.SENSAI 3D -MAKE-UP.

Yhdessä vaiheessa tein pari silmämeikkiä, joissa käytin ns. 3D-tekniikkaa, eli tummaa luomiväriä sekä sisä- että ulkonurkkaan, mutta keskelle luomea vaaleampaa, joka luo 3D-fiiliksen.

559_Sensai_ES02_3D_4

Ensin kuparin ja ruskean sävyillä toteutettuna. Tähän meikkiin käytin Sensain vanhaa ES02-palettia, jota ei valitettavasti saa enää ostettua, koska se on lopetettu ja uudet Sensain luomiväripaletit on jo tulleet myyntiin (niistä lisää myöhemmin).

Ensin levitin liikkuvalle luomelle paletin keskimmäistä metallisen kuparista sävyä. Sitten paletin tummaa ruskeaa yläluomelle ulkonurkkaan ja myös sisänurkkaan ja luomivakoon. Alaluomella sisänurkassa samaa kuparia kuin liikkuvalla luomella ja ulkonurkassa tummaa ruskeaa. Kulmaluulla paletin vaaleinta sävyä.

560_Sensai_ES01_ES04_mup3

Toinen meikki on kylmempi violetin sävyinen pläjäys. Tähän meikkiin käytin Sensain ES01 ja ES04 -paletteja, joita näitäkään ei siis enää ole myynnissä.

Tässä siis sama systeemi kuin äskeisessäkin. Liikkuvalla luomella keskellä on ES01-paletista keskimmäistä metallihehkuista vaaleaa kultaa (edelleenkin yksi mun lempiluomiväreistä) ja tummana varjostusvärinä ES04-paletin tumminta violettia sekä ulkonurkassa että luomivaon kautta myös sisänurkassa ja kävin läpi samalla violetilla vielä koko alaluomenkin. Kulmaluulla paletin vaalein korostussävy.

Mielestäni tämä meikkaustyyli on yllättävän dramaattinen ja meikin tummuutta säätelemällä tällä samalla tekniikalla voi tehdä myös huomattavasti nudemman meikin halutessaan. Tummempana tämä on kuitenkin ehkä parhaimmillaan :) Itse tykkäsin enemmän violetista meikistä, entäs te?

8 thoughts on “.SENSAI 3D -MAKE-UP.

  1. Munkin silmään violetti näyttää kivemmalta, vaikka molemmat on kyllä hienoja! :) Niinkuin sun meikit aina on :)Semmosta mä kysyisin, et oletkohan ajatellut ruveta jossain vaiheessa kirjoittelemaan taas loppuneista tuotteista? Ne on jostain syystä aina niin mielenkiintoista luettavaa :P

    1. Lopetin loppuneista kirjoittelun lähinnä sen takia, että huomasin unohtavani liian helposti tehdä loppuyhteenvedon ja alkoi ärsyttämään se tyhjien purtiloiden säilyttäminen :D Olen harkinnut tavan eheyttämistä, mutta en ole vielä päätynyt mihinkään ratkaisuun aiheen suhteen. Tavallaan niitä olisi kiva listata, mutta sitten taas toisaalta en jaksaisi katsella niitä tyhjiä purkkikasoja… En siis osaa vielä sanoa :)

  2. Tätä on ehkä ennenkin kyselty… Mutta pääseekö jossakin sun meikattavaksi?

    1. Pääsee, mutta en lähde blogissa julkisesti kertomaan työpaikkaani :) Jos todella haluat meikattavaksi, laita sähköpostia.

  3. Kiitos tästä postauksesta! Muistan toivoneeni joskus aikoja sitten juttua vahvasta silmämeikistä, jossa käytetään tummaa sävyä myös silmän sisänurkassa :)

  4. Tsiisus toi purppuravioletti. Mä rakastuin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan yks näteimpiä (ja eniten mun tyylisiä) meikkejä sun blogissas! <3 Jonnekin kirjanmerkkeihin tämä ja yrittämään itse!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.