.YSL ROUGE PUR COUTURE MATS.

689_YSL_RougePurCoutureMats201_1

690_YSL_RougePurCoutureMats201_4

YSL Rouge Pur Couture The Mats -huulipunat ovat tosiaankin mattapinnan jättäviä huulipunia. Värejä ei ole ihan liikaa valikoimassa, itseasiassa vain kuusi ja ne on kaikki melko punaisia ja näkyviä sävyjä, ei mitään nudejuttuja. Mulla on sävy 201 Orange Imagine.

691_YSL_RougePurCoutureMats201_2

Hylsy on kultainen ja yhdellä sivulla on perinteinen YSL-logo.

692_YSL_RougePurCoutureMats201_3

Tähän huulipunahylsyyn kaiverrutin syksyllä nämä kolme sanaa: Live, Laugh, Love. Tulen tästä joka kerta jotenkin tosi hyvälle tuulelle, kun näen nämä kaiverrukset :) Toivottavasti kaiverruskone tulee YSL-pisteelle myös tänä keväänä jossain vaiheessa.

693_YSL_RougePurCoutureMats201_6

Orange Imagine huulilla. Rajauksena MAC Brick. Sävy on tuollainen poltetun oranssin punainen. Olen ottanut nämä kuvat melkein heti huulipunan levittämisen jälkeen ja siitä syystä puna näyttää näissä kuvissa vielä kiiltävältä, mutta kun se asettuu ja oleentuu hetken aikaa, muuttuu se paljon mattapintaisemmaksi. Olisi pitänyt tajuta odottaa hetki ennen kuvien ottamista, mutta ei ollut aikaa enää siinä vaiheessa :( (Piti lähteä siis töihin.)

YSL RPC Mats -huulipuna pysyy todella hyvin. Ei tartu hampaisiin, tuntuu huulilla hieman kuivalta, mutta huulet ei silti tunnu kuivilta, jos ymmärrätte mitä tarkoitan :D Ei karkaile huulijuonteisiin vaan pysyy paikoillaan erinomaisesti. Syömisenkään jälkeen ei tarvitse korjailla kuin ihan pikkuisen huulten sisäreunaa. Harmi vaan ettei tällä laadulla ole vaaleampia ja ”jokapäiväisempiä” sävyjä. On nimittäin aikamoinen huulipuna! Hintaa muistaakseni jotain 37-40€ jos en ole aivan väärässä.

5 thoughts on “.YSL ROUGE PUR COUTURE MATS.

  1. Ihanan oranssi väri. Kiva kun tämä väri on nyt muodissa ja sitä voi käyttää herättämättä liikaa huomiota! Täytyypä etsiä tuo sävy itsellenikin!

  2. Ooh. Mä en ollut tiennytkään tuosta kaiverrusmahdollsuudesta. Tosi ylellinen idea, hyvä YSL :) Mun oma huulimeikkilemppari on tällä hetkellä YSL:n huulilakat, nekin vain pysyy, pysyy ja pysyy!

  3. Kuulostaa laadultaan kovin samalta kuin MAC:n mattapunat. Mulla MACin Russian Redistä on tllut mun sielukumppani<3

  4. Hei. Tiedätkö mitään sivua, missä voisin Sensain tuotteen eränumerolla tsekata sen valmistuspäivän, tai tunnetko jopa ite sen eränumerologiikan? Mietiskelen, tulinko ostaneeksi jonkun vanhan ripsivärin, kun kuivahti ihan ennätysnopeasti käytössä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.