.SENSAI THE LIPSTICK 09 TSUYABENI.

Sensai The Lipstick on edelleenkin yksi mun suosikkihuulipunalaaduista. Onhan se pirun kallis (n. 50€), mutta onneksi olen saanut niitä töiden kautta ilmaiseksi. Tätä pysyvämpään ja muutenkaan miellyttävämpään huulipunaan en ole edelleenkään törmännyt. Tällä kertaa näytän ihanan peruspunaisen sävyn.

548_Sensai_The_Lipstick_09_Tsuyabeni

Sensai The Lipstick 09 Tsuyabeni on aivan ihana punainen. Se taittaa pikkuisen enemmän sinisen puolelle ja sillä tavalla erottuu tehokkaasti sävystä 01 Suou, joka taas taittaa selvästi sinne murretun puolelle. Tällainen peruspunainen pitäisi oikeastaan löytyä kaikilta naisilta. Mikään muu yksittäinen meikkituote ei nosta mielialaa niin paljoa kuin punainen huulipuna!

Kun vain löytää sen juuri oikean, itselleen parhaiten sopivan, punaisen sävyn, sopii punainen huulipuna kenelle tahansa. Itse tykkään eniten siitä, että punainen huulipuna yhdistetään muuten täysin nudeen meikkiin. Silloin ei tule liian meikattua fiilistä, mutta on kuitenkin huoliteltu ja tulee huomatuksi. Mun mielestä on aina ihana nähdä joku ihana nuori nainen, jolla on perinteisten huulikiiltojen tai nudehuulipunan sijaan kirkkaasti punatut huulet, ja oli tytön tyyli sitten mikä tahansa niin punainen huulipuna näyttää aina hyvältä.

Käytin rajauksena MACin huultenrajauskynää sävyssä Brick. Voimakkaan väristen huulipunien kanssa suosittelen rajaamaan huulet aina ensin, se helpottaa punan levittämistä. Ennen rajauskynää kannattaa myöskin kirkastaa huulten reunat valokynällä, se luo vieläkin siistimmän lopputuloksen.

Muita punaisen huulipunan ystäviä?

7 thoughts on “.SENSAI THE LIPSTICK 09 TSUYABENI.

  1. Ihana väri! Olisi ihana käyttää mutta en tiiä miten siihen on muka niin monta tekosyytä olla käyttämättä. Näytän itse mielestäni naurettavalta siinä, hampaani keltaisilta, se vanhentaa..ja ja ja…Ja kun huuleni eivät ole sieltä täyteläisimmästä päästä niin ei muka näytä hyvältä vaan vanhalta mummolta…

    1. Sensai The Lipstick 01 Suou on sellainen punainen, joka nimenomaan kirkastaa hampaiden sävyä, kannattaa käydä kokeilemassa jos mahdollista :)

  2. Tykkäisin myös käyttää punaista, mutta olen niin kalpea, että punaiset pomppaavat liikaa naamasta. Varsinkin jos ei ole paljon muuta meikkiä, ja jos taas on, tulee helposti pelle-efekti. :(

    1. Punaisen kuuluukin pompata esiin :) Vaalealla iholla oikea punainen on todella kauniin näköinen. Luulen, että punaisen huulipunan käyttäminen vähän niinkuin tottumiskysymys :) Ekalla kertaa saattaa tuntua siltä, että oma peilikuva näyttää vieraalta, mutta kunhan löytää itselleen sopivan sävyn ja intensiteetin, se saattaa olla mitä parhain päivän piristäjä :)

  3. Kerrassaan upea sävy! Tuo täytyy käydä tsekkaamassa. Mullahan on jo yksi Sensain The Lipstick ja laatu on kyllä paras, mihin minäkin olen törmännyt.

    1. The Lipstick on kyllä huikean hyvä! En oikeastaan edes tajua, että miksi mitään muuta enää käytänkään :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.