.SENSAI HYDRACHANGE ESSENCE.

Seerumit on aina jakaneet mun mielipiteet, joitakin pidän täydellisen tarpeettomina ja joistakin taas en haluaisi luopua koskaan. Jälkimmäiseen kategoriaan kuuluu ehdottomasti yksi suosikkini: Sensai Hydrachange Essence.

Sensain Hydrachange ihonhoitolinja on tarkoitettu aikuiselle iholle (40+), mutta mä olen tämmöisenä alle kolmekymppisenä kyllä käyttänyt kyseisen linjan tuotteita ihan säännöllisessäkin käytössä ilman mitään iho-ongelmia, joten uskallan oman kokemuksen perusteella suositella Hydrachange-tuotteita myös muille (plus/miinus) kolmekymppisille (omalla vastuulla tietenkin). Yksilöt on tietenkin aina yksilöitä ja toinen reagoi herkemmin kuin toinen ja kosmetiikasta kun puhutaan niin ikinä ei voi olla minkään tuotteen sopivuudesta satavarma ennen kuin kokeilee itse. Mulle Hydrachange-tuotteet ovat kuitenkin olleet yksi parhaimmista jutuista, mitä Sensailta löytyy.

447_Sensai_Hydrachange_Essence

Sensai Hydrachange Essence omaa miellyttävän ohuehkon emulsiokoostumuksen, tuote itsessään on valkoista. Seerumi levittyy iholle kuin unelma, jopa yksikin pumppaus tuotetta riittää koko kasvoille, vaikka toki voi enemmänkin laittaa jos tuntuu, että iho ottaa vastaan. Itse usein käytän aamulla vain sen yhden pumppauksen ja illalla saatan laittaa kaksi pumppausta. Putelissa on tavaraa 40 ml ja jos sitä käyttää päivässä keskimäärin 3 pumppausta, kestää tuote käytössä pitkään.

Tuotteessa on sama huumaavan ihana tuoksu kuin koko Hydrachange-linjassa (Aqua Floral-tuoksu). Tuoksu on raikas, rentouttava, puhtaan oloinen, erittäin miellyttävä, omasta mielestäni parhaimpia tuoksuperheitä Sensain hoitotuotteiden parissa. Hydrachange-linjan tuoksu kilpailee mun nenässä suunnilleen samalla viivalla Sensai Silk-linjan tuoksun kanssa. Tykkään niistä suunnilleen yhtä paljon, eli ihan hirveästi :D

Hydrachange Essence, kuten yleensä muutkin seerumit, käytetään iholle ennen hoitovoidetta joko puhtaalle iholle tai Sensai hoitonesteen (Silk Softening Lotion tai Cellular Performance Lotion) jälkeen. Hydrachange Essence on sen verran tehokkaasti ihoa kosteuttava, että kesäaikaan pystyn tätä käyttämään ilman voidettakin meikin alla ja mä omaan siis sekaihon, jossa on sekä rasvaisuutta että pintakuivuutta paikoitellen. Tämä seerumi on kuitenkin aivan mielettömän ihana tuote kuivalle iholle antamaan lisäkosteutta. Monet oikein erittäin kuivan ja korppuisen ihon omaavat asiakkaat ovat kehuneet, että tämä seerumi (muiden hoitotuotteiden ohella) on palauttanut heidän ihonsa jälleen normaaliksi, terveen ja kosteutetun näköiseksi.

Iho tuntuu seerumin levittämisen jälkeen kosteutetulta pitkään. Iho on kimmoisa, luonnollisen heleä ja pehmeän tuntuinen. Säännöllisessä käytössä tuote poistaa ärsyttävän kuivuuden tunteen iholta kokonaan. Kun seerumin päälle laittaa voiteen, imeytyy sekin ihoon nopeammin seerumin ansiosta. Mulle Sensai Hydrachange Essence on yksi parhaimpia seerumeita, joita olen käyttänyt ja ehdoton kumppani talvi-iholle.

Hydrachange Essence sisältää linjan muihin tuotteisiin nähden eniten ihoon kosteutta sitovaa mikro-hyaluronihappoa, jonka kehutaan olevan yksi tuotelinjan tärkeimmistä raaka-aineista. Alla on vielä Sensai Hydrachange Essencen INCI-lista ja joihinkin raaka-aineisiin linkkasin Cosmetics Cop -sivustolta Cosmetic Ingredient Dictionary-kohdan. Aika paljon hymynaamoja ja myös muutamia Paula’s Pick raaka-aineita :)

WATER, HYDROGENATED POLYDECENE, DIGLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-10 DIISOSTEARATE, HYDROGENATED LECITHIN, ISOSTEARIC ACID, CHOLESTEROL, CARBOMER, ACETYL GLUCOSAMINE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, POTASSIUM HYDROXIDE, METHYLSERINE, GLYCERYL STEARATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, NIACINAMIDE, PALMITIC ACID, PHYTOSTERYL MACADAMIATE, PROPYLENE GLYCOL HYALURONATE, SPHINGOMONAS FERMENT EXTRACT, SQUALANE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) JUICE, PARFUM, XANTHAN GUM, ALCOHOL, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED SILK, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL EXTRACT, DIMETHOXY DI-p-CRESOL, ROYAL JELLY EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PYRACANTHA FORTUNEANA FRUIT EXTRACT, BLETILLA STRIATA ROOT EXTRACT, HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN, BETA-CAROTENE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, LINALOOL

448_Hydrachange

Sensai Hydrachange -hoitolinjaan kuuluu tietenkin myös hoitovoide, kosteusnaamio, silmänympärysseerumi ja kosteussuihke. Uutuutena viime keväänä tuli myös värillinen kosteusvoide (ei kuvassa). Muista olenkin jo aikaisemmin bloggaillut paitsi silmänympärysseerumista ja kasvovoiteestakin vain pienen jutun muiden loppuneiden lomassa. Täysikokoinen Hydrachange Cream kyllä odottelisi kaapissa käyttöön ottoa, eli varmasti tulen kirjoittamaan voiteesta isomman postauksen jossain vaiheessa :)

Sensai Hydrachange Essence on pakattu 40 ml pumppupulloon ja sillä on hintaa n. 130€, ehkä vähän alle jos muistan oikein. Sensain tuotteita saa helpoiten Stockmanneilta, Sokoksilta, Stockmann Beauteista ja Sokos Emotioneista, kattavampi myyntipaikkalista täällä. Itse olen saanut tuotteen töistä.

5 thoughts on “.SENSAI HYDRACHANGE ESSENCE.

  1. Noniin, kiitos vaan. ;) Sain Hydrachange Essencestä näytteen joulukuussa kun ostin Finnair Shopista vähän reilummin Sensaita. Laitoin eilen sitä ensimmäisen kerran ja olin aivan OMG. Ja sitten tämä sinun käyttökokemuksesi sinetöi asian. Pakko. Saada. ;D

  2. ^ Ylläolevaan vielä, ajattelin ettei tämä olisi varsinainen anti-age -tuote vaan tuo anti-age -ominaisuus perustuisi lähinnä hyaluronin ”plumping”-efektiin (mikä ihme tuo on suomeksi?!). Eikös kaikenikäiset kosteusköyhät ihot hyödy hyaluronista? Olen itse 35 joten eipä tuo koko CP-linjan käyttökään toisaalta enää kaukana ole… :-/ Nyt käytän vielä pääasiassa Silk-linjaa.

  3. Hei! Kaipaan apua Sensai Silk Emulsionin valinnan kanssa. Mulla on rasvoittuva, pintakuiva ja epäpuhdas iho. T. Eeva

  4. ANONYYMISuosittelen, tämä on oikeasti aivan nannaa iholle <3 Hydrachange-linjassa on kyllä jonkinverran samoja raaka-aine cocktaileja kuin muissakin CP-linjan tuotteissa, mutta pääpaino on kuitenkin ihoa kosteuttavissa raaka-aineissa :) Pärjäät varmaan ihan hyvin Silk-linjalla vielä muutamia vuosia, jos käytät juuri esim. tätä (tai jotain muuta kiinteyttävämpää) seerumia niiden kanssa :) Turha totuttaa ihoaan liian aikaisin stydimpiin tuotteisiin, jos kevyemmätkin vielä tuntuu sopivan :)EEVAMikäli rasvoittuvuus on suurempi ongelma kuin pintakuivuus, suosittelen Silk Emulsion Light -versiota. Jos taas pintakuivuus häiritsee selkeämmin, kannattaa tuon Emulsion Lightin alle laittaa Silk Softening Lotion Light (tai ehkä jopa Moist nyt talvella), eli se hoitovesi.

  5. Kiitos! Mulla itse asiassa vaihtelee ihon rasvaisuus ja kuivuus, koska osa tuotteista on liian kevyitä ja osa liian rasvaisia. Kokeilen seuraavaksi Silk Emulsion Lightia ja taidan ottaa kaveriksi tuon Lotionin. T. Eeva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.