.REVITALIZING SUPREME.

Mä teen töissä asiakasmeikkejä myynnin ohella ja joskus on ollut hankaluuksia löytää sopiva voide+meikkivoide kombinaatio jos iho on erityisen kuiva, koska silloin mikä tahansa meikkivoide tuntuu vain tekevän ihosta entistäkin kuivemman näköisen ja kaikki kuivat hilseilleet ihoalueet oikein pomppaa esiin, kun laittaa meikkivoidetta. Eli vaikka onkin laittanut kosteusvoidetta alle, se ei siltikään riitä. Kuivaihoiset varmasti allekirjoittavat tämän ongelman.

718_Estee_Lauder_RevitalizingSupreme3

Monia voiteita on asiakkaille kokeiltu, mutta nyt tuntuu, että se täydellinen on ehkäpä löytynyt: Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme. Voide on paksua, mutta levittyy helposti iholle ja jättää vähän sellaisen voidemaisen tahmean pinnan. Levitän kosteusvoiteen iholle ennen meikkiä ja annan vaikuttaa ja imeytyä sen aikaa, kun teen silmämeikkiä ja sitten vasta siirryn meikkivoiteen puoleen. Siihen mennessä voide on imeytynyt tarpeeksi, mutta on jättänyt iholle kuitenkin täydellisen pinnan meikkivoidetta ajatellen.

Ihan mikä tahansa kokeiltu meikkivoide on levittynyt tämän voiteen päälle kuin unelma ja jopa Lauderin Double Wear ja Double Wear Light -meikkivoiteita pystyy kerrostamaan kauniisti, vaikka niitä ei normaalisti pysty. Normaalisti DW ja DWL jämähtää iholle kummallisesti, eikä toista kerrosta pysty lisäämään iholle, ilman että iho alkaa näyttämään kummallisen tunkkaiselta tai huokoiselta. Yksi kerros on normaalisti ainut vaihtoehto, mutta tämän Revitalizing Supreme -voiteen kanssa myös DW ja DWL kerrostuu kauniisti. En osaa selittää mistä se tarkalleen ottaen johtuu (silikonit?), mutta näin se nyt vain on. Revitalizing Supreme -voiteen päälle levittyy upeasti myös muut ohuet ja paksut meikkivoiteet merkistä riippumatta, on kokeiltu YSL:n Teint Touche Eclat, Lancômen Miracle ja Teint Idole Ultra, Sensain Fluid Finish ja Guerlainin Lingerie ja monia monia muita ja kaikki niistä on tähän mennessä levittyneet tämän voiteen päälle kuin unelma.

Kertaakaan ei ole kuivaihoisellakaan jäänyt meikkivoide kuivan näköiseksi, kun olen levittänyt tätä kosteusvoidetta ensin. (Tarpeen mukaan toki myös jotain seerumia tai meikinpohjustustuotetta, mutta en läheskään aina ole käyttänyt mitään muuta kuin tätä voidetta meikin alla.) Se oli suorastaan taikaa, kun kokeilin tätä ensimmäisen kerran kuivaihoiselle asiakkaalle :D

719_Estee_Lauder_RevitalizingSupreme2

Revitalizing Supreme on kaikille ihotyypeille silti tarkoitettu, vaikka se onkin melko paksua koostumukseltaan. Mäkin pystyn ihan hyvin käyttämään tätä yövoiteena, voide imeytyy hyvin, ei jätä tahmaista pintaa, mutta kosteuttaa kuitenkin tehokkaasti. Päivävoiteena en itseasiassa ole omaan nassuun kokeillut, mutta kun tämän purkin korkkaan (olen siis aikaisemmin käyttänyt minikoon, mutta silloin en ollut vielä tajunnut tämän erinomaisia meikinalusvoide-ominaisuuksia), kokeilen sitäkin. Myös eräs ystäväni käyttää tätä voidetta aamuin illoin, vaikka hänellä on melko näppyläinen iho ja sanoo tämän voiteen selvästi auttavan myös siihen ongelmaan. Estee Lauder Revitalizing Supreme on siis voide, joka mukautuu kunkin ihon tarpeiden mukaan tekemään sitä mitä tarvitaan, oli se sitten kosteutus, juonteet, kimmoisuuden puute tai liiallinen talituotanto ja näppylät. Voide on myöskin ensimmäisiä juonteita ja ihon veltostumista ennaltaehkäisevä hoitovoide, joka sopii kuitenkin kaikille noin 25+ ikäisille sekä päivä- että yövoiteeksi.

Melkoinen ihmevoide siis!

4 thoughts on “.REVITALIZING SUPREME.

  1. Oi, että! Kuullostaa hyvältä. Taitaa mennä ensi talveksi ostoon, sen verran kuiva on iho talvisin. Kesällä ei itsellä tätä ongelmaa onneksi ole. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.