.CHANEL ILLUMINATING POWDER.

Kiva, kun mä kirjoitan tästä herkusta vasta nyt, kun nämä on käsittääkseni myyty jo loppuun koko maasta, mutta en siltikään voi olla kirjoittamatta, koska TÄMÄ ON IHANA! Olen jo etukäteen pahoillani, jos aiheutan ihmisissä ostohimotuksia, koska nyt tämän hankkiminen on huomattavasti hankalampaa kuin aikaisemmin keväällä :( Minä ja mun kirjoitusblokkini, sorry.

752_Chanel_Illuminating_Powder01

Rasia on taas tyypillinen Chanel-rasia, musta pyöreäreunainen neliö, jossa Chanel-logo. Tämän valopuuterin rasia on hieman suurempi kuin esim. poskipunissa ja luomiväreissä, vaikka muuten ulkoisesti saman näköinen onkin.

753_Chanel_Illuminating_Powder07

Aaaaaaaahhh! En ole hetkeen nähnyt mitään kauniimpaa, kuin tämä Chanel Illuminating Powder täysin uutena ja neitseellisenä. Niin ihanan tarkkarajaiset kuviot ja huokailtavan ihana pinta. Oikeasti vähän suretti, kun ensimmäisen kerran käytin tuossa pinnalla sivellintä, yhyy! Valitettavasti tässä kuvassa ei edes kunnolla näy miten ihanan shimmerinen tämä on, mutta kyllä tämä on.

Sävy on täydellinen vaalean kultaisen shampanjamainen, jossa on paljon hyvin hienojakoista shimmeriä. Iholle levittäessä huomaa miten hienojakoinen tuote tämä tosiaankin on. Iholle ei tule mitään isoja glitterpartikkeleita, vaan tuote luo iholle kuulaan ja heleän hehkun, joka heijastaa kauniisti valoa. Tämä on ehdottomasti mun suosikki valotuote kautta aikojen ja sen huomaa jo siitäkin, että käytän tätä käytännössä oikeastaan joka päivä niin arkena töihin kuin juhliinkin (silloin harvoin, kun sellaisia on). Tästä valopuuterista tulee niin hienojakoinen valoaheijastavuus, ettei tämä ole mielestäni ollenkaan liikaa edes päiväkäytössä.

754_Chanel_Illuminating_Powder06

Levitän valopuuteria poskipäiden korkeisiin kohtiin ja jatkan siitä C-kirjaimen muotoisesti kulmaluulle (kulmakarvan alapuolelle). Pieni sipaisu nenän selkään ja ylähuulen rajalle, erityisesti amorinkaaren kohdalle. Joskus saatan käyttää lisäksi isompaa sivellintä ja sipaista vielä aivan kevyesti otsakolmioon ja leukaan ja poskille pienet lisät, mutta tätä teen harvemmin ettei tule vedettyä kiilto-övereitä :D

Kannatti ostaa, vaikka kallis olikin, olen kuitenkin nyt jo kuluttanut tuotteeseen selvän kolon ja tulen melko varmasti käyttämään tämän tuotteen loppuun saakka, vaikka nyt jo vähän surettaa ettei tätä sitten saa myöhemmin lisää, yhyy :( Mutta onneksi maailma on täynnä valopuutereita ja ehkä joskus törmään sellaiseen, josta tykkään vielä enemmän kuin tästä.

En saanut kunnollisia swatch-kuvia otettua, joten linkkaan Temptaliaan niitä tutkailemaan.

5 thoughts on “.CHANEL ILLUMINATING POWDER.

    1. Hieman suurempaa häivytyssivellintä, jota voisi myös silmämeikissä käyttää. Joskus saatan valita pienikokoisen poskipunasiveltimen, riippuu vähän miten intensiivisen hohteen haluan. Mitä pienempi sivellin, sitä enemmän tuotetta ja hohdetta iholle tulee, isommalla sudilla lopputulos on hennompi.

  1. Todella ihana! En ostanut tätä, koska swatchailtuani tulin siihen tulokseen, että MsChicin Kide -korostuspuuteri tekee suhteellisen samankaltaista jälkeä. Sopii tosi hyvin arkeenkin, sellainen hillityn tyylikäs hohto. Mutta kyllä Chanel vaan kaunis on.. :)

  2. Itselläni on korostuskäytössä Make Up Storen Wonder Powder -irtopuuteri. Wonder Powderissa ei näy lainkaan yksittäisiä glitteriosasia, joten siitä saa kasvoille todella kauniin hohdon! Pakkaus kestää itselläni päivittäisessä käytössä muutaman vuoden. Suosittelen. -Essi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.