena, koska itselläni on kaikki luomivärit niitä ympyröitä. :( Toivottavasti tilanne vielä muuttuu.

  4. Kiva että Inglotille on tullut uusia sävyjä. Sitä olenkin merkiltä kaivannut, uutuuksia :) Ja plussaa mattasävyistä sillä vaikka pearl-koostumus on kaunis niin joskus sitä haluaa vähemmän hohtavaa silmämeikkiä.

  5. ANONYYMIGeelirajauksista on tulossa postausta, kunhan ehdin vähän enemmän niihin tutustumaan :) Mulla aika vähän itselläni on noita halvempia huulipunia ja koska punia kuitenkin löytyy aika reippaasti, en pelkästään testaamisen takia viitsisi alkaa niitä ihan hirveästi ostelemaan. Pysyvät huulipunat on muuten yleensä himpun verran kuivemman tuntuisia huulilla, jos ne on liian pehmoisia ne ei sit myöskään pysy :/GLORIATodella jännä juttu :D Käy lompakon päälle. Siks siellä ei saakaan käydä liian usein ;)TIAHAARMyyjä antoi ymmärtää, että neliöitä ovat ja sillä sipuli :/ Voit tietty kysäistä vielä, kun seuraavan kerran kyseiseen putiikkiin menet käymään. Mulla on kaikki neliöitä, niin mua ei haittaa :)EIKOSama juttu. Siksi siellä en olekaan käynyt hetkeen, kun ajattelin, että olen sieltä jo kaikki mieleiseni luomivärinapit keräillyt, mutta uusista väreistä löytyi kyllä mukavasti kivoja, jotka oli mieleen. Pearl-koostumus on mun suosikki, mutta Inglotin mattaluomarit on kyllä tosi hyvää laatua, joten niitäkin voi hamstrailla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.