.INGLOT PETROOLI-TAUPE.

311_Inglot_paletti

Olen hieman leikkinyt tällä uudella Inglotin petrooli-taupe paletilla. Tein kaksi erilaista meikkiä käyttäen vain tämän paletin luomivärejä.

320_Inglot_petrooli1

Ensin mun oli aivan pakko päästä leikkimään vähän väreillä, koska en ole sitä tehnyt hetkeen aikaan tässä mittakaavassa. Käytin paletin kahta petroolinsinistä 338 ja 340 ja korostuksessa vaaleinta 353. Sisäkajalina Lord & Berry Smudgeproof Waterproof Eye Liner #722 Petrolio, joka sopikin tähän värimaailmaan täydellisesti.

321_Inglot_petrooli4

Kirkkaampi petrooli on erityisen ihastuttava ja voisin kuvitella, että se pariutuisi upeasti myös saman paletin tummanruskean kanssa, pitääkin kokeilla sitä seuraavalla kerralla. Tummempi petrooli on upea sekin ja sillä saa ihan yksinään (ilman mustan apua) tehtyä suhteellisen tummat varjostukset ilman, että se menettää upeaa sävyään. Vaaleampien sävyjen kanssa tuo tumma tulisi varmasti paremmin oikeuksiinsa, mutta tällä kertaa nyt kuitenkin näin.

Huomasin meikkiä tehdessä, että näitä voimakkaita petroolin sävyjä on hieman vaikeampi häivyttää tasaisesti, mutta onnistuin kuitenkin mielestäni tarpeeksi hyvin. Ei kuitenkaan ihan helpoimmasta päästä, täytyy sanoa. Levittyvyys kuitenkin molemmissa erinomainen ja pigmenttiä riittää pienemmälläkin määrällä.

322_Inglot_petrooli_taupe1

Toinen meikki olikin sitten täysin toisenlainen. Tällä kertaa unohdin kaikki värikkäät. Liikkuvalla luomella vaaleampi taupe 349, ulkonurkassa tumma ruskea 326 ja korostuksissa vaalea 353. Tuo vaalea sävy on muuten todella hyvä korostuksiin. Se on vaalea, mutta ei liian valkoinen (vaaleampi kuitenkin kuin ihonvärini) ja se jättää upean utuisen jäljen, tykkään paljon. Mattavaaleat on melkeinpä parhaimpia korostamaan kulmaluuta.

323_Inglot_petrooli_taupe4

Vaaleampi taupe on hieman erikoisen sävyinen, todella kylmä taupe, melkein harmaa, mutta ei kuitenkaan. Tämmöisissä meikeissä todella hyvä utuinen sävy. Ulkonurkan tummanruskea on sekin upea sävy, kylmän harmahtavan ruskea ja tummuutta riittää kivasti ihan ilman mustaakin. Kuten sanoinkin tuolla petroolin meikin kohdalla, tämä tummanruskea sopisi varmasti todella hyvin petroolin kaveriksi ja toimisi ikäänkuin kesyttävänä kaverina.

Sisäkajalina tässä meikissä on itsetekemäni sekoitus kahdesta eri värisestä Inglotin geelirajausväristä, mutta kerron niistä vielä tarkemmin sitten myöhemmin, kun mulla on niistä enemmän kokemusta. Toistaiseksi vaikuttaa kuitenkin erittäin hyvältä :)

324_Inglot_petrooli_taupe5

Molemmissa meikeissä pohjustuksena Urban Decay Primer Potion ja muun meikin lisänä Kanebo Liquid Eyeliner mustana ja Sensai 38 Volumising Mascara.

Kummasta te piditte enemmän, petroolista vai taupesta meikistä? Tällä hetkellä itse ehkä kallistun tuon neutraalimman puolelle, se tuntuu nyt ainakin hieman enemmän omalta, vaikka tuosta petroolista tykkäänkin.

12 thoughts on “.INGLOT PETROOLI-TAUPE.

  1. Aivan ihana tuo ruskea meikki ehkä siksi että se sopisi minulle paremmin kuin petrooli. Tosin tykkään petrolin voimakkuudesta.Hannak

  2. Tykkään molemmista todella paljon ja juuri nuo petroolin siniset ovat sellaisia, joihin ihastuin jo Temptalian swatcheissa. Kokoamasi paletti kelpaisi todella mieluisasti myös omaan meikkihyllyyni. :)

  3. Ei noista meikeistä oikein osaa edes parempaa valita, sillä molemmat ovat todela kauniita! Silti taivun ehkä enemmän tuon petroolinsävyisen puoleen, todella kaunis sävy ja hyvin olet saanut häivytettyä (mattasävyt taitavat olla juuri niitä vaikeimpia häivyttää).

  4. Aivan ihanat sävyt ja upeat meikit olet tehnyt! Mä olen hirveä copycat mutta mun on pakko saada noi sävyt mahdollisimman pian :D

  5. Aivan ihania meikkejä taas! :) Tykkään molemmista yhtä paljon, mutta jos pakko olis valita niin lähtisin ton ruskean matkaan! :DPitää joskus itsekin eksyä inglotiin shoppailemaan.. Viimeksi itäkeskuksen inglotissa alkoi ahdistamaan se myyjien kyylääminen.

  6. Molemmat meikit ovat aivan upeita! Petroolin-meikki suorastaan hätkähdytti kun sen latautui, mutta ehkä itselle käytännöllisempi on harmaa versio. Petrooli on sellainen sävy jonka toivoisin niin valtavasti sopivan itselleni, mutta jota en saa toimimaan omassa meikissä. Hyvä muuten tietää, että Inglotilla on hyvä mattavaalea kulmaluun korostamiseen. Oma luottosävy kyseiseen tarkoitukseen on Diorin paletissa ja olen jo valmiiksi miettinyt mitä teen kun se loppuu. Kyseinen paletti kun ei ole enää valikoimassa. Nyt voin jo ajatella että ”no worries” :)

  7. HANNAKRuskea on toki ”helpompi” ja sopii useammille :)TIAHAAREi muuta ku Inglottiin kokoamaan omaa settiä :DMANSIKKAMattasävyt on ehkä vähän vaikeampi häivyttää, varsinkin tummemmat värit ja siniset erityisesti. En tiedä miksi, mutta näin olen vain huomannut.BEATAMARIEInglottiin vaan :DDEADLY DAMEMyyjille voi vaan sanoa, että mä nyt tässä ensin katselen ja kysyn sitten, jos tarvitsen apua :) Kyllä ne yleensä tuolla jättää rauhaan.EIKOOnhan nuo nudesävyt käytännöllisempiä, mutta välillä on kiva leikkiä kunnon väreilläkin :) Mattavaaleista ainakin tuo 353 on tosi hyvä, mutta myös 352 (joka myös löytyy multa) on hyvä. Jos noita vertaa keskenään niin 353 on hieman beigempi, kun taas 352:ssa on pinkihtävä vivahdus.COTTONCANDYKiitosta :)

  8. Petrooli! Mulla on tänään koko päivän ollut niin tylsät meikit päässä, että on ihan pakko nyt tykästellä värejä. Täytyykin tutustua Inglotin mattapuoleen, itselläni on toistaiseksi vain shine ja pearl -koostumuksia.

  9. Very nice blending :).This weekend I actually went out with different eyes. Thank God for sunglasses…

  10. NONNUKiitos ja kiitos :)ELISAPearl on edelleen mun suosikki Inglotin koostumuksista, mutta nämä mattaversiot ei ole ollenkaan huonoja.LIISK:DDD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.