.ARMANI #2.

694_Armani_ESPalette2_1

Armanille tuli viime syksynä uudet neljän luomivärin paletit, joita on muistaakseni 8 erilaista ja tänä keväänä tuli lisäystä neljän paletin verran ja mulla on nyt yksi sellainen omistuksessani, paletti nro 2.

695_Armani_ESPalette2_2

Paletti on pakattu mustaan hieman soikeaan pakkaukseen, jossa on Giorgio Armanin logo avauskohdassa.

696_Armani_ESPalette2_3

Kakkospaletti näyttää tältä. Ylläripylläri, taas ruskeaa :D Paletissa on siis ruskean eri sävyjä, hieman vaaleampia ja myös tummempia. Alempana olevat kaksi sävyä ovat mattapintaisia ja ylemmät kaksi taas shimmerisiä. Luomiväri-levyn alla on vielä tila, jossa on kaksi vaahtomuovista kaksipäistä sivellintä, mutta enpäs hoksannut ottaa siitä kuvaa, hups. Tämä on äkkiseltään erittäin samannäköinen kuin yksi toinen Armanin paleteista (6), mutta siihen verrattuna tämä on ruskeampi ja harmaampi sävyiltään, kun taas se kutonen on punertavampi ja tummin sävy on enemmän violetti kuin ruskea. Kevään uusissa paleteissa on myös ruskea paletti (11), mutta se on vieläkin selkeämmin harmaalla taitettu ruskea kuin tämä kakkonen.

697_Armani_ESPalette2_4

Tästä näkee luomivärien sävyt hieman realistisimpina. Alimpana on hieman harmaalla taitettu tummahko ruskea, sen yläpuolella jopa hieman liilalla taitettu ruskea. Isompi shimmerinen sävy on kuin shampanjaa ja vaalein tuollainen helmenvaalea, mutta ei kuitenkaan ihan valkoinen.

Mattaisissa on ihan hullunhuikee pigmentti ja ne on myös suht helppo häivyttää, mutta toki shimmerisemmillä sävyillä se on helpompaa. Ehdottomasti yksi mun uusista lemppareista!

6 thoughts on “.ARMANI #2.

  1. Armanin meikkipakkaukset on kyllä jotain omaa luokkaansa. Vähän voisivat ehkä revitellä noiden luomivärien kanssa välillä. ;)

    1. On siellä ihan sellaisia revittelypalettejakin, mä vaan en revitellyt, kun omaani valkkasin :D

  2. Pohjustatko luomesi jollain? Vai laitatko niihinkin ihan vain meikkivoidetta ja puuteria?Taitaa tämä samainen paletti olla kohta mullakin (ruskeita luomivärejä ei voi olla koskaan liikaa)Näyttää niin ihanille! :)

  3. Sä kirjoitat kyllä tosi hyvin! Kiinnitän itse blogeissa paljon huomiota tekstiin ja välillä oikeen ihmetyttää, kuinka huono kirjoituksen taso joissakin blogeissa on. Näillä siis tarkoitan oikeinkirjoitusta ym. :)

    1. Kiitos! Mä oon aina harrastanut kirjoittamista jollain tasolla ja tykkään siitä :) Enkä itsekään siedä lukea blogeja, joissa oikeinkirjoitus on jatkuvasti keturallaan. Typot hyväksyn ja niitä löytyy multakin välillä, mutta kertakaikkiaan metsään meno tekstissä saa kyllä aika nopeasti lopettamaan blogin seuraamisen :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.