.SUUREMMAT HUULET VOL 2.

Edellinen postaus huulten suurentamisesta meikin avulla oli vähän sellainen luonnollisempaan lopputulokseen tähtäävä. Tällä kertaa mennään hippusen överimpään suuntaan. Löysin vahingossa jostain netin syövereistä tämän kuvan:

870_huulimuokkaus_011

(Kuva.) Pulleammat huulet ilman amorinkaarta siis. Tää näytti siltä, että voiko lopputulos oikeesti mitenkään muka onnistua näyttämään luonnolliselta, joten lähdin tietenkin kokeilemaan, koska mitä muutakaan sitä tekisi kotona saikulla ollessa. (Sitäpaitsi tuo Final-kuva on ihan selkeesti muokattu kuvankäsittelyohjelmalla!)

871_huulimuokkaus_09

Tässä lähtötilanne, eli huulet on pohjustettu meikkivoiteella.

Mä kokeilin tätä systeemiä ensin tummemmilla rusehtavilla sävyillä, mutta koska mä olen niin vaaleaihoinen, se ei näyttänyt luonnolliselta pätkääkään. Eli tällä toisella yrittämällä vaihdoin sävyt vaaleammiksi ja lopputulos olisi ehkä kauempaa jopa uskottavissa :D Ehkä…

872_huulimuokkaus_12

1. Ensin otin vaaleamman huultenrajauskynän (L’Oreal 655 Rose Beige), jolla piirsin ylähuulen pyöreän muotoisesti amorinkaaren yläpuolelta ja alahuulen alareunaa varjostaen ja vielä nuo varjoviivat alahuulen alle (ne kyllä jättäisin oikeasti pois, tai häivyttäisin vielä enemmän, jos ihan oikeasti lähtisin tämmöisessä huulimeikissä ihmisten ilmoille).

2. Seuraavaksi hieman tummempi nudekynä (Clarins 03 Nude), jolla vahvistin ylähuulen rajausta.

3. Tummemmalla kynällä lisää varjoviivoja, tällä kertaa huulten keskivaiheille. Ylös ikäänkuin kolmio (jonka kyllä väritin kokonaan myöhemmin) ja alahuulelle pulleusvarjo.

4. Valot kehiin (Armani High Precision 1) huulten ympärille ja pulleuskohtiin huulille.

5. Häivytellään valokohdat. Ulkoreunaan käytin häivytyksessä sivellintä, mutta huulten keskeltä häivyttelin varovasti sormella taputellen. Jos haluaisi niin tämän voisi jättää ihan hyvin tähän. Nyt huulet on skarpit ja valot ja varjot on selkeät, mutta silti häivytellyt.

6. Päätin kuitenkin tehdä vielä yhden jutun, nimittäin lisäsin vipalla kauttaaltaan huulten päälle vielä irtopuuteria. Mulla tämä homma ei nimittäin todellakaan toimi jos tämä ei ole niin matta kuin mahdollista, kun tuo amorinkaaren kohta on sen verran pullea luonnostaan, että se ei ihan herkästi anna huijata itseään piiloon.

873_huulimuokkaus_14

Alkutilanne, valmis ja vielä puuterin kanssa viimeisessä kuvassa. Jos ei tietäisi mistä on lähtenyt liikkeelle, voisi tämä ehkä mennä jopa läpi jollekin :D Ehkä.

Voisin ajatella tekeväni jotain tämän tyyppistä esimerkiksi naamiaisiin (Pocahontas anyone?) tai joihinkin kuvauksiin tai jotain muuta vastaavaa, mutta en nyt ehkä lähtisi ihan tämmöisellä huulimeikillä ihmisten ilmoille, ainakaan arkena :D

874_huulimuokkaus_13

Tässä vielä ”hieno” triptyykki eri kuvakulmista ja hieman kauempaa. Aikamoista duckface-materiaalia! Oli kyllä todella pölö fiilis näissä huulissa. Kaipaan amorinkaarta!

875_huulimuokkaus_15

Tein vielä myöhemmin samana iltana (hirvittävän pöytälampun valossa) hieman erilaisen version tästä samasta huultensuurennus-tyylistä. Ensinnäkin muovasin ylähuuleen amorinkaaren esille ja jätin sen alahuulen alla olevan varjostuksen laittamatta ja käytin päällä läpikuultavaa ja kiiltävää huulilakkaa. (Rajauskynät L’Oreal 655 Rose Beige, Clarins 01 Bay Rose, valona sama Armani HP 1 ja päällä YSL Vernis a Levres 106.)

Tämä muoto toimii mulla ehdottomasti paremmin tuon amorinkaaren takia, koska vaikka nyt on kiiltävä pinta, ei amorinkaari pilaa koko hommaa vaan päinvastoin, tekee lopputuloksesta jopa uskottavamman! Muutenhan tässä on aivan yhtä pitkällä toi suurennus kuin tuossa aikaisemmassa tyylissä, vain sillä erotuksella, että amorinkaari on otettu esille. Päälle laitettu huulilakka häivytti huulilla olevia varjostuksia ja korostuksia enemmän, mutta kyllä ne silti on siellä.

Näitä huultensuurennusmeikkejä on hauska tehdä, mutta en kyllä näin monimutkaisia jaksaisi tehdä joka päivä töihin :D Kukakohan järjestäisi naamiaiset, että voisin näitä tekniikoita hyödyntää joko itselle tai jollekin muulle :D

8 thoughts on “.SUUREMMAT HUULET VOL 2.

  1. Kun kävin Kairossa noin 8 vuotta sitten. Monet naiset maalasivat huulensa REILUSTI yli omien rajojen. Edestäpäin se oli vielä jotenkin ok, mutta sivusta katsoen aika hurjan näköistä.

    1. Joissakin kulttuureissa se tuntuu olevan enemmin sääntö kuin poikkeus, että huulet tosiaan rajataan ihan reippaasti yli. Itse kokisin kyllä, että olis outoa mennä tämmöisissä jatkuvasti tuolla ihmisten ilmoilla, mutta noooh, jokainen tyylillään :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.