.KALANRUOTOPONNARI.

Yksi ehdottomia omia suosikkejani Lilith Moonin kampauksista on tämä kalanruotoletti-menetelmällä tehty romanttinen niskaponnarikampaus. Tämä on ehkä paremman näköinen kiharretussa tukassa, mutta ei varmaan olisi huono suorassakaan. Tämä on ihmeellisen helppo ja suhteellisen nopea tehdä ja on näyttävän näköinen ihan ilman koristeitakin. Kampaus käy sekä arkeen että juhlaan.

445_kalanruotoponnari

DreamHairpidennykset ja omien hiusten latvat on kiharrettu GHD:llä etukäteen. Hiukset jaetaan kahteen osaan, sitten otetaan ohuehkoja osioita toiselta korvalliselta ja tuodaan ohut hiusosio toisen puolen isoon osioon päällikautta. Sitten otetaan vastakkaiselta puolelta vastaavan kokoinen hiusosio ja viedään se toisen puolen isoon osioon mukaan. Tätä jatketaan muutaman kerran vuorotellen eri puolilta ja viimeinen ohut hiusosio (kummalta puolen tahansa) viedään kahden ison osion välistä alapuolelle ja pidetään se erillään. Isot hiusosiot yhdistetään ja kiinnitetään ohuella kumilenkillä löysästi. Irrallaan oleva pieni hiussuortuva kiepautetaan kumilenkin ympärille, että se peittyy ja loppupätkän hiuksesta voi joko kiinnittää pinnillä niskaan tai kiinnittää toiselle ohuella kumilenkillä isoon ponnariin.

Lilith Moonin videotutoriaali tästä kampauksesta löytyy täältä. Vaikka tämä selitys saattoikin kuulostaa vaikealta ja epämääräiseltä, ei tämä ole kuitenkaan yhtään vaikeaa tai epämääräistä enää sitten, kun katsoo tuon videon :)

446_kalanruotoletti_isoilla_osioilla

Jos on aikaa, niin tällä samalla kalanruotomenetelmällä on helppo tehdä myös pidempi palmikko, tällä kertaa suoraan tukkaan. Tässä käytin aika isoja osioita, koska oli vähän kiire lähteä jo töihin, mutta pienemmillä osioilla lopputulos on vielä hauskemman näköinen, sen tekemiseen menee vain triplasti enemmän aikaa. Kannattaa kokeilla tätäkin :)

2 thoughts on “.KALANRUOTOPONNARI.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.