.ORLY NITE OWL.

578_Orly_Nite_Owl1

Orly Nite Owl on tuollainen myyränruskea sävy, jossa on hopeista shimmeriä mukana. Kauempaa katsottuna lakka ei näytä sen kummoisemmalta, mutta kun katsoo lähempää…

579_Orly_Nite_Owl2

…näkyy se ihana hopeinen shimmeri kynsilakassa paljon paremmin ja tällä tavalla se myöskin eroaa mun aivan liian suuresta taupe-lakkojen kokoelmasta selvästi (?) erilaiseksi yksilöksi. Ruskea on tosiaankin kylmäsävyinen, selvästi harmaalla taitettu, just the way I like it.

Nite Owl kuuluu Orlyn Birds of a Feather -kokoelmaan (syksy 2011).

2 thoughts on “.ORLY NITE OWL.

  1. Jos haluat leikkiä pöllöillä lisää, voit tehdä pöllökuviot kynsiin! Vaikka huvin vuoksi. Töihin ehkä ei kannata… Tosin, itse tulin tiikerikynsissä töihin, koska olin metsästänyt oikeanväristä punaoranssia niin kauan että minähän en hevillä niistä tiikereistä luopunut. Hah!Tässä yksi pöllöilmestys!http://www.youtube.com/watch?v=SD-_iMqKZ5Y&feature=plcp

    1. Ihanat pöllökynnet! Ei mulla tosin riitä kärsivällisyys tuollaiseen puuhasteluun, eli taidan tyytyä ihan vaan tähän ”pöllönväriseen” lakkaani :D Meillä töissä tuollaiset pöllö tai tiikerikynnet kylläkin saisi varmaan aika kivasti positiivista huomiota ja sopii duunipaikan yleisfiilikseen, eli kosmetiikkahulluuteen :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.