.LUMENE CC-VOIDE.

Töissä on se kiva juttu, että aina kuulee uusista kosmetiikkatuotteista aika nopeasti ja pääsee purkittamaan tuotteita ja testaamaan kunnolla kotona. Näin tietenkin tein heti, kun kuulin, että Lumenelle on tullut myyntiin CC-voide. Ensin vohkataan BB-voiteista kuin viimeistä päivää ja niitä pukkaa ulos edelleen eri sarjoilta ja nyt puhutaan jo CC:stä, mikä se nyt sitten on?

707_Lumene_CC_Light_3

(Kuva.) CC tarkoittaa Color Correcting, eli ihon väriä korjaava ja tasoittava kasvomeikkituote. No eikö kaikki meikkivoiteet ole sellaisia? Joo tavallaan, mutta Lumene on määritellyt, että heidän CC on 6-in-1 -tuote, joka on ohut meikkivoide (1), peitevoide (2) ja pohjustus (3), joka myöskin heleyttää (4), on pitkäkestoinen (5) ja sisältää aurinkosuojan 20 (6). Jos nyt vähän nillitetään niin tuota kaikkea on moni hyvin formuloitu ”tavallinen” meikkivoidekin.

Lumene CC Color Correcting Cream -meikkivoidetta on saatavilla kolmea sävyä, Light, Medium ja Deep. Mulle sopi ehdottomasti parhaiten vaalein Light-sävy, mutta kesävärinä mullekin menisi ihan varmasti tuo medium, vaikka en paljoa ikinä rusketukaan. Eikä se medium siis pahalta mulla näyttänyt nytkään (kokeilin sen myös), vaikka vähän kalmo olenkin. Medium ei siis todellakaan ole tumma sävy ja se sulautuu ihonsävyyn yllättävän hyvin kuitenkin ja Deep oli myöskin yllättävän vaalea ollakseen tummin vaihtoehto. Hyvä Lumene!

708_Lumene_CC_Light_2

Lumene CC:n koostumus on melko ohutta ja se levittyy iholle ihanan pehmeästi ja tosiaankin ohuesti. Itse käytin Shiseidon rakkaussivellintä CC:n levittämiseen ja se toimi erinomaisesti tässäkin hommassa. Tietenkin tämän voisi levittää myös sormin, mutta mä olen viime kuukausina käyttänyt aina sivellintä kaikkiin meikkipohjiin, oli ne sitten meikkivoiteita, BB-voiteita tai mitä tahansa muita, koska se on tuntunut musta jotenkin vaan nyt paremmalta tavalta ja tuntuu, että meikkipohja levittyy jotenkin tosi helposti ja tasaisesti tuolla siveltimellä.

709_Lumene_CC_Light_1

Tässä havainnoillistava kuvasarja Lumene CC:stä iholla (kannattaa klikata suuremmaksi). Vasemmalla kuvassa on täysin puhdas iho, jossa näkyy pientä punoitusta nenän seutuvilla, muuten mun iho on hyvässä kunnossa, vaikka välillä jotain näppyjäkin ilmaantuu (en vaan jaksa niistä kauheesti ressaantua tai yrittää peittää niitä edes sen kummemmin, olkoot mun puolesta niin kauan ku niitä on vain se pari kerrallaan). Keskikuvassa kasvoille on levitetty CC-voide, mutta ei vielä mitään muuta. Viimeisessä kuvassa oikealla on tehty myös muu meikki.

Lumenen CC-voide yllätti erittäin positiivisesti. Se on ohut, mutta peittää sopivasti pieniä virheitä näyttämättä silti liian meikatulta. Se jättää ihanan kuulaan pinnan iholle ja iho näyttää suunnilleen täydelliseltä. Kauempaa kun katsoo niin ei välttämättä heti edes tajua, että iholla on jotain meikkiä. Tietenkin sen näkee lähempää, mutta silti. Jos tätä levittäisi vieläkin vähemmän, olisi lopputulos tietenkin vieläkin luonnollisempi ja ”meikkaamattomampi”.

Mulla on herkästi hieman kiiltävyyteen taipuvainen ihotyyppi ja mun iholla tämä meikkipohja oli aavistuksen liian kiiltelevä työpäivän viimeisellä kolmanneksella (tosin työkaveri sanoi sen näyttävän vain kauniin kuulaalta, vaikka mä itse näin lähinnä rasvakiiltoa, eli ota ny sit selvää?), mutta ei siltikään niin paljoa, että se olisi mua liikaa häirinnyt (sitäpaitsi töissä on tosi kirkkaat valot, jotka ylikorostaa pienenkin kiiltävyyden vähintään triplaksi). Olen edelleen hieman harkinnan asteella, että pitäisikö tämä hankkia meikkilaarin täydennykseksi, niin ihana tämä kuitenkin on, mutta toistaiseksi olen pystynyt pidättäytymään.

Työkaveri innostui mun hehkutuksesta sen verran, että meni itsekin hakemaan tuotetta purkkiin ja seuraavana päivänä kun hänellä oli tämä CC meikkipohjana, voin kertoo että oli muuten kaunis iho! Kuulas, kaunis, tasaisen värinen ja kertakaikkiaan täydellinen. Tällä työkaverilla on mua kuivempi ihotyyppi, joten meikkipohja ei alkanut rasvakiiltämään edes työpäivän lopulla, vaan iho näytti – jos mahdollista – entistäkin kuulaammalta ja kauniimmalta.

Suurempaa peittävyyttä kaipaaville tämä käy erinomaisesti pohjustustuotteesta ja varsinaisen meikkivoiteen määrää voi ehkä vähän vähentääkin tämän ollessa pohjalla, koska tämä jo tasoittaa ihonsävyä. CC:n tarjoama tasoitus ei kuitenkaan välttämättä kaikille riitä, vaikka mulle ihan hyvin riittikin.

Ai että mä rakastan näitä tämän päivän ohuita ja kuulaita meikkipohjia! Ihanaa, että tämmöisiä tehdään nykyään niin paljon. Olen tykännyt monista BB-voiteista ja ohuista meikkivoiteista tätä ennen ja nyt näköjään tykkään myös CC-voiteesta. Innolla odotan jo Cliniquen versiota, jonka pitäisi tulla uunista ulos ihan tässä kuukauden sisällä!

Lumene CC Color Correcting Creamia on saatavilla jo ja se kustantaa jotain 16€ tietämillä jos oikein muistan, alle kakskymppiä kuitenkin ja tuubissa on 30 ml tuotetta. Lämpimästi suosittelen kokeilemaan, jos olet etsimässä ohutta ja kuulasta ja luonnollista meikkipohjaa!

12 thoughts on “.LUMENE CC-VOIDE.

 1. Mitä luulet vetäisikö tuo vaalein sävy pisamaiset kasvot harmahtaviksi vai ”sulautuisiko” se ihoon sopivasti?Tuo voisi nimittäin olla kesäksi aika kiva niille päiville kun tekee mieli vähän tasoitella nassukan väriä, siinä on tuo suojakerroinkin :)!

 2. Huomasin vasta nyt tuon ”Cliniqueta odotellessa”-lausahduksen. Voisikohan siinä olla korkeampaa suojakerrointa? Voiko se tuollaisissa voiteissa edes olla huikean korkea?

  1. Harmauttavuudesta en nyt äkkiseltään osaa sanoa, mutta luulisin että ei. Kannattaa ehkä kuitenkin käydä pyytämässä purkkiin, että voit kokeilla ensin.Cliniquen CC:ssä oli vissiin suojakerroin 30. Tosin silloin tammikuun koulutuksessa ei päästy sitä edes kokeilemaan, koska niillä ei vielä sitä ollut meille näyttää, eli mulla ei ole mitään käryä sen koostumuksesta. Tosin tuo 30 (jos se siis pitää paikkansa) kuulostaa siltä, että koostumus saattaisi olla paksuhkoa, mutta en nyt mene vannomaan.

 3. Mitä luulet, kävisikö pohjustajana couperosa iholla? Mulla punoittaa lähinnä posket, eikä pelkkä meikkivoide riitä tasoittamaan.

  1. Uskoisin, että käy hyvinkin pohjustajana. Tämän tarkoitushan on juurikin tasoittaa tuollaisia värivirheitä. Jos peittävyyttä tarvitsee enemmän, voi tosiaan aina käyttää meikkivoidetta tähän päälle vielä niille alueille minne tarve on :)

 4. Kiitos tästä arvostelusta. Tuote vaikuttaa tosi hyvältä. Antaa sellaisen raikkaan ihon. Mitään isoahan tällä ei peitä.

  1. Jos naamassa helottaa kirkkaanpunainen näppylä niin se kyllä helottaa tämän alta aivan yhtä lailla :) Mutta kyllä tällä ihoa tasoittaa oikein mukavasti ja itseasiassa tämä oli kyllä yllättävän peittävä kuitenkin.

 5. Tummuuden takia jää valitettavasti testaamatta tämäkin, vaikka tuote sinänsä olisi kiinnostava. Tämän vaalein oli kyllä onneksi Lumenen bb:tä vaaleampi, mutta yhä liian tumma. Oon tosi suojelevainen maidonvalkeuttani kohtaan, en todellakaan laita iholleni mitään sen todellista sävyä tummempaa, vaikka kuinka saisi blendattua uskottavan näköiseksi – ehkä tästä kuitenkin löytyy sävy jo useimmille vähemmän neuroottisille kalpeanaamoille. Omasta puolestani onneksi kuitenkin oman näkökulmani jakaa jokunen miljoonaa aasialaista, ja tilailen jatkossakin pinnoitteeni Koreasta. :)

  1. Testaapa YSL:n BB-voidetta sävyssä Clear. Jos se on liian tumma niin mä oon Joulupukki :D

 6. Uh, kiitos postauksesta. Pitää kokeilla kun palaan Suomeen jos tämä on vielä ajankohtainen joulukuussa. ;) Tällä hetkellä itsellä käytössä Diorin BB, joka tosin on luultavasti liian tumma suomikäyttöön kun rusketus pikkuhiljaa katoaa kasvoilta eli Lumene vois olla aika hyvä vaihtoehto!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.