.UUSI ULKOASU (2011).

Nopeimmat varmaan jo ovat huomanneetkin, että olen tänään säätänyt tätä blogin ulkoasua. Alkoi se ikivanha sivellinkuva ärsyttämään ja sitten samalla ajattelin laittaa kaiken uusiksi.

Tai no, ei nyt ihan kaikkea. Värimaailma on pysynyt tummanpuhuvana kuten ennenkin, mutta linkkivärit vaihdoin punaisiksi entisen ruskean sijaan. Tuo uusi header-kuva saattaa vielä vaihtua, mutta olkoon nyt toistaiseksi.

314_vanha_blogipohja
^ vanha

315_uusi_ulkoasu3
^ uusi

Samalla vaihdoin myöskin takaisin yhden sivupalkin pohjaan. Se on kuitenkin loppujen lopuksi selkeämpi eikä joka puolella ole koko ajan jotain sälää. Ainut miinus on se, että postaushistoria pompsahti vähän alemmas entisestä, mutta toisaalta siirsin sitä nyt niin ylös kuin pystyin ja mielestäni se on nyt ihan jees kuitenkin.

Saatan tässä vielä säätää yksityiskohtia, joten älkää ihmetelkö pieniä muutoksia vielä illan aikana :)

Onko liian synkkä? Liian vampyyri? Vaiko kenties just hyvä? Mitä olette mieltä?

21 thoughts on “.UUSI ULKOASU (2011).

 1. Hyvältä näyttää! :) Värimaailma on menny just nappiin. Ainoa mikä minusta kaipaa muutosta, niin on tuo kuva. Sulla kuitenkin on kosmetiikka-aiheinen blogi, niin tavallaan siihen kaipaa jotakin, joka kertoo mihin blogi liittyy. Muuten ei yhtään hullumpi muutos! :)

 2. TIINANo tota kuvaa mäki vielä mietin. Haluaisin jotain kosmetiikka-aiheista, mutta en mitään pinkkiä ja hömppää. En halua epäselkoa tai moniväristä eli se periaatteessa poistaa vaihtoehdoista heti meikkikuvat ja meikkituotekuvat… Jätän vielä mietintämyssyyn tämän otsikkokuvan :)

 3. Mulla ei ole mitään värimaailmaa vastaan, mutta toivoisin taustaksi jotain muuta kuin harmaita palloja mustalla pohjalla. Kyseinen kuosi on takuuvarma migreenin aiheuttaja varsinkin silloin kun kirjoituksia selaa pidemmän aikaa.

 4. Mä pidin vanhasta enemmän. Se oli simppelisti tyylikäs, tämä on ihan hurjan gootti, erityisesti tuo punainen teksti mustalla. Taustan palleroasiassakin oon vähän Eikon linjoilla. Kuvasta sen sijaan tykkään. :)

 5. Onko tuota pallotaustaa mahdollista muuttaa asetuksista siten, että se ei ”rullaisi” sivupalkin mukana, vaan pysyisi paikallaan vaikka blogia selailisikin ylösalas? Tämä saattaisi helpottaa migreenialttiita ja vähentäisi ”vilkkumista” ylipäätänsä.Itse kyllä muuten kanssa tykkään tästä nykyisestä kovasti, virkistävää vaihtelua :) Eikä mun mielestä tämä ole mitenkään kovin goottihenkinen, tai jos, niin ainakin sieltä kevyimmästä päästä.

 6. Tykkään, ja erityisesti tuosta uudesta bannerikuvasta. Ei sen tarvitse olla kosmetiikkaan liittyvä, IMO. Yhden sivupalkin ratkaisu selkeyttää ulkoasua, pidän siitäkin.

 7. Samaa mieltä kuin Bubbs. Oli tyylikkäämpi ennen ja nyt on kyllä aika vampyyri. Toisaalta jos tämä kuvastaa sun tyyliä enemmän nyt niin go for it! Muutosta pitääkin tapahtua välillä. En siis tarkoita että olisit tyylitön nykyään, mutta blogi oli ennen oikein chic-tyylikäs, ja nyt on tyttömäisempi ja juurikin vampyyrimaisempi. Banneri on kyllä ihan ok! Onko tässä vaihtunut fontti kans kun näyttää ihan eriltä?

 8. Siinä kohtaa kun luen tätä, otsikot ovat petroolinväriset, ja voin kertoa, että TOIMII. Mahtavasti pelaa yhteen valokuvan punahuulten kanssa.

 9. ANONYYMIKeksin ihan jees idean meikkikuvaan, mutta katsotaan nyt vielä miten se toteutuu :)EIKOTausta on nyt muutettu. Toivottavasti ei tule päänsärkyä :)BUBBSTausta muutettu ja punainen teksti teki mullekin sellaisen vampyyri-mielikuvan, joten linkkivärit vaihdettu :)MELLIPallotaustaa ei pystynyt tekemään sellaiseksi, että se ei skrollaisi mukana. Vaihdoin kokonaan..NEKKU.Bannerikuva menee vaihtoon nyt kuitenkin. Keksin kivan idean ja jos vaan saan sen toimimaan käytännössä niin käytän sitä :)ANONYYMIVampyyrimäisyys toivottavasti on poistunut punaisten linkkien poistumisen myötä. Mä en ole ihan varma mitä fonttia käytin ennen tätä, kun ne kaikki nollautui tuossa säädössä, mutta mielestäni tämä nyt on ainakin hyvin selkeä fontti :)-M-Petrooli on yksi mun suosikkivärejä, ajattelin sen toimivan kuitenkin paremmin kuin se vampyyrinpunainen :D

 10. Hieno ulkoasu nyt blogilla! :)Saanko kysyä miten teit tuon blogin nimiotsikon, mikälie header onkaan? Siis jossa on kuva ja sitten blogin nimi? Onko tässä bloggerissa mahdollista vaihtaa tuota nimen paikkaa minne tahansa siinä kuvassa? Itse taistelin eilen kauan kun yritin laittaa nimen muualle kuin sinne vasempaan yläkulmaan ja loppujen lopuksi jouduin ottaa kuvan kokonaan pois, kun en saanut sitä tekstiä mätsättyä minnekkään ja kun ei ole fotaria… huh. Vai taiteilitko niillä html-koodeilla? :)

 11. VERONA JKiitos, kyllä tätä väännettiinkin :) Bannerissa toi teksti on itse kuvassa, jonka olen puuhaillut photoshopilla. Käsittääkseni sitä tekstiä ei pysty siirtämään eri paikkaan jos se on se alkuperäinen. Mutta tekemääsi kuvaan voit tietenkin laittaa sen ihan mihin haluat :)

 12. Tämä uutuus on kyllä kerrassaan ihastuttava! Säikähdin jo, että olet vaihtanut erikoisemman värimaailman pois, mutta onneksi ei (: Tuo uus banneri on aivan megahieno!

 13. Oikein onnistunut ulkoasu näin pikkuisen muokattuna. Tykkään turkoosista linkkiväristä enemmän kuin punaisesta. Ja tausta on paljon lukijaystävällisempi nyt <3

 14. .NEKKU.Heh, kiva :DVERONA J:)HIUTALEJotain väriä on pakko olla, muuten hajoo pää :D Banneri on munki mielestä aika onnistunut, olen tyytyväinen :)EIKOPunainen oli hieman vampyyri kyl :P Kun mulle alkoi tulla siitä vaan rastapäiset gootit mieleen, päättelin ettei se ehkä ole mun juttuni.

 15. Wau, hieno banneri! Petrooli on todella kaunis väri ja mukava piristys blogiisi! :) Olen kuitenkin vähän samoilla linjoilla Bubbsin ja Anonyymin kanssa, joskus vähemmän on enemmän. Johtuisiko noista laatikoista, että sivu ei pääse oikein ”hengittämään” kunnolla? Vanhassa oli enemmän ilmavuutta. Lisäksi tekstin värinä toimisi ehkä paremmin jokin aavistuksen harmahtava sävy eikä puhdas valkoinen? Voisi olla lukijalle silmäystävällisempi kun kontrasti taustan ja tekstin välillä ei olisi niin kova.

 16. SANNIKiitos! :)HANIMä just tykkään noista laatikoista! :) Niin ja tekstin väri on kaikkea muuta kuin puhdas valkoinen, se on nimittäin harmaa. Taustakaan ei ole musta vaan tummahkon harmaa. Sun kannattaa ehkä säätää näytön kontrastia kevyemmäksi, nimittäin näiden sävyjen ei pitäisi ottaa silmiin jos säädöt on kunnossa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.