.RATKAISU LAKANPOISTOAINE-ONGELMAAN.

Kynsilakanpoistoaine on sellainen aine, jota tarvitsee enemmän tai vähemmän koko ajan. Jos se on loppu, tulee nopeasti ongelmia, varsinkin jos kynsillä sattuu olemaan juuri se tumma tai kirkas lakka, josta näkyy lohkeilut metrien päähän. Mulla ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen suuria vaatimuksia lakanpoistoaineen suhteen, kunhan se tekee hommansa, niin olen happy.

Mutta sen verran esteetikko olen, että haluan lakkapullon olevan nätin näköinen. Kynsilakanpoistoaineet on kuitenkin järjestään ihan susirumia ja se on mulle ongelma. Kerran ostin messuilta lasisen Ciaten kynsilakanpoistoainepullon enemmänkin esteettisistä syistä, mutta totesin hyvin nopeasti, että käytännössä puteli oli aivan liian suuri jatkokäyttöä ajatellen.

796_manikyyripussukka

Tykkään pitää pienessä pussukassa sellaiset perusjutut manikyyriä varten, eli lakanpoistoaine, vanulappuja, aluslakka, päällyslakka, kynsinauhavesi, viila, kynsinauhaöljy yms. Manikyyripussukka on näinollen helppo vain napata mukaan vaikka olkkariin, kun haluaa lakata kynnet (katselen samalla usein telkkaria) ja sen lisäksi tarvitsee siis vain valita värilakka, kaikki muut oleelliset on jo pussukassa valmiina. Pussukka ei myöskään ole häiriö silmälle, vaikka se onkin esillä mun työpöydällä koko ajan, koska sen saa kokonaan kiinni ja pussukka itsessään on tyylikäs.

797_Chanel_DissolvantDoux_03

Olen nyt vihdoinkin töiden avustuksella ratkaissut tämän ruman ja/tai liian suuren kynsilakanpoistoaine-pullon ongelman ja ratkaisu on: Chanel Dissolvant Doux. Olen tästä putelista haaveillut jo aiemminkin, mutta yli 20€ hinta pienestä pullosta on tuntunut aivan liian pahalta. Onneksi oli kuitenkin Chanelin myyntikilpailu töissä ja tämä pieni lasipullo lähti samantien toivelistalle muutaman muun tuotteen lisäksi.

Putelissa on 50 ml kermaisen vaaleanpunaista lakanpoistoainetta, joka kynsillä kuivuttuaan jopa tuoksuu hyvältä. Ei jätä mitään öljyistä fiilistä tai muutakaan epämääräistä. En kuitenkaan ole ollenkaan niin innoissani itse aineesta, vaan tämän tuotteen parasta antia mulle on juurikin tämä itse pullo. Pullo on täydellinen mun pieneen manikyyripussukkaan, se on kulmikas, se on lasia, se on juuri sopivan korkuinen, että pussin vetoketju menee vielä kiinni ja pulloon voi laittaa myöhemmin mitä tahansa muuta halpaa lakanpoistoainetta, kun tämä Chanelin oma aine loppuu. Täydellistä!

798_kynsilakanpoistoaineen_taydennys02

Tällä hetkellä mennään tämmöisessä tilanteessa: jäljellä on vähän yli puolet. Tässä vaiheessa tuotetta mulle tulee yleensä sellainen tunne, että tätä ei voi enää käyttää, koska se loppuu kohta (varsinkin jos tuote on mieluisa). Ihan järjetöntä, tiedän.

799_kynsilakanpoistoaineen_taydennys01

Mutta täydennysvarastoa on jo ostettu! L’Orealin vaaleanpunainen lakanpoistoaine on Stockmannilla kanta-asiakastarjouksessa nyt joulukuussa vielä pari päivää ja ostin heti varastoon pari pulloa, koska tätä nyt kuitenkin kuluu. Sitäpaitsi tämäkin on vaaleanpunaista, jes! Nyt voin käyttää Chanelin tuoksuvan lakanpoistoaineen hyvillä mielin loppuun kun laatikosta löytyy jo yhtä vaaleanpunaista täydennystä.

14 thoughts on “.RATKAISU LAKANPOISTOAINE-ONGELMAAN.

 1. Hah, olen itsekin miettinyt, että miksi se kynsilakanpoistoaine on aina pakattava niin hemmetin rumaan pulloon! Eihän kynsilakkojakaan pakata, niin miksi sitten poistoaine. ;)

  1. Indeed! Ehkä ne vaan aattelee, että kun pakkaus on ruma niin se on myös halpa ja näinollen sellainen tulee ostettua herkemmin? En tiiä, mutta vaikka pakkaus olisikin halpa muovipullo niin voisi edes tehdä siitä tyylikkäämmän jollain oikeasti nätillä etiketillä tms. Ei noi lorkutkaan mitään nättejä ole, vaikka eivät toki pahimmastakaan päästä.

 2. Onpa muuten tyylikäs tuo pullo! Tosin Chanel, mitäpä muuta odottaisi : DJa ihan näin off topic pakko sanoa, että sulla on blogimaailman kauneimmat silmät kyllä!

  1. Chanel, niinpä :D Enpä ole niiltä vielä rumaa pakkausta nähnyt.Kauniimpiakin silmiä kyllä on, mutta kiitos :D

 3. Kannattaa kokeilla esim Lorealin uutta purkissa olevaa poistoainetta, superhyvä, kulkee kevyesti mukana ja vanua ei tarvita!

 4. Mulla oli samanlaisessa täyttökäytössä Body Shopin pieni ja nätti lasinen pullo. Jonkun muuton yhteydessä se kuitenkin vaan hävisi ja olen kovasti yrittänyt etsiä uutta tilalle. Tää vois jo olla aika lähellä. :)

 5. Tuo manikyyripussukka on ihan sikahyvä idea, täytyy kopioida todellakin! Onko tuon Chanelin suuaukko muuten millainen, ihan avoin vai onko siinä joku annostelija mikä pitää poistaa täyttelyä varten?

 6. Inhoan niin paljon asetonin hajua, että poistan lakat kynsilakalla. :D

 7. Onkos tuossa asetonia tuossa Chanelissa? Alkoi himottamaan, kuten muukin ylihintainen hömppä. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.