.TÄHTITUOTTEET – GIORGIO ARMANI.

Tähtituotteet on juttusarja, jossa käydään läpi eri kosmetiikkasarjoja (lähinnä selektiivisiä) ja nostan jokaiselta sarjalta omia lempparituotteitani esiin ja kerron miksi juuri nämä tuotteet ovat päässeet tähtituotteiden listalle. Pyrin siihen, että vähintään kerran viikossa olisi yksi tähtituote-postaus, kunnes kaikki sarjat on käyty läpi. Tähtituotteet ovat siis ikäänkuin sellaisia tuotteita, joihin ainakin kannattaa tutustua jos sarja kiinnostaa, mutta se ei silti tarkoita, että ne olisi ainoita hyviä tuotteita sarjalta.

GIORGIO ARMANI on lähinnä meikkeihin erikoistunut kosmetiikkamerkki, jolla tosin on myös ihonhoitotuotteet valikoimassa, mutta itse en ole niistä niinkään innostunut. Meikkisarjana Armani on kuitenkin hyvä ja sieltä löytyy useitakin erinomaisuuksia. Sarja on myytävänä vain neljässä pisteessä Suomessa: Stockmann Helsinki ja Itis, Stockmann Oulu ja Sokos Tampere.

790_Giorgio_Armani2

1. ARMANI / PRIVE – Armanin tuoksut ei ole mua juuri houkutelleet aikaisemmin, mutta nämä Prive-tuoksut ovatkin sitten aivan omaa luokkaansa. Prive-tuoksuissa on huomattavasti runsaammin tuoksuraaka-aineita kuin monissa muissa parfyymeissä ja jokainen tuoksu pohjautuu voimakkaimmin johonkin tiettyyn teemaan tai raaka-aineeseen. Valikoimasta löytyy sekä kevyempiä että voimakkaampia tuoksuja ja periaatteessa kaikki on unisex, mutta joistakin kyllä huomaa, että ne on enemmän miesten tai naisten tuoksuja. Kirkkaat pullot ovat eau de toiletteja ja mustat pullot eau de parfum. Molemmat laadut ovat erittäin pitkään pysyviä, joten vähemmän on enemmän näiden tapauksessa. Mun oma suosikki on ehdottomasti Rose Alexandrie, kannattaa käydä tuoksuttamassa. Tuoksut ovat aina 100ml kokoisia, hinnat: edt 160€, edp 190€.

2. GIORGIO ARMANI BRIGHT REVELATOR UNIVERSAL GREIGE BB FLUID SPF 50/PA+++ – Armanin BB-voide on periaatteessa kaikille ihonväreille sopiva ja siinä on korkea suojakerroin, joka onkin erittäin tarpeellinen jos ihossa ongelmana on auringosta johtuvat pigmenttimuutokset. BB-voide on sävyltään hieman harmaalla taitettu beige (eli greige) ja voide jättää iholle vaaleahkon ja kuulaan pinnan. Ei ole täysin peittävä, ei edes puolipeittävä, koska tätä ei periaatteessa ole tarkoituskaan käyttää yksinään vaan lähinnä meikkivoiteen alla ikäänkuin pohjustuksena. Hinta noin 80€.

3. GIORGIO ARMANI DESIGNER LIFT – Meikkivoide puolipeittävää ja samettisen tasaista pintaa halajaville. Tämä meikkivoide ikäänkuin tasaa ihon pinnan pienet epätasaisuudet alleen ja näinollen ihosta tulee kauniin tasaisen ja nuorekkaan näköinen. Lift-sanasta huolimatta sopii myös nuoremmallekin iholle. Armanin paras vaihtoehto kuivuuteen taipuvalle ihotyypille (siltikin se huolellinen kosteutus ennen meikkiä on tärkeää). Hinta noin 55€.

4. GIORGIO ARMANI MAESTRO – Armanin suosikkimeikkivoide, joka on ohut ja luonnollisen näköinen iholla, mutta silti tasoittaa värieroja hämmentävän hyvin. Toimii parhaiten kohtuu normaalilla ihotyypillä ja ehkä vielä sekaiholla, jos kuivan ja rasvaisen alueen ero ei ole suuren suuri. Ei siis toimi äärikuivalla eikä äärirasvaisella ihotyypillä, koska kuiva iho näyttää kuivemmalta kuin onkaan ja rasvainen taas alkaa kiiltämään nopeastikin, mutta jos iho on hyvässä kunnossa ja haluaa sille kevyttä tasoitusta, tämä on erinomainen meikkivoide. Hinta noin 69€.

5. GIORGIO ARMANI EYESHADOW QUAD – Nelikkoluomiväripaletit on erinomaisia laadultaan, niissä on hyvä pigmentti, hyvä häivyttyvyys ja paletista riippuen niissä on sekä shimmerisiä että mattavärejä. Erityinen suosikkini on paletti 11 (kuvassa), jossa on täydellinen shampanjavaalea ja kolme eri tummuista harmaanruskeaa sävyä. Täydellinen arkipaletti, mutta tummin sävy on tarpeeksi tumma myös smoky-meikkiin. Hinta noin 69€.

6. GIORGIO ARMANI SHEER BLUSH – Kauniin kuulaan pinnan jättävä poskipuna, jossa on juuri sopivasti pigmenttiä, että väriä saa helposti irti, mutta ei liikaa, että olisi vaarassa tehdä pelleposkia. Erityisesti mainitsen sävyn 5, joka on erinomainen neutraali niille, jotka ei yleensä tykkää poskipunasta ja kokevat ne useimmiten liian punaisiksi. Myös sävy 10 on hyvä, raikas helmiäistä sisältävä vanhan roosan henkinen pinkki. Hinta noin 50€.

7. GIORGIO ARMANI ROUGE D’ARMANI SHEER – Erinomainen läpikuultava huulipunakoostumus. Puikossa hyvinkin räikeältä näyttävä puna on huulilla läpikuultavan kaunis sävy, ei missään tapauksessa täyspeittävä, huulten oma sävy jää hieman näkyviin. Kaunis kostean kiiltävä pinta, joka tosin ajan kanssa hieman mattaantuu. Hinta noin 40€.

8. GIORGIO ARMANI LARGE EYE CONTOUR BRUSH – Isohko häivytyssivellin luomiväreille ja tämä on noussut omaksi suosikkisiveltimeksi silmämeikissä, erityisen hyvä luomivakovarjostuksen tekoon. Sivellin on ihanan silkkisen pehmeä ja häivyttää luomivärit kuin itsekseen ilman sen suurempaa haloota. Must have -sivellin! Hinta noin 48€.

9. GIORGIO ARMANI SMALL EYE CONTOUR BRUSH – Pienempi ja tiiviimpi luomivärisivellin, jossa on pyöreä kärki. Erinomainen häivyttämään kynärajausta pehmeämmäksi tai ulkonurkan tummempaan varjostamiseen tai sisänurkan vaaleaan kirkastukseen, koska sivellin on tarpeeksi pieni ja tarkka ja jämäkkä, että sillä saa intensiivisempääkin jälkeä. Hinta noin 48€.

10. GIORGIO ARMANI HIGH PRECISION RETOUCH – Erinomainen peiteaine silmien alle ja oikeastaan mihin tahansa missä peittämistä kaipaa. Sävy 1 on erinomainen tuomaan valoa silmän alle (aavistuksen pinkkiin taittuva sävy), sävy 2 taas tosi vaalealle iholle sopiva beige. Sävy 3 on erinomainen medium-ihonväreille, ja 3,5 taas hieman tummemmalle, mutta kellertävän sävyiselle oliivi-iholle. Sävy 4 on kuitenkin mun suosikki, yllättävän tumma oranssipohjainen sävy, joka on aivan unelma sinisävyisiin tummiin silmänalusiin, melkein kuin taikatemppu, kun tätä laittaa. Nelonen on kuitenkin sen verran tumma, että jos ihonväri on lähempänä alabasteria kuin lightia/mediumia niin silloin kannattaa turvautua ykköseen. Nelonen sopii ja häivyttyy silti yllättävän hyvin melko vaaleaankin ihoon, eli kannattaa kokeilla ennenkuin heittää kiveä kaivoon. Tuote toimii samalla valokynänä ja peiteaineena. Hinta noin 45€.

11. GIORGIO ARMANI MAESTRO ERASER – Kevyemmän peittävyyden tarjoava peiteaine erityisesti silmänalusille. Erinomaisen ohut koostumus, jossa on sopivasti peittävyyttä (jos sitä ei tarvitse erityisen paljoa) ja joka ei kasaannu pieniin juonteisiin. Hyvin luonnollisen näköinen peiteaine myös muualla kasvoilla. Erityisen hyvä lopputulos tulee, kun laittaa tätä ensin koko silmänalusalueelle ja sitten High Precision Retouch-peiteainetta tummimpaan kohtaan lisäpeiteaineeksi. Hinta noin 45€.

12. GIORGIO ARMANI FLUID SHEER – Fluidimaiset valovoiteet, runsaasti erilaisia värejä. Osaa voi hyvin käyttää voidemaisena poskipunana ja osa taas toimii parhaiten valovärinä poskipäillä, joillakin pystyy säätämään meikkivoiteen sävyä tummempaan tai vaaleampaan tai vain toisen sävyiseksi. Fluid Sheerejä voi tosiaan myös sekoittaa meikkivoiteen joukkoon, jolloin meikistä tulee hieman valoaheijastavampia ja hieman ohuempia. Perinteinen käyttötapa on kuitenkin levittää tuotetta meikkivoiteen päälle. Hinta noin 55€.

13. GIORGIO ARMANI EYES TO KILL – Purkeissa olevat geeli-puuteri -luomivärit, joissa on runsaasti värejä ja useimmat ovat kauniin moniulotteisia sävymaailmaltaan. Näissä on kaikissa huomattavasti kimallusta mukana. Nämä toimivat erinomaisesti myös tavallisten luomivärien pohjustuksessa. Hinta noin 39€.

14. GIORGIO ARMANI FLASH LACQUERS – Huulilakkamainen huulikiilto, josta löytyy hieman erilaisia koostumuksia: creme, shimmer ja joitakin joissa on hieman enemmänkin glitterimäistä kiiltoa. Omasta mielestäni parhaimpia ovat kuitenkin creme-koostumuksen omaavat kiillot. Ei ole tahmea, väri on suhteellisen läpikuultava, mutta väriä kuitenkin tulee sopivasti. Oikein mukavan tuntuinen huulilla, melkein kuin olisi vain huulivoidetta. Hinta noin 37€.

15. GIORGIO ARMANI NAIL LACQUER – Semileveällä siveltimellä varustettu kynsilakka, jossa on sisäänrakennettuna sekä alus- että päällyslakka, eli niitä ei periaatteessa tämän lakan kanssa tarvita. (Tietty kirkkaanpunaisten ja muiden tummien lakkojen kanssa kannattaa käyttää ihan omaa maalaisjärkeä.) Siveltimellä lakkaus onnistuu nopeasti ja parhaimmillaan jopa yhdellä vedolla ja kynsinauhan reuna jää siistin muotoiseksi. Korkea kiilto tosiaan ilman erillistä päällyslakkaa. Valmistajan mukaan pysyvyys on parhaimmillaan jos alle tai päälle ei laita mitään. Erittäin helppo ja nopea poistaa kynsiltä. Saatavilla sekä creme- että shimmerkoostumusta. Hinta noin 25€.

Onko Armanin tuotteet tuttuja? Löytyikö omia suosikkeja vai jäikö kenties mainitsematta?

8 thoughts on “.TÄHTITUOTTEET – GIORGIO ARMANI.

 1. Armanin tuotteet ovat kiinnostaneet jo pitkään,mutta olen tähän saakka jättänyt testaamatta-lähinnä korkean hintatason takia. Plus sitä varsinaista tarvetta ei ole ollut.. Maestro on kiinnostanut jo pidemmän aikaa-voi olla että se pääsee testiin seuraavan kerran kun meikkipohjalle on tarvetta :)

  1. Kannattaa hakea näyte ennen ostopäätöstä (purkkiin voi aina laittaa jos purkkeja vaan on), koska joillakin se saattaa jäädä tosi kuivan näköiseksi iholla jos on pintakuivuutta.

 2. Pakko kommentoida vaikka yleensä vain hiljaa nurkasta stalkkailen: tämä juttusarja on yksi kauneusaiheisen blogospheren parhaita! Luen innolla joka postauksen, koska tosiaan joka selektiivisellä merkillä on omat vahvuusalueensa, ja hinnan puolesta mahtavaa tietää etukäteen mihin kannattaa tutustua. Kiitos! :)

  1. No tuo juuri oli mun kimmokkeeni tähän postaussarjaan :) Kun harvalla on niin paljon rahaa, että voisi vain ostaa kaiken kosmetiikan, mikä kiinnostaa ja kuitenkin sillä riskillä, ettei tuote sovikaan itselle. Tämä postaussarja ainakin antaa jotain fiilistä ihmisille, että mitä eri sarjoilta voisi ehkä kannattaa kokeilla. Tämä on myös mulle itselle hauska tapa ikäänkuin kerrata kaikkia eri sarjoja, että mistäs näissä nyt olikaan kysymys :)

 3. Kiinnostaisi kokeilla jotain Armanin meikkivoidetta, jos vain merkiltä löytyy sopivia, tarpeeksi vaaleita ja neutraaleja sävyjä…

  1. Vaaleimmat sävyt on useimmista laaduista 2 ja 3, joista jompikumpi oli keltaisempi ja toinen neutraalimpi, mutta nyt heittää kyllä tyhjää aivoissa, että kumminpäin se nyt oli. Ja noi on kyllä jo tosi vaaleita, jopa minä, joka olen kuitenkin jo tosi vaalea, käyttäisin esim. Maestrosta sävyä 4, muista fluidimaisista luultavasti joko 2 tai 3 olisi sopivampi (koska ne on peittävämpiä eli ei anna niin paljoa anteeksi) ja Face Fabricista menisi varmaankin 1 tai 2.

 4. Jäin kyllä kaipaamaan tähän esittelyyn vielä Eyes to Kill mascaraa, todella hyvä ripsari!

  1. Mulla on se perus ETK ja täytyy sanoa, että en ymmärrä miksi sitä niin kehutaan. Mun ripsissä se ei oikein tunnu tekevän mitään. Itse vertaisin sitä ennemmin sellaiseen halpaan lirumaiseen maskaraan, jota joutuu kerrostamaan aivan liian monta kertaa ja siltikään lopputulos ei välttämättä miellytä. Sitäpaitsi se leimaa mulla tosi pahasti kulmaluulle ja pienikin kosteus silmien lähellä saa maskaran tarttumaan samantien jonnekin iholle, missä sen ei pitäisi olla. En siis voi henkilökohtaisesti sitä tuotetta kehua mitenkään päin, sorppa :/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.