.TÄHTITUOTTEET – GUERLAIN.

Tähtituotteet on juttusarja, jossa käydään läpi eri kosmetiikkasarjoja (lähinnä selektiivisiä) ja nostan jokaiselta sarjalta omia lempparituotteitani esiin ja kerron miksi juuri nämä tuotteet ovat päässeet tähtituotteiden listalle. Pyrin siihen, että vähintään kerran viikossa olisi yksi tähtituote-postaus, kunnes kaikki sarjat on käyty läpi. Tähtituotteet ovat siis ikäänkuin sellaisia tuotteita, joihin ainakin kannattaa tutustua jos sarja kiinnostaa, mutta se ei silti tarkoita, että ne olisi ainoita hyviä tuotteita sarjalta.

GUERLAIN on jollain tavalla huomattavasti ylellisempi kosmetiikkasarja muihin selektiivisiin sarjoihin verrattuna. Pakkauksissa on kultaa ja koukeroa ja hieman erikoisempaa muotoilua, joistakin tuotteista voisi jopa sanoa, että ne on kauniita kuin korut. Guerlain on ehkäpä yksi vanhimmista edelleen aktiivisesti porskuttavista kosmetiikkasarjoista, se on nimittäin aloittanut Pariisissa vuonna 1828 pienestä saippuakaupasta, jossa ensimmäiset myytävät tuotteet olivat tuoksutettuja palasaippuoita. Ensimmäinen laajempaan jakeluun tullut kasvovoide oli alunperin voide, jonka keisarinna Sissi tilasi Guerlainilta.

Guerlain on ollut monissa asioissa se ensimmäinen: 1930-luvulla ensimmäinen aurinkopuuteri, ensimmäiset kausittain vaihtuvat look-kokoelmat alkoivat tulla myyntiin 1960-luvulta lähtien ja 1987 lanseerattiin markkinoille ensimmäinen kasvoille tarkoitettu valotuote (Meteorites). Guerlain on myös tuoksujen maailmassa omaa luokkaansa, katalogissa onkin tällä hetkellä noin 300 eri tuoksua (kaikki on saatavilla Champs Elysee 68:n Guerlain-myymälässä Pariisissa, ei tokikaan täällä meillä Suomessa) ja jos sattuu olemaan aivan liikaa rahaa, pystyy Guerlainilta myös tilaamaan täysin uniikin itselleen räätälöidyn parfyymin, jota valmistetaan vain ja ainoastaan sinulle. Guerlain tunnetaankin ehkä parhaiten juuri tuoksuista (Shalimar, Samsara, La Petite Robe Noire jne), meikinaluskapseleista, aurinkopuutereista ja meteoriittihelmistä. Moni saattaa myöskin mieltää Guerlainin enemmän aikuisempien naisten sarjaksi ja hintansa puolesta se toki sitä ehkä onkin, mutta varsinkin meikkipuolella on paljon myös nuorempia kuluttajia houkuttelevia tuotteita ja ihonhoidon puoleltakin löytyy Aqua-linja, joka käy jo nuoremmillekin.

783_Guerlain_skincare

1. GUERLAIN SUPER AQUA-MASK – Yksittäin pakattu kangasnaamio, joka on leikattu kasvojen muotoon sopivaksi. Yhteen kangasnaamioon on imeytetty yhden seerumipullon verran (30ml) kosteuttavaa hoitotuotetta ja kuka tahansa voi kuvitella miten tehokosteutettu ja -hoidettu iho on tällaisen naamion jälkeen, kun naamion on antanut vaikuttaa iholla puolisen tuntia (pakkauksessa sanotaan 10 min, mutta se tuntuu kyllä ihan tuhlaukselta). Erityisen herkku kylmän pakkastalven aikana vaikkapa laskettelureissulla tai päinvastoin kesäkuumalla jossain ulkomaanreissulla päivän grillauksen jälkeen. Hinta noin 110€.

2. GUERLAIN SUPER AQUA-EYE PATCH – Kaksin pakatut jännän geelimäiset silmän alle laitettavat kosteusnaamio-läpyskät kuivalle silmänympärysiholle. Häivyttää tehokkaasti väsymyksen merkkejä ja turvotusta, pienet kuivuudesta johtuvat juonteetkin häviävät alta aikayksikön. Naamiolaput asetetaan silmien alle ja annetaan vaikuttaa n. 10-15 min, jonka jälkeen ne voi vaikka kääntää ympäri ja jättää vielä hetkeksi vaikuttamaan kulmaluulle/yläluomelle jos tuntee tarpeelliseksi. Pihi laittaa geelilaput takaisin rasiaan, sulkee ne minigrip-pussiin ja jemmaa jääkaappiin odottamaan vielä toista käyttökertaa (huom! tietenkään toinen kerta ei ole enää yhtä tehokas, kun suurin osa tehoaineista on jo imeytynyt ensimmäisellä kerralla). Erittäin havainnoillistava teksti ja kuvatrio geelilappusten tehosta täällä. Hinta noin 110€.

3. GUERLAIN ORCHIDEE IMPERIALE – Ökyhintainen ihonhoitolinja on myös aivan ökyihana. Orkidea-linjan tarkoitus on pureutua kaikkiin aikuisen ihon ikääntymisen ongelmiin: juonteisiin ja ryppyihin, ihon veltostumiseen ja kuivuuteen jne. Voiteet on jumalaisen pehmeitä ja unelmaisia levittää iholle ja ne jättää ihon välittömästi pehmeämmän tuntuiseksi ja melkein voi silmin nähdä miten pienet juonteet vaan häviää iholta. Tämä on sellainen voide, että kun tämä on odottamassa siellä peilikaapissa, sitä ilta/aamupesuhetkeä oikeasti odottaa aivan erilaisella innostuneella ja haltioituneella fiiliksellä… kun tuon painavan kultakannen saa kierittää auki ja tuoksuttaa kevyesti kukkasilta tuoksuvaa voidetta ja sivellä sitä sitten puhtaalle iholle ja huokaista ihastuksesta. Tämä jos mikä on sitä arjen luksusta! Suositellaan ennemmin 40+ ikäisille. Hinta noin 420€.

4. GUERLAIN ABEILLE ROYALE EYE CARE – Abeille Royale -linja on spesifioitu erityisesti niille, jotka ovat huolissaan juonteista ja rypyistä, oli ikä sitten 25 tai 55. Tämä silmänympärysvoide erityisesti saa tässä erikoismaininnan, koska se tosissaan napakoittaa myös roikkuvia silmäluomia ihan silminnähden. Myös linjan päivävoide (normal/combination) on huomattavan ihana, täyteläinen ja pehmeä levittää, mutta ei siltikään imeydyttyään jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, erinomainen meikin alla varsinkin talviaikaan. Hinta silmänympärysvoiteelle noin 107€, kasvovoiteelle 30ml noin 91€, 50ml noin 130€.

5. GUERLAIN BAUME DE LA FERTÉ LIPBALM – Kulttituote, jonka resepti on edelleen sama kuin vuonna 1830, kun tuote ensimmäistä kertaa luotiin. Täyteläisen tahmean pehmeä huulivoide, jonka sävy tulee ihan oikeasta punaviinistä. Huulet ovat pitkään kosteutetut ja pehmeät ja olenpa kuullut tätä käytettävän myös imetyksestä aroille nänneillekin ja kuulemma toimii! Hinta noin 27€.

6. + 7. GUERLAIN SUPER AQUA-SERUM & LIGHT – Tehokas kosteusseerumi kahdessa eri koostumuksessa. Alkuperäinen seerumi on hieman täyteläisempi ja kosteuttavampi, erityisesti juuri kuivalle iholle täydellinen lisätuote. Light-versio on tietenkin hieman kevennetty koostumus, joka sopii paremmin seka- ja rasvaisemmille ihotyypeille, jotka nekin usein kaipaavat kosteutta. Molemmissa on ihanan pehmeä ja helposti levittyvä fluidi-koostumus ja iho on välittömästi levityksen jälkeen miellyttävämmän tuntuinen. Sopii kaiken ikäisille. Hinnat: Serum 30ml noin 109€, 50ml noin 155€ ja Serum Light noin 107€.

8. GUERLAIN SERUM SOS – Sos-seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja sen voi levittää myös silmänympärysiholle. Tuote rauhoittaa, suojaa, kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Erinomainen herkälle iholle, allergisille, talvella lumen ja tuiskun rasittamalle, auringon polttamalle, stressaantuneelle iholle ja myös miehille parranajon jälkeen rauhoittamaan. Samaan sarjaan kuuluu myös täyteläisempi kasvovoide jos tuntuu ettei pelkkä seerumi riitä rauhoittamaan ihoa tarpeeksi. Hinta noin 85€.

9. GUERLAIN ABEILLE ROYALE FACE TREATMENT OIL – Aivan huikean ihana seerumimainen kasvoöljy, joka ravitsee ja vahvistaa erityisesti kuivaa ihoa. Tuotteen voi käyttää jopa yksinään aamuin illoin, mutta parempi olisi kuitenkin laittaa hoitovoide vielä päälle. Kasvoöljyä voi käyttää seerumin tavoin tai kuivalla iholla ennen seerumia. Kasvoöljyä voi sekoittaa myös vaikkapa naamion sekaan antamaan lisäravitsevuutta. Erityisen ihana talviaikaan, mutta kuivaihoinen voi käyttää ympäri vuoden. Kolme pisaraa pitäisi riittää kasvoille, kaulalle ja decolteelle. (Unohdin tarkistaa hinnan, mutta veikkaan satasen nurkkia tai yli.)

10. GUERLAIN MIDNIGHT SECRET – Onko edessä aivan liian lyhyet yöunet ja aamulla pitäisi silti näyttää levänneeltä? Kenties ne ”yhdet” venyikin useammaksi ja kolmelta yöllä kaduttaa, kun seuraavana aamuna pitääkin nousta jo seitsemältä. Ei syytä huoleen, Guerlain on nimittäin pullottanut jotain ihme taika-ainetta. Vaikka olisit nukkunut vain kolme tuntia, mutta ennen nukkumaanmenoa levittänyt kasvoille tämän tuotteen, näyttää ihosi aamulla siltä kuin olisit nukkunut normaalit 8-9 tunnin yöunet! Tämä nimittäin häivyttää väsymyksen merkit kasvoilta stimuloimalla ihon mikroverenkiertoa tehokkaasti niin, että iho toimii täysillä ja näyttää näinollen levänneeltä ja raikkaan terveeltä. Tämä myös rauhoittaa ja kosteuttaa. Koska tuote on niin stimuloiva, tätä ei suositella käytettäväksi enempää kuin korkeintaan kolmena yönä viikossa (eli pikkulauantaina, perjantaina ja lauantaina, hahah). Erinomainen pika-apu silloin tällöin käytettäväksi, kun täytyy olla freesinä seuraavana aamuna. Hinta noin 107€.

11. GUERLAIN MIDNIGHT STAR – Klassikko meikinpohjustukseen tarkoitettu seerumi, joka heleyttää ja tasoittaa ihoa välittömästi ja pitää meikin paikallaan vaikka seuraavaan aamuun saakka. Putkilossa on 10 yksittäistä ampullia, joista yksi on tietenkin kerta-annos. Ampulleja on näppärä ottaa mukaan vaikka matkalle vain tarvittava määrä, ei tarvitse raahata mukana isoa seerumipulloa. Morsiamille erinomainen ja tietenkin kenelle tahansa muullekin, joka tahtoo meikkinsä kestävän kauniina seuraavaan aamuun saakka. Hinta noin 66€.

12. GUERLAIN SECRET DE PURETE BIPHASE EYE & LIP MAKE-UP REMOVER – Kaksifaasinen silmä- ja huulimeikin irroittaja, joka on samalla sekä tehokas että erittäin hellävarainen. Irroittaa myös vedenkestävän meikin vaivattomasti. Ei jätä mitään kalvontunnetta tai näön hämärtymistä silmiin ja itseasiassa silmänympärykset tuntuvat melkein kuin hoidetuilta meikinpoiston jälkeen. Ei kirvele! Eräs myyjä uskalsi herkkäsilmäiselle asiakkaalle (jolla siis kirveli kaikki muut testatut meikinpoistoaineet) luvata, että jos kirvelee niin hän antaa kolminkertaisesti rahat takaisin, ja ei muuten kirvellyt. Eli herkkäsilmäiset hox hox! Hinta noin 42€.

13. GUERLAIN SECRET DE PURETE CLEANSING RADIANCE GEL – Miellyttävän täyteläinen geelikoostumuksellinen meikinpuhdistustuote, joka iholle hierottaessa muuttuu öljymäiseksi. Irroittaa myös vedenkestävän meikin kasvoilta. Levitetään kuivalle iholle suoraan meikin päälle, hierotaan meikki irti, kostutetaan sormet vedellä ja emulgoidaan vielä kerran läpi, että tuote muuttuu maitomaisemmaksi ja sitten huuhdellaan kokonaan vedellä. Erittäin hyvä tuote kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi meikin poistoon. Hinta noin 42€.

784_Guerlain_meikkipohjat

1. GUERLAIN TERRACOTTA LIGHT – Monisävyinen mosaiikkimainen aurinkopuuteri, josta on olemassa kaksi sävyä: vaaleampi, jossa on hieman roosaisempi pohjasävy (kuvassa) ja tummempi, jossa taas on lämpimämpi korallisempi pohjasävy. Erittäin kaunis aurinkopuuteri, joka jättää punertavamman sävyn poskille kuin perinteinen aurinkopuuteri, eli tämä on vähän kuin aurinkopuuteri ja poskipuna samassa rasiassa. Hinta noin 54€.

2. GUERLAIN TERRACOTTA BRONZING POWDER – Guerlainin klassikkotuote, aurinkopuuteri. Sävyvaihtoehtoja on useita vaaleammasta tummempaan ja kylmemmästä sävystä kellertävämpään. Pigmenttiä on mukavasti, mutta isolla siveltimellä tuote on helppo häivyttää luonnollisen näköiseksi. Joissakin sävyissä on hieman shimmeriä ja osa taas on täysin mattapintaisia. Hinta noin 54€.

3. GUERLAIN LES VOILETTES MINERAL LOOSE POWDER – Erittäin hienojakoinen, läpikuultava irtopuuteri, joka jättää iholle kuulaan mattapinnan. Kaunis kultainen pakkaus, mukana tietenkin puuterivippa. Kun vipan ottaa pois, täytyy pakkausta hieman kiertää, että reiät avautuvat ja puuteri on käyttökunnossa. Hieman kukkainen (violet = orvokki) tuoksu, ei kovin voimakas, mutta kuitenkin huomattavissa. Hinta noin 55€.

4. GUERLAIN METEORITES PERLES LIGHT-DIFFUSING PERFECTING PRIMER – Kasvomeikin pohjustus, joka jättää iholle kauniin heleän, hieman valoaheijastavan pinnan. Imeytyessään ei tunnu iholla miltään ja tuote imeytyy nopeasti. Erityisen hyvä kuivalle iholle, jolta puuttuu kuulautta, mutta käy toki kenelle tahansa muullekin. Guerlainille tyypillinen orvokin (violet) tuoksu. Pullossa olevat helmet ”murskautuvat” tasaiseksi helmiäismassaksi, kun tuotteen pumppaa ulos. Tämä on yksi niitä harvinaisia meikkituotteita, joka on ulkoiselta olemukseltaan oikeasti niin kaunis, että tätä voisi oikeastaan pitää esillä. Hinta noin 70€.

5. GUERLAIN TENUE DE PERFECTION – Tämän syksyn uutuus, peittävä ja kestävä meikkivoide, joka tuli entisen Parure Extreme -meikkivoiteen tilalle. Tosiaankin hyvä peittävyys jo ihan ohuellakin kerroksella ja silti meikkipohja näyttää suhteellisen luonnolliselta, vaikka peittävä onkin. Toinen kerros aikaansaa jo melko heviä peittävyyttä ja olen tällä tasoitellut melko heviä couperosa-ihoakin onnistuneesti. Ennemmin mattapintainen kuin kuultava, mutta sopii silti teoriassa kaikille ihotyypeille (olettaen, että iho on hoidettu ihotyypin mukaisesti). Täyden työpäivän jälkeenkin meikkipohja on edelleen kaunis ja siistin näköinen, joskin ehkä hieman kuulaampi kuin aamulla vastapuuteroituna, mutta ei kasaannu eikä uppoa huokosiin. Vihdoinkin myös sävy 01 valikoimassa, joka sopii vaaleammallekin iholle. Hinta noin 59€.

6. GUERLAIN LINGERIE DE PEAU – Meikkivoide, joka on luonnollinen kuin toinen iho, mutta silti peittävä silleen läpikuultavalla tavalla (:D). Hieno levittyvyys ja työstöaikaa on mukavasti. Ohuella kerroksella tietenkin luonnollisempi tasoitus ja kerrostamalla saa lisää peittävyyttä. Iho on tasainen ja kaunis ja meikki pysyy pitkään kauniina. Ennemmin hieman kuulas kuin matta. Hinta noin 59€.

7. GUERLAIN METEORITES PERLES ILLUMINATING POWDER – Ikoninen valotuote, jonka varmaan kaikki tietää, eli Guerlainin valohelmet. Perusvalikoimassa on kolmea eri sävyä, mutta eri kausilookkeihin tulee usein oma versionsa uudessa herkullisessa rasiassa. Rasiat tosin on kaikissa todella kauniita, kuten Guerlainilla yleensäkin. Valohelmiä voi käyttää vipalla tai siveltimellä ja levittää valoa joko pelkästään kasvojen korkeisiin kohtiin, eli perinteisiin valopaikkoihin (poskipäät, nenän selkä, leuan kärki, kulmaluulle, otsakolmiolle) tai kevyesti ihan koko kasvoille vähän kuin irtopuuterin tavoin. Helmien antama kuulto on sen verran kevyt, että et näytä glitterpallolta, vaikka sutisitkin tuotetta koko kasvoille. Hinta noin 57€.

8. GUERLAIN METEORITES VOYAGE PRESSED POWDER – Vähän kuin kiinteä versio meteoriittihelmistä, joka antaa iholle kaunista valonhehkua ja samalla korjaa pieniä värivirheitä. Pinkki sävy antaa iholle raikkautta, vihreä häivyttää punaisuutta, valkoinen kirkastaa, malva tuo hieman väriä, kulta ja helmiäinen heijastavat valoa ja kokonaisuutena iho on siis kuulaamman ja tasaisemman näköinen, mutta muut eivät pysty sanomaan mistä se kaunis heleys oikeastaan tulee. Tätä valopuuteria voi käyttää joko koko kasvoille antamaan tasaisesti valoa ja heleyttä tai sitten vain kasvojen keskialueelle tuomaan korostavaa ja kolmiulotteista fiilistä. Rasiaan on saatavilla refill-pakkaus, kun ensimmäinen loppuu. Hinta rasian kanssa noin 154€, refill noin 51€.

785_Guerlain_varikosmetiikka

1. GUERLAIN ECRIN 4 COULEURS – Neljän luomivärin paletit kultaisessa peilirasiassa, jossa mukana aplikaattori. Värivalikoima on hyvin laaja ja eri paleteissa on neljää erilaista koostumusta: mattaa, satiinista, metallista ja ”iridescent” eli ikäänkuin helmiäinen. Laadusta oikeastaan riippumatta väreissä on loistava pigmentti ja sävyjä on helppo yhdistellä myös päällekäin ja luoda ikäänkuin uusia värejä. Paleteissa ei oikeastaan ole sitä kulmaluu-vaaleata ollenkaan, mutta en ole kokenut sitä häiritsevänä, koska hyviä shampanjavaaleita saa yksittäisinä monilta merkeiltä. Paleteissa on kuitenkin teemavärin sisällä eri tummuusasteita ja kirkkauksia ja usein joko vastaväri tai joku muu tehosteväri lisäksi. Omia suosikkipaletteja perusvalikoimasta ovat 03 Les Verts, 05 Les Gris, 06 Les Fumes, 09 Les Noirs ja 14 Les Fauves. Usein kausilookeissa saattaa tulla yksi tai kaksi eri versiota näihin paletteihin (kuvassa on kausipaletti). Hinta noin 62€.

2. GUERLAIN CILS D’ENFER MAXI LASH MASCARA – Tuuheuttava ja taivuttava ripsiväri, jolla on mahdollista luoda hieman erilaisia tyylejä harjaussuunnan vaihtamisella. Esimerkiksi jos harjaa suoraan ylöspäin, saa huomattavasti pidemmän näköiset ripset. Jos taas harjaa ulkonurkkaa kohti viistosti, saa sellaista siipimäistä efektiä ripsiin. Maskaraa on helppo kerrostaa näyttävämmäksi halutessaan tai jos tykkää luonnollisemmasta niin levittää vaan vähän maltillisemmin. Harja on erinomainen, tarpeeksi pieni, että ei suttaa niin herkästi luomille, mutta tarpeeksi iso että antaa sopivasti massaa ripsille. Saatavilla musta ja ihana kirkas violetti. Kannattaa käyttää meikinpoistoainetta, koska tämä nyt vaan lähtee huomattavasti helpommin sellaisella, vaikka periaatteessa tämä onkin vesiliukoinen (mustat pandasilmät on kyllä takuulla jos et poista aineella). Hinta noin 37€.

3. GUERLAIN GLOSS D’ENFER – Uudehko huulikiiltolaatu, joka tuli KissKiss-kiiltojen tilalle. Upea värivalikoima, erinomainen aplikaattori, ei ole tahmea vaan tuntuu huulilla vain pehmeältä ja kosteuttavalta. Osa sävyistä on creme-laatua, osa shimmerisiä ja hieman sävystä ja koostumuksesta riippuen pigmenttiä saattaa olla enemmän tai vähemmän. Omia suosikkisävyjä ovat mm. 440 Coral Wizz, 461 Pink Clip, 463 La Petite Robe Noire ja 464 Guimauve Vlop. Erityisesti sävy 463 on huikean kaunis nudekiilto. Hinta noin 33€.

4. GUERLAIN BLUSH DUO – Kahden eri sävyisen/tummuisen poskipunan liitto samassa rasiassa. Isompi ”pääväri” on tarkoitus levittää poskille ihan perus poskipunan tavoin ja pienempää väriä voi käyttää korostamiseen joko poskipunan päälle tai yläpuolelle (riippuen sävystä). Omat lempparisävyt näistä ovat ehdottomasti 01 Peach Boy (kuvassa) ja 02 Chic Pink, joista jälkimmäisen isompi palikka on hyvin lähelle vastaava kuin Nars Orgasm. Hinta noin 52€.

5. GUERLAIN AQUA ALLEGORIA NEROLIA BIANCA – Guerlain on tunnettu laadukkaista parfyymeistään ja sarjalla on useita erinomaisia tuoksuja ja tykkään monestakin, mutta yksi ylitse muiden on aivan ehdottomasti tämä viime keväänä myyntiin tullut Nerolia Bianca, joka tuli täydennyksenä Aqua Allegoria -tuoksulinjaan. Aqua Allegoria -tuoksut keskittyvät selkeästi johonkin tiettyyn teemaan, jonka voi jo arvata tuoksun nimestäkin, ne on raikkaita ja puhtaita, yksinkertaisia, mutta silti hyvin hienostuneita. Nerolia Biancassa tuoksuu raikas appelsiini ja appelsiinin kukka ja se onkin kuin virkistävä lepohetki appelsiinipuun alla. Latvatuoksussa on appelsiinia ja appelsiinipuun oksia, sydäntuoksussa nerolia ja appelsiinin kukkaa, pohjatuoksusta löytyy valkoista myskiä, valkoista meripihkaa ja seetripuuta. Tämä on ollut mulla käytössä alkukesästä lähtien ja en vieläkään saa siitä tarpeekseni, vaikka puteli on jo loppumaisillaan. Hinta noin 63€.

6. GUERLAIN ROUGE G DE GUERLAIN – Upea huulipuna ylellisessä ja hieman erikoisessakin pakkauksessa. Kun punan nykäisee ulos hylsystään, aukeaa hylsystä peili, joka helpottaa huulipunan korjailua päivän aikana. Puna itsessään on hyväpigmenttinen, hoitava ja pehmeä koostumukseltaan ja silti hyvin huulilla pysyvä. Omia sävysuosikkejani ovat: 60 Gabrielle, 62 Georgia, B21 Bianca ja B60 Beatrix, joista kaikki ovat enemmän tai vähemmän roosan tai pehmeän korallisen nudehkoja. Valikoimassa on myös erinomaisia upeita punaisia ja dramaattisempia luumun sävyjä. Hinta noin 49€.

Tulipas tästä pitkä postaus, hups, mutta kyllä Guerlain sen ansaitsee :) Onko sarja lukijoille tuttu, vai kauhistuttaako hinnat?

14 thoughts on “.TÄHTITUOTTEET – GUERLAIN.

 1. Ostin keväällä Saksan-reissulta Aqua Allegoria -setin, siinä on 4 eri tuoksua ja aivan ihania ovat! Tuo irtopuuteri on ollut mun suosikki jo kauan. Viimeksi päätin kokeilla toista merkkiä, mutta ei ole läheskään yhtä hyvä kuin Guerlain. Guerlainin puuterissa löytyy myös mulle sopiva sävy, mikä ei ole aina ihan itsestäänselvyys.

 2. Guerlain on meikkipuolelta tuttu,ihonhoitotuotteiden hinnat ovat ainakin toistaiseksi olleet liikaa. :D Meteoriitteja löytyy useampi rasia,ja luomivärinelikot on todellisia aarteita!

  1. Hoitotuotteiden hinnat on kyllä pieni hidaste :D Jos en olisi alalla töissä, en varmaan olisi niitä koskaan raaskinutkaan kokeilla, koska jos tekeekin virheostoksen, menee siinä aika paljon rahaa hukkaan.

 3. Guerlain vaikuttaa kyllä erittäin mielenkiintoiselta merkiltä ja onhan varsinkin heidän tuoksuilla pitkät perinteet (: Hinta vaan on tosiaan vähän turhan kova, että lähtisin sarjaa tutkiskelemaan tarkemmin. Harmi sinänsä.

 4. Guerlain on ihana <3 Super Aqua -linja oli melko paksua ja täyteläistä voidetta, mutta sopi hyvin talveen mun sekaihollekin :) Ne uudistuneet huulikiillot on tosi ihania.

  1. On siitä Aquasta kevyempikin voide olemassa :) Päivävoiteesta on muistaakseni kaksi koostumusta ja yövoiteesta vain yksi.

 5. En ole juurikaan Guerlainia kokeillut. Mieleen on jäänyt, kun ex-pomoni kävi ostamassa kosmetologiltaan Guerlainin kasvojenpuhdistusainetta ja meinasin pyörtyä sen hinnasta :D Hän kohautti olkapäitään ja sanoi että no tuo on täydellistä, en voi olla ilman. Chanelin irtopuuterini hupenee hyvää vauhtia ja mietin seuraajaksi Sensaita, mutta voisi tän Guerlaininkin tsekata :)

 6. Lingerie de peau sarjassa on myös BB-voide, jonka uskaltauduin ostamaan samaisen meikkivoiteen uskollisena käyttäjänä. BB-voide on kai enemmän meikkivoidemainen kuin BB-voiteet yleensä, ja olen tykästynyt! Voide on tuubissa, mutta hygienisellä pumppusysteemillä varustettu, joten lasipulloa helpompi esim. matkalla. Hinta myös edullisempi kuin meikkivoiteella (en tosin asu Suomessa), mutta värisävyjä tietääkseni vain kaksi.

  1. Guerlainin BB on tosiaan paljon meikkivoidemaisempi kuin monet muut eri sarjojen BB:t. Värejä on meilläkin vain kaksi.

 7. Meikkipuoli on tuttu, mutta ihonhoidon puolella hinta tökkäsee. Eniten järkytyin tuosta kangasnaamiosta. :D Mun aasialaisiin lempparinaamioihin on myös imeytetty ihan kunnolla tavaraa (15-25ml) ja alle 20 dollarilla saa 10 naamion paketin..Tuoksuihin pitäisi tutustua enemmän. :)

  1. Onhan siinä naamioilla hintaa joo, mutta niin on kaikilla muillakin ihonhoitotuotteilla, että olishan se vähän hassua jos yhtäkkiä joku naamio olis suhteessa huomattavasti huokeampi kuin muut saman linjan tuotteet :D Ja Guerlain on Guerlain ja luksusmerkki on aina luksusmerkki :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.