.ESTEE LAUDER PEACH NUANCE.

660_EL_Blush_PeachNuance_1

Ikävää vääntää veistä haavassa, mutta tämä on niin ihana tuote, että mun täytyy tehdä tästä postaus, vaikka tätä ei valitettavasti enää saakaan :( Kyse on siis tietenkin Estee Lauderin poskipunasta sävyssä Peach Nuance, jota jo Karkkipäivän Sannikin hehkutti. Olin itsekin käyttänyt tätä samaista poskipunaa monille asiakkaille meikkauksissa töissä ja ihastellut sen täydellistä sävyä moneen otteeseen ja sitten, kun kuulin, että ne menee pirulauta lopettamaan sen, niin ostin sen vihdoin itselleni. Olisin toki myöhemmin voinut saada saman poskipunan testeripalikkana töistä, mutta mä halusin nimenomaan kunnollisessa rasiassa olevan Peach Nuancen, joten ei muuta kuin rahapussin nyörit auki.

661_EL_Blush_PeachNuance_3

Estee Lauder on mun mielestä aina ollut vähän sellainen tätimäinen sarja enkä ole aikaisemmin ollut mitenkään erityisen kiinnostunut sarjasta kokonaisuutena. Mieli on kuitenkin muuttunut tässä työkokemuksen karttuessa, kun olen päässyt enemmän ja enemmän kokeilemaan sarjan tuotteita ja olen saanut todeta, että nehän on oikeasti aika hyviä! Mutta silti esim. tämä poskipunarasia on vain mun mielestä tosi tätimäinen ja vähän ”ysäri”. Uudet poskipunarasiat on tietysti enemmän tätä päivää, mutta niiden sävyvalikoimasta tietenkin puuttuu tämä Peach Nuance :(

662_EL_Blush_PeachNuance_4

Peach Nuance on kuitenkin ysärirasian kestämisen arvoinen herkku, katsokaa nyt sitä! Toisessa päässä on raikas keltainen, joka sulavan liukuvasti muuttuu korallisen pinkiksi (kuvassa näyttää oranssimmalta kuin on oikeasti). Mukana myös sivellin, mutta se on aika mini, eikä sillä hirveästi tee mitään.

663_EL_Blush_PeachNuance_7

Tässä yksi kuva Peach Nuancesta poskilla. Jotenkin kuva ei anna poskipunasta ollenkaan niin ihanaa fiilistä kuin mitä se oikeasti on. Pigmenttiä tässä kyllä riittää, varsinkin jos ottaa siveltimeen enemmän sieltä pinkinkorallin puolelta sitä väriä. Mitä enemmän pysyttelee keltaisen puolella sitä kevyemmin tulee punaa. Jostain syystä tämä poskipunasävy sopii todella monen värisille ihoille. Tämä pomppasi heti ostohetkestä alkaen top vitoseen mun poskipuna-valikoimassa <3

18 thoughts on “.ESTEE LAUDER PEACH NUANCE.

 1. Estee Lauder on petrannut tosi paljon viimeisen vuoden aikana ja tämä ulkonäöllinen uudistus tukee sitä. Olen tässä pikku hiljaa kehittänyt pienimuotoista maniaa merkin luomivärien suhteen, ja sarjan kausikokoelmat on niitä joita odotan kaikista eniten.Sannin postauksen jälkeen yritin metsästää Peach Nuancea, jonka olin toki nähnyt aikaisemmin ständeillä ja ihmetellyt sen hiukan hurjaa ulkonäköä. Noh, Sannin kirjoituksen aikaan ständeillä olevat testeritkin olivat lähinnä surkeaa kohtalon ivaa…Tässä tapauksessa on kurjaa, että innostun poskipuna ja korostustuotteista vasta ”myöhään”.

  1. Lauderin lookit on kyllä aina jotain, mitä itsekin odotan. Kun viime viikolla näin töissä tulevan kesälookin, niin aaaaahhhhh, pakko saada!!! (Ps. I love my job, kun näen kaikkia kivoja uutuuksia ennen pressijulkaisuja.) Lauder on kyllä petrannut paljon, erityisesti meikkien puolella. Pakkausuudistukset auttaa asiaa huomattavasti ja erityisesti lookeissa on paljon yllätyksellisiäkin elementtejä tai väriyhdistelmiä. Tykkään!

  2. Sain yhdeltä Lauder-konsulentilta sellaisen käsityksen, että kesä/summer-kokoelmat eivät tule Suomeen. Itsekin olen tosin sen verran vilkuillut kv-blogeja, jotta voin sanoa kiinnostuneeni Batik Sun-paletista. Tosin sen erikoisempi koostumus hiukan epäilyttää.Kevätkokoelmaan ihastuin ja ostin omaksi :)

  3. Ei tuu kaikkiin myymälöihin, vain keskustan Stockalle ja Sokokselle, mutta niistä pystyy kyllä tilaamaan tuotteet mihin tahansa Beautyyn tai Emotioniin tai tavarataloon.Mitä tarkoitat erikoisemmalla koostumuksella? Ihan perus-lauder-viisikko-koostumus niissä tuntui olevan :) Levittyi hyvin, pigmenttiä riitti ja häivytyskin onnistuu.

  4. Netissä sen koostumusta on nimitetty ”Estée Lauder’s Pure Color Gelée Powder EyeShadow”-termillä.Ja oon käsittänyt siitä, että se on jotenkin pehmeämpi tai erikoisempi kuin ns. normi puuterimainen koostumus. Hmm, Batik Sun on kyllä tosi nätti, ehkäpä teet siitä jonkinlaisen postauksen kun se tulee myyntiin?

 2. Mäkin olen erittäin onnellinen, että löysin tämän punan ja vielä alesta! Hintaa ei jäänyt kuin 20 euroa :) On ihan täydellinen sävymaailma tässä ja parasta on kun sävyä saa itse vielä säädellä.

 3. Tätä on vielä saatavissa All Cosmetic Wholesalesta testeripakkauksena hintaan 8,99$ (+postarit). Itsekin innostuin tästä viime kesänä ja ajattelin englantilaisesta nettikaupasta tilata ja tuote oli poistunut jo sieltä ja Suomesta ennenkuin ostopäätöksen tein… onneksi löytyi tuolta, parempi sekin kuin ei mitään.

 4. Tää todellakin kääntää veistä haavassa ;D Mä menin Sannin kirjoituksen jälkeen metsästämään kyseistä tuotetta ja toivoinkin, että meidän peräkylän lähellä olevien toisten peräkylien kosmetiikkaliikkeistä ei olisi kaikkia vielä ostettu. Ja ketus leivät, kuulemma olivat loppuneet aikaa sitten. Jes, jäin sit ilman. Onneksi osasin hyväksyä tämän kohtaloni ;D

 5. MACillä oli taannoin jossain LE kokoelmassa tuollaisia gradient-punia. Muistaakseni ainakin joku violetti/luumu ja sitten yksi todella paljon tuon näköinen ja olisikohan se ollut aikalailla tuon dupe. En muista, mutta ei olisi ylläri kun EL on omistaja. Kyllä mua ehkä vähän harmittaa, että en omista kumpaakaan, mutta ei tarpeeksi, että lähtisin etsimään eBay tai Amazon kiskurihinnoilla.

  1. Joo, mä löysin kuukelista kuvan siitä MACin dupesta, kun kuuklettelin tästä kuvia. Jotenkin tykkään tämän kulmikkuudesta enemmän kuin siitä MACin pyöreästä toteutuksesta. Tulee paremmin ja selkeämmin esiin tuo gradient ja on ikäänkuin enemmän tilaa molemmille ääripään väreille.

  2. Juu, oon samaa mieltä. Tuo EL on huomattavasti tyylikkäämpi ja liukuväri tosiaankin tulee paremmin esille.

 6. Jossain näin vinkin, että kannattaa sipaista tuota vaaleankeltaista puolta silmien alle häivyttämään tummuutta. Toimii todellakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.