.NARS BLUSH ORGASM & TORRID.

Narsin poskipunat nauttii tietynlaisesta kulttimaineesta ja ylipäätään Narsin meikeistä tykätään maailmalla, mutta erityisesti poskipunilla on suuri käyttäjäkunta. Tottahan mun oli saatava tietää, että mistä ne ihmiset hehkuttaa ja tilasin HQhairista kaksi Nars poskipunaa käyttöön.

482_Nars_Blush2

Nars poskipunat kustantaa HQhairissa £20,50 eli n. 24,30€. Hintaluokaltaan siis selektiivistä kosmetiikkaa hieman edullisempaa (selessä poskipunat keskimäärin 40€), mutta ei tokikaan mitään halpaa kamaa. Hieman pitkin hampain tilasin nämä kaksi, mutta tahto oli kova. Narsin pakkaukset on ihanan yksinkertaiset, tyylikkäät ja myöskin kätevän kokoiset. Jos mun kaikki poskipunat olisi Narsin poskipunien kokoisissa pakkauksissa, mahtuisi mun meikkipöydän laatikoihin paljon enemmän poskipunia kuin tällä hetkellä. Mulle ainakaan itselleni ei ole tärkeää, että poskipunarasiaan mahtuu mukaan minisivellin, koska äärimmäisen harvoin kuitenkaan käytän minkään poskipunan mukana tulevaa sivellintä. Siihen tarkoitukseen mulla on kuitenkin ihan erillinen kunnollinen sivellin, jonka myös otan aina matkaan mukaan.

Narsin poskipunarasioissa ei ole mitään ylimääräistä. Pohjassa lukee värin nimi ja kannen alta löytyy peili ja itse tuote tietenkin. Rasiat menee pieneen tilaan, siitä iso plussa tältä kosmetiikkanarkkarilta, jolle mikään määrä kosmetiikkaa ja meikkejä ei tunnu olevaan liikaa. Varastointi alkaa vaan olemaan hieman haasteellista :D

483_Nars_Blush3

Ostin poskipunat sävyssä ”Orgasm” (tietty) ja ”Torrid”. Ihan pikkuisen olin pettynyt Torridiin, en siksi että se olisi huono sävy vaan siksi että se on aivan liikaa samantyyppinen kuin Orgasm :/ Netistä etsittyjen kuvien perusteella elin siinä käsityksessä, että näissä kahdessa olisi enemmän eroa, mutta väärässäpä olin.

Orgasmia olen käyttänyt huomattavasti enemmän ja olen siitä tykännyt kuin hullu puurosta. Siinä on aivan upea kullanhohtoisen pinkihtävä korallinen sävy ja se tosiaankin hieman heijastaa valoa, mutta ihan tarpeeksi hillitysti kuitenkin. Tästä itseasiassa tulee hieman mieleen se Benefitin Coralista, joka on ollut mun lempiposkipuna jo pitkään. Verrattuna Coralistaan tässä Nars Orgasmissa on hieman voimakkaammin pigmenttiä ja shimmeri on hieman erilaista ja näkyvämpää ja myöskin lämpimämpää sävyltään. Coralista on hieman enemmän kellertävän korallista kun taas Orgasm taittaa himppusen enemmän punaiseen. Nämä erot tulee kuitenkin näkyviin lähinnä vain sormin kämmenselälle swatchatessa, ei niinkään siveltimellä poskille sutiessa. Poskilla nämä näyttää melkolailla vastaavilta keskenään.

Torrid on ollut paljon vähemmän käytössä ja se näyttääkin vielä melkein kuin uudelta rasiassaan. Torrid on niin paljon Orgasmin kaltainen, että jos olisin ollut fiksu, olisin ostanut jonkun toisen värin, koska nyt mulla on kolme hyvin paljon samantyyppistä poskipunasävyä. Torrid on Orgasmiin verrattuna aivan pikkuisen tummempi ja pinkkiyttä tässä ei ole ollenkaan yhtä paljon ja Torridissa ei ole läheskään yhtä paljon shimmeriä, vähän joo, mutta paljon vähemmän kuin Orgasmissa. Kämmenelle swatchattuna ero on selkeämpi, mutta poskille siveltimellä sudittuna eroa ei niin selvästi huomaa.

484_Nars_Blush_orgasm

Nars Orgasm poskilla. Kuten ehkä huomaa, on näkyvissä hieman sitä kullanhehkua, mutta suhteellisen hillitysti kuitenkin ja sävy on tuollainen kauniin korallinen. Tämä sävy sopii kyllä varmasti suunnilleen kaikille, oli iho sitten kalpea taikka päivettynyt, mutta siitä en osaa sanoa miten tämä sopii tummaihoisille, niillä kun nuo värit toistuu aivan eri tavalla. Tätä (ja Torridia myös) pystyy helposti kerrostamaan näkyvämmäksi halutessaan.

Nars poskipunista hieman on jäänyt kaivelemaan vielä valovärinäkin käypä Nico, Mata Hari ja Amour (jota ei jostain syystä ole HQhairin valikoimassa, lieköhän lopetettu sävy?). Narsin poskipunia ja muitakin tuotteita voi käydä ihastelemassa ja shoppailemassa täällä.

10 thoughts on “.NARS BLUSH ORGASM & TORRID.

 1. Ne näyttääkin ihan samalta kuvassa :) Orgasm on kyllä must have poskipuna..Oletko kokeillut Sleekin rose goldia joka on kuulemma lähes samalainen kun orgasm?

 2. En ole kuullutkaan tuollaisesta Sleekin sävystä. En siis ole kokeillut, on näitä saman sävyisiä ihan tarpeeksi muutenkin :D

  1. Tunnen hirvittävää luopumisen tuskaa (se on sentään Nars), mutta ajattelin itsekin ihan samaa silloin kun tätä kirjoitin, että pitäisiköhän myydä pois… Laitatko sähköpostia niin sovitaan asiasta tarkemmin :)

 3. Itselläni on Sleekin Rose Gold ja se on kyllä tosi saman värinen! Itse sanoisin, että se on ihan himpun verran tummempi kuin tuo Orgasm, mutta se näyttää niin erilaiselta eri valoissa että mahdoton sanoa varmaksi… Ihania värejä kuitenkin molemmat. (:

  1. Googlattuani Rose Goldin kuvia, huomaan kyllä melkoista yhdennäköisyyttä Orgasmiin. Eli ehkäpä mä tosiaankaan en sitten tuota tarvitse :D Vaikka varmasti ihana ja nätti ja ja ja halvempikin kuin Nars, mutta joo :)

 4. Orgasm on kyllä yksi munkin lempipunista, se on vaan niin nätti <3 Mulla on myös tuo Sleekin Rose Gold ja se on todellakin erittäin samanlainen Orgasmin kanssa, molempia ei välttämättä tarvitse. MACilta löytyy myös Orgams dupe ”Springsheen”, jota mulla ei tosin ole (vielä).

 5. Mä ostin ekaksi Nars-poskipunaksi Torridin kun Orgasm oli loppu. Kuten sanoit, se on aikas tumma ja aikas oranssi. Mä en ole käyttänyt kun joskus kesällä kun on ruskettunut. Ja se ei oikein käy kun lämpimän meikin kanssa, kun taas orgasm käy kesät ja talvet ja ihan minkä tahansa kanssa. Orgasm on aivan must have tuote. Sin ja Deep Throat olis vielä ostoslistalla.

 6. Apua, tilasin tämän innoittamana Orgasmin, Nicon ja Laguna-aurinkopuuterin. Voin sitten kertoa millainen Nico on käytössä.-pcr

 7. Kannattaa tsekata Narsin eu-sivusto, olen itse jo tilaillut NARS:ia parikin kertaan. Itseä kiinnostaa nyt Deep Throat, Orgasm löytyy jo. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.