.SEPHORA KYNSITARRAT.

538_Sephora_Nail_Patch1

Viime kesänä, kun olin Italiassa, ostin Sephorasta yhden pakkauksen tällaisia kynsilakkatarroja. Piti tietenkin jo silloin heti nämä kokeilla, mutta kuten näkyy: en kokeillut :D Mutta nyt nämäkin on (vihdoin) testattu ja hyviksi havaittu. Valitsin kuvioksi tällaisen kultaisella pohjalla olevan mustan ruusupitsikuvion. Vaikka muuten en välitä pitsistä, näytti kuvio näissä kuitenkin kivalta. Pakkauksessa on kaksi luiskaa, joista valkataan omiin kynsiin sopivat luiskat.

539_Sephora_Nail_Patch5

Sovitellaan luiskista sopivat jokaiseen sormeen ja repäistään luiskat irti. Kannattaa pitää ne tarkasti pöydällä järjestyksessä, ettei tarvitse ihmetellä, että mikäköhän nyt olikaan mihin kynteen. Kannattaa valita luiskat mahdollisimman tarkasti kynsien kokoisiksi ettei jää liian suuria railoja kynsien sivuille tai vaihtoehtoisesti mene kynsien sivujen yli.

540_Sephora_Nail_Patch18//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Tein peukalon ensin ilman kamerointia, että tiesin miten tämä homma menee. Ensin lakkaluiskasta otetaan päällimmäinen suojamuovi pois. Sitten irroitetaan lakkaluikero alapahvista tuon hopeisen läpyskän kohdalta.

541_Sephora_Nail_Patch19

Sitten vain sovitetaan lakkaluiska niin tarkasti kuin mahdollista kynsien reunojen mukaan. Painellaan ja sivellään lakka kynnen pinnalle huolellisesti kiinni, viedään se kynnen vapaan reunan yli, otetaan ylijäävästä luikerosta kiinni ja vedetään 45 asteen kulmassa, että se katkeaa kynnen reunan mukaisesti.

Toistetaan jokaisen kynnen kohdalla ja lopuksi, kun on valmista, voi vielä lakata tavallisella päällyslakalla varmistaakseen pysyvyyden. Itse pyöräytin päällyslakkaa myös kynnen reunan yli.

542_Sephora_Nail_Patch15

Tässä lopputulos, kultamustat pitsikynnet valmiina. Nämä oli todella helppo asentaa, lakkaluiska tarttui kynteen hyvin, se oli helppo asentaa kohdalleen ja helppo saada ylimääräinen osa irti.

543_Sephora_Nail_Patch13

Joissakin kynsissä huomasin, että vaikka kuinka tarkasti mittasin nuo palaset, oli jotkut silti vähän liian pieniä (vasen kuva) tai asensin ne vähän sivuun. Joissakin taas mittaus ja kohdistus onnistui millilleen (oikea kuva). Reuna on kuitenkin jokatapauksessa siisti.

544_Sephora_Nail_Patch10

Roskaa jäi tämän verran yli. Tuntuu hämmentävältä, että ”kynsien lakkauksesta” tulee roskaa :D Säästeliäs olisi tietysti leikannut nuo liuskat puoliksi, että niistä saisi toisenkin ”lakkauksen”, mutta koin helpommaksi jättää kikkailut pois.

545_Sephora_Nail_Patch16

Pakkauksessa oli mukana tuollainen hopeinen tarraluiska, jolla voi sulkea tuon pussin, jossa kynsiliuskat oli ja sulkea sinne sisälle ylijääneet palaset, jos niitä haluaa joskus hyödyntää jotenkin vaikkapa kynsien koristelussa. Täyttä 10 kynnen lakkausta näistä ei kuitenkaan enää pysty tekemään. Mulla on idea miten voisin näitä ylijääneitä hyödyntää, ehkä näemme sen vielä täällä joskus myöhemmin :)

546_Sephora_Nail_Patch12

Entäs miten nämä pysyi? Täytyy sanoa, että oletin näiden irtoilevan jo parin päivän kuluttua, mutta sain kyllä yllättyä positiivisesti! Laitoin kynnet sunnuntaina ja vasta perjantaina lohkesi ensimmäinen pala lakasta yhdestä kynnestä. Sunnuntaina tilanne oli kuvan mukainen ja päätin poistaa lakkauksen ja vaihtaa uuteen.

Lakkaus lähti ihan helposti tavallisella kynsilakanpoistoaineella poistaen, ihan niinkuin mikä tahansa tavallinen kynsilakka. Yllätyin miten helposti se lähti, siitäkin pointsit kotiin. Helppo asentaa, helppo poistaa.

Nämä oli Sephoran omat kynsitarrat, mutta vastaavia myydään myös muilla merkeillä, Sephoran tuotteita ei nimittäin saa Suomesta ja mun tietääkseni niitä ei myöskään saa tilattua mistään netistäkään Suomeen (korjatkaa jos olen väärässä). Nämä ei muistaakseni maksanut montaakaan euroa, jos sanon n. 3-5€ niin en varmaan ihan hirveästi valehtele. En nimittäin enää ihan tarkkaan muista mikä tarkka hinta oli, näiden ostamisesta on kuitenkin jo noin vuosi aikaa. Seuraavaksi kokeilen Sally Hansenin vastaavat tarrat ja niitähän saa kyllä ihan Suomestakin :)

14 thoughts on “.SEPHORA KYNSITARRAT.

 1. Mulla oli kanssa joskus tuollaiset, tosin mulla oli ihan semmoiset tarraversiot, paksuhkoa tarraa. Joltain toiselta merkiltä oli sitten noita ”lakkatarroja”.Mut siis, sephora.fr toimittaa suomeen, tosin ongelmaksi meille tavallisille talliaisille saattaa muodostua useamman kymmenen euron postarit. Mutta jos jotain välttämättä haluaa, niin ainahan voi koittaa jonkun kanssa jakaa postareita tms. Mutta ei meiltäkään Sephora ihan saavuttamattomissa ole. :P

  1. Joo ei kyl viittis maksaa muutaman euron kynsitarroista montaa kymppiä postareita :D Siel ois kyl yks huultenrajauskynä, josta oon tykännyt…. hmmmm…. :D

 2. Missä Sally Hansenin kynsilakkatarroja myydään? Ne vaikuttaa kivoilta ja haluaisin kokeilla, mutta luulin ettei niitä myydä Suomessa, kun en ole missään nähnyt niitä.

  1. Anttiloista ainakin saa Sallyn tarroja, en tiedä onko kaikissa, mut ainaki Kampin Anttilasta löytyy.

 3. Kauniit! :) Täytyy joskus kokeilla toimiiko tälläiset tarrat mun hullun paljon liuskottuvissa kynsissä vai lähteekö ne heti repeämään.Hyvin voisi jatkossa vaikka lakata kultaiset kynnet ja laittaa jämäliuskoista vain yksittäisiin kynsiin.

  1. Mullaki liuskottuu herkästi, mutta ainaki mulla kesti melkein sen viikon :) Tuota ideaa ajattelinkin toteuttaa joskus, että vaikka nimettömiin tarrat ja muihin vaan kultalakkaa ja ehkä jotain säätöä mustalla lakalla :)

 4. Näyttää ihan samalta kuin Sallyn tarrat, valitettavasti rakennekynsillä en saanut niistä kynnen muodon takia moitteetonta. Onnistuu varmasti lyhyemmillä ja ei yhtä teräväkärkisillä ja kahteen suuntaan kuperilla. Juuri tuo rakennekynnen (ja normaalia pidemmän kynnen) kuperuus aiheutti sen, että reunat menevät ruttuun. Sillä tavalla millä nyt miettii että paperikin menisi, jos sitä pallon päälle yrittäisi laittaa. :( Toimii joissain kuvioissa, joissain varmasti huonommin.

  1. Sallyn tarrat oli pääosin aika paljon isompia (leveämpiä) kuin Sephoran ja mielestäni Sephoran tarrat oli helpompi asentaa. Toi kynsien kuperuus muuten varmaan haittaa tämmöisten asentamista, mulla kun on aika lätyskät niin ei ollut ongelmia :) Tai no, on muutamat kynnet aika kaarevat ja ongelmaa ei kyl ollut. En tiiä :)

  2. No hittolainen, Sallyn tarrat oli mulle liian pieniä, kapeita. :D Juuri ja juuri sopivia, mutta silloin ei sitten ollut varaa hukata yhtään. Ja suurin oli tietysti aavistuksen liian pieni peukaloon…

 5. Todella kaunis tuo pitsikuvio, ja oikein kiva tietää että nämä oli helpot. Seuraavan kerran Sephorassa varmasti investoin. :)Sinulle sopisi kauniisti myös musta kynsilakka, ja vain johokin sormeen noista jäljellä olevista kultaa ja pitsiä. :)

 6. Ihanat kynnet, tosi kaunis kuvio. Sephora kun avaisi Suomeen liikkeen, se vasta nannaa olisi. Juuri tänään tuoksutin ystävällä Italiasta ostettua Sephoran käsisaippuaa, aijai se oli ihanaa.

  1. Se olis kyllä aika nannaa joo :D Tai ottaisivat edes johonkin myymäläketjuun (tms) Sephoran omat tuotteet, koska muutenhan Sephorassa on aika samat kamat kuin vaikkapa Stockalla. Paitsi että olis kiva saada Suomeen myös Bobbi Brown, Too Faced, Urban Decay, jne :P

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.