.FARKKUILUA.

Kävin reilu viikko sitten ”vähän” farkkuostoksilla. On ollut tarkoitus jo varmaan puoli vuotta sitten (farkut oli joululahjatoivelistassakin), mutta inspis ollut vähän hukassa. Farkkujen sovituskopissa ylleen ähkiminen ei kuulu ihan mun lempparipuuhiin noin yleisestiottaen. Tarkoitus oli hakea nimenomaan tummia farkkuja ja sitten kävikin niin, että ostin kolmet tummat farkut kahden päivän sisällä :D Uusien farkkujen innostus lähti yhtäkkiä yllättäen liikkeelle siitä, kun olen lueskellut White Trash Desease -blogin farkkuihin liittyviä infopostauksia ja niistä tajusin, että olisi ehkä aika hankkia uudet farkut, tällä kertaa oikeasti jotkut hyvät ja oikean kokoiset.

485_Diesel_tsin1

Ensimmäiset kolmista on Dieselin tummansiniset kapealahkeiset farkut, joiden normaalihinta OneWayssa oli 100€, mutta sain Stockan helmikuun kantissetelillä 20€ alennusta :) Nämä oli ne farkut, joita ikäänkuin lähdin hakemaan.

486_Diesel_tsin4

Nämä Dieselit on ihan superhyvät jalassa ja olo on ihastuttavan hoikka ^^ Kokeilin ensin 26:sia ja ajattelin ensin, että joo, nää on hyvät, mutta onneksi kävin vielä hakemassa numeroa pienemmät, nimittäin nekin meni jalkaan ja nappikin meni vielä kiinni (pienen ähkimisen jälkeen) ja nyt kun olen niitä käyttänyt muutamia päiviä, ne tuntuu jo tosi hyviltä :) Ne on edelleen napakat ja hyvät, mutta nappi menee kuitenkin kiinni ilman sen suurempia taisteluita.

487_Only_kokomustat1

Seuraavana päivänä kävin kaverin kanssa uudestaan OneWayssa ja ostin kahdet farkut lisää. Tällä kertaa ihan Onlyt vain (Dieselin hintaisia en olisi useampia pystynyt ostamaankaan). Mun on ollut tarkoitus pitkän aikaa hankkia uudet kokomustat farkut, koska edellisissä meni vetoketju rikki aikapäiviä sitten (ja on ollut ärsyttävää miettiä mitä paitoja niiden farkkujen kanssa voi pitää, ettei repsottava vetskari näkyisi). Mutta nyt on taas kokomustat farkut ja näissä on myöskin ihan täydelliset lahkeet, ne on kapeat, mutta ei kuitenkaan ihan pillit. Kokomustilla mä tarkoitan siis sitä, että näissä on sellainen tasainen ja oikeasti musta väri, ei sellainen farkkuviivainen (hehe) eläväinen pinta ja housujen nurja puoli on myöskin kokonaan musta. Nämä oli 39,90€ OneWayssa. Näiden kanssa mulla oli eniten ongelmia saada ne jalkaan, koska näissä ei ole niin paljoa elastiinia. Housut kuitenkin meni jalkaan jo sovituskopissa ja aikamoisen taistelun jälkeen nappikin meni kiinni, mutta housut oli niin kireät, että niissä oli vähän epämukava olla. Parin päivän käytön jälkeen, nämäkin kuitenkin löystyi sen verran, että nappi menee nykyään kiinni suhteellisen helposti.

488_Only_mustat1

Toiset Only-farkut on nämä mustat farkkumaisemmat farkut. Näissä on siis juuri se farkkumainen elävä pinta ja kun lahkeen kääntää, nämä on vaaleammat sisäpuolelta (kuten kuvasta näkyy). Nämä ei myöskään ole aivan niin mustat kuin nuo edelliset, vaikka mustat onkin. Näissä on pikkuisen korkeampi vyötärö kuin kaksissa muissa farkuissa, mutta ei haittaa. Nämä maksoi n. 25€ OneWayssa. Näitä en ole vielä ehtinyt edes käyttää (sen siitä saa, kun ostaa kolmet kerralla), mutta ehtiihän niitä tässä myöhemminkin.

489_Only_mustat2

Farkkujen ostaminen on kyllä melkoinen projekti ja useimmiten olen epäonnistunut ja ostanut kuitenkin liian isot, vaikka kaupassa ne on tuntuneet hyviltä. Nyt musta tuntuu, että kerrankin tein onnistuneet kaupat näiden kaikkien suhteen. Tuli taas todistettua, että kyllä se vaan kannattaa hankkia niin pienet farkut, kuin päälleen vaan saa (vaikka väkisin repimällä), koska ne tosiaankin venyy käytössä, vaikka sovituskopissa tuntuisi, ettei niin kireitä housuja pysty käyttämään. Oli muuten melkoinen homma tarrarullailla farkkuja puhtaiksi koirankarvoista kuvia varten :D Ikuinen ongelma koirien ja tummien vaatteiden kanssa. Yleensä en jaksa ihan liikaa välittää (niitä on kuitenkin aina jossain), mutta kuvia varten rullailin vähän tehokkaammin.

Uusien farkkujen myötä olen myöskin alkanut taas katsoa tarkemmin mitä syön. Lähti nimittäin vähän mopo käsistä joululomalla ja vaikka vähän kiristinkin tapojani joulun jälkeen, en kuitenkaan päässyt ihan niin pitkälle kuin missä olin viime syksynä, vaan pari kiloa on tullut takaisin marraskuun painoon verrattuna. Uudet farkut toimii kuitenkin ihan mielettöminä fiiliksen nostattajina ja inspiroijina, nyt on taas karppailu vähän paremmalla tolalla, vaikka edelleenkään en ole mikään nipoilija aiheen suhteen :) Jos tekee mieli suklaata tai vaikkapa jälkkäriä lounastauolla niin en niitä itseltäni kiellä kunhan mopo pysyy hyppysissä ;) Olisi nimittäin kiva mahtua näihin farkkuihin myöhemminkin…

Onko mitään parempaa, kuin tuntea olonsa hyväksi vaatteissaan joka päivä? On niin hyvä fiilis vetää jotkut näistä uusista farkuista jalkaan aamulla, katsoa peiliin ja olla tyytyväinen peilikuvaansa. Toimii!

25 thoughts on “.FARKKUILUA.

 1. Niin, johtuu tosi paljon vyötäröstäkin ja etenkin niistä jenkkiksistä, että minkä kokoiset farkut oikeasti saa vedettyä jalkaan ilman että tursuaa yli…koska vyötäröltä valitettavasti kaikki farkut ei niin vaan löystykään.

  1. no eipä vissiin. :D mistä ne sitten löystyy jos ei vyötäröstä? ja jos vyötärö kiristää liikaa oikean kokoisissa farkuissa, niin se meinaa vain väärää mallia, ei väärää kokoa.

  2. Mulla taas on ongelmana että muuten sopivan kokoiset farkut on löysät vyötärötä. Pienempiä ei saa kiskottua reisistä ylöspäin. :D Oikean mallin löytäminen onkin se vaikein osuus farkkujen ostossa. :)

  3. Joissakin farkuissa on kyllä sellainen lihaan pureutuva vyötärönauha, joka raastaa ikävästi eikä se tunnu ikinä löystyvän :/ Onneksi tällaisiin olen törmännyt vain kerran.

 2. Tosi hyvät farkkuostokset :) Muistan, kun joskus ostin ”sopivat” farkut, jotka ajan kuluessa alkoki sit pussittamaan sen verran pahasti, ettei niitä voinut enää käyttää :(

  1. Joo kyllä mä sen nykyään tiedän :) Ikävää vain kun on aikaisemmin tehnyt hirveitä virheostoksia :D

 3. Tosi hyvännäköiset farkut x3! :D Minulla on _aina_ se ongelma, että kaupassa 25 tuumaiset tuntuvat hyvältä ja sujahtavat kivasti jalkaan, mutta parin päivän päästä lörpöttää reisistä ja takamuksesta.. ja polvista. Tällä hetkellä omistan tasan yhdet farkut, jotka ovat pysyneet jo useamman vuoden hyvinä ja epälörpöttävinä.Oon tällainen lanteeton kepukka, niin tuntuu että joko koot loppuvat kesken (useimmissa paikoissa pienin koko vaikuttaisi olevan se 25) tai sitten pituus. Löysin Zarasta melkein passelit farkut Helsingin reissulla koossa 24, mutta pisin lahkeenpituus oli ihan liian lyhyt :P

 4. sori mä vastailen täällä sun puolesta :) sairaan hyvännäköset noi dieselin grupeet! itse en käytä dieselia koska farmarit ovat tosi naisellisia mun tyyliin, mutta noiden korkkareiden kanssa sun päällä, wou!

  1. Ei haittaa, sinähän tässä asiassa asiantuntija olet :D Ja kiitos! :) Noi on kaikki ollut tosi hyviä ja olen äärimmäisen tyytyväinen ostoksiini!

 5. Mä arvasin, että Nata löytyy täältä kommenttiboksin puolelta. ;)Hyvännäkösiä farkkuja! Mulla on kovasti farkkuhimoja, mutta kun niitä ei saa käyttää töissä, niin tuntuu turhalta ostaa lisää ihanuuksia kaapin hyllylle odottelemaan niitä harvoja vapaapäiviä, jollon farkkuja voisi käyttää. Joululahjaksi tuli kyllä ostettua yhdet Dieselin ihanuudet..

  1. Mulla on työvaatteet erikseen, mutta työmatkan kuljen kuitenkin omissa vaatteissa :) Eipä ne siinä kyllä paljon ehdi kulumaan, kun käytän niitä keskimäärin tunnin tai kaksi päivässä :D Kotona ylle vaihtuu kuitenkin välittömästi kotihousut.

 6. Tämä postaus tuli pahaan kriisiaikaani:D Ostin aivan ihanat vaaleat farkut viime viikolla. Meni pienemmätkin jalkaan, mutta puristi todella paljon. Ostin sitten yhtä kokoa suuremmat, jotka ei kyllä kiristä ollenkaan vyötäröstä. Olen mielestäni liian luikku ja tavoitteena saada painoa lisää… Ahhh pitäisikö sitä nyt sittenkin marssia kauppaan takasin vai ei:D

  1. Jos mä oisin sä, mä kävisin ostamassa ne pienemmätkin farkut :) Itseasiassa pitäisi itsekin vielä löytää jostain hyvät vaaleat farkut, koska sellaisia mulla ei nyt tietenkään ole ainoitakaan :/

 7. Voooi kun olisikin noin kaponen! Farkkujen ostaminen olisi suorastaan unelmaa kun vertaa nykytilanteeseen (moi synnärilantio ja ”korkealta” alkava lantio).Ratkaisuksi olen hyljännyt farkut ja haaalleluuja farkkuleggareille mitkä näyttävät ja tuntuvat ihan farkuilta <3.

 8. hauska toi ”onlylaatu”, koska onlyn farkut tehdään samoilla tehtailla kuin dieselin… :’)) paitsi tosin noi 25 euron ultimatet. joka päivä oppii uutta ;)

 9. Mikähän mahtaa olla noiden Diesel-farkkujen malli? Näyttää nimittäin hyvältä!Tuikku

  1. Öö, Nata sanoi niitä Grupee-farkuiksi… En tiiä :D Niis on sellainen kuparivärillä päällystetty se takana oleva merkki ja takataskuissa on kuparinväristä hohtavaa lankaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.