.DUO-LIIMA.

*Postauksessa mainoslinkki

Nopea välihuomautus ripsitupsuja tai -nauhoja käyttäville. Oli se käyttö sitten aktiivisempaa tai vain silloin tällöin juhliin, niin käytettävä liima on melko tärkeässä asemassa siinä hommassa. Huono liima pilaa koko homman. Ripsitupsut saattaa tippuilla ripsistä ja sitten ollaan ripsikoloisina loppuilta tai ripsinauha saattaa alkaa irtoilla sisä- tai ulkonurkasta ja töröttää sitten ilmassa. Kukaan ei halua käyttää lisäripsiä jos ne käyttäytyy tuolla tavalla. Tai no, en mä ainakaan. Eli se liima.

869_Duo-liima

*Duo-liima on ehdottomasti parhainta A-luokkaa, kun puhutaan ripsiliimoista. Se on valkoista alkuun, mutta muuttuu värittömäksi kuivuessaan. Jos liimaa käyttää sopivasti, ei kuivuva liima jää juurikaan näkyviin, mutta liika on tietenkin aina liikaa. Silloin kannattaa vain odottaa, että liima kuivuu ja korjata vahinkoa töpötellen nestemäisellä eyelinerilla liimakohtien päälle. Tästä oli ennen myös ihan mustaa liimaa olemassa, mutta sitä en nyt ole nähnyt missään todella pitkään aikaan. EDIT: Mustaa liimaa on kuulemma saatavilla Punanaamiossa!

Tällä liimalla ripsitupsut ja -nauhat pysyvät kiltisti paikoillaan, kunnes ne haluaa ottaa pois. Olen itse vain käyttänyt meikinpoistoainetta ja liima ja ripsitupsut lähtee näppärästi siinä samalla kun muukin meikki. Ripsinauhat voi poistaa varovasti vetämällä ja kannattaa putsata ylimääräiset liimat pois nauhasta ennenkuin jemmaa ne seuraavaa käyttöä odottamaan.

*Postauksessa mainoslinkki

13 thoughts on “.DUO-LIIMA.

 1. Mun kompastuskiveni meikkien maailmassa on ehdottomasti ripsitupsut. Kaiken muun kanssa tulen jotakuinkin juttuun, mutta ripsitupsut ovat mulle ihan käsittämätön aika-avaruudellinen alue. :D Valkkaan aina paljon mieluummin kokonaisen nauhan kuin yksittäiset tupsut, mutta väittävät että tie parantumiseen alkaa siitä että myöntää tilanteen itselleen.

  1. Totuus on kyllä, että itselleen tupsujen liimaaminen on hankalaa. Toisellehan ne on ihan älyhelppo laittaa, kun näkee mitä tekee :D

 2. Itse olen käyttänyt tekoripsiä jo monta vuotta ja kerran ostin tuon tuubin. Mä en vaan kokenut sitä mitenkään super hyväksi niin kuin kaikissa blogeissa hehkutetaan :D en tiiä… jotenkin se ei kuivu tarpeeksi tahmaiseksi ja siten asettelu on hankalaa ja ärsyttävää. Täytyy kyllä varmaan kokeilla uudestaan :P Kun ärsyttää että niin moni sitä kehuu parhaaksi ja miks mun mielestä se ei oo niin hyvä! :D ehkä mulla oli joku huono kappale tai sit sitä pitää odottaa toooosi kauan että se ”kuivuu” tarpeeksi? :o

  1. Sen täytyy tosiaan antaa kuivua hetki (muistaakseni tuubin pakkauksessa lukee, että 30sek-minuutti tms) ennenkuin kannattaa alkaa varsinkaan ripsinauhaa laittamaan silmiin saakka. Tupsut kyllä liimaan heti paikalleen, kun olen tupsun liimaan kastanut, mutta nauhojen kanssa kannattaa hetki ootella :) Mitä liimaa sä sitten olet käyttänyt?

  2. Mielestäni odottelin ihan ohjeen mukaan ja jopa pidempää kun tuntui ettei ole tarpeeksi tahmea :o käytin jonkun aikaan jotai Royal merkkistä joka oli todella hyvä, mutta liike jota sitä myi lopetti toimintansa. Sen jälkeen olen kokeillut erilaisia mm. Seppälän joka oli aivan hirveetä :D nyt olen käyttänyt Dependin pikku liimoja jotka toimii mielestäni ihan hyvin nauhoissa, mutta parempaa vielä odottelen :D ajattelin vielä kerran kokeilla tuota Duon liimaa ja sitten vaan yrittää totutella siihen..

 3. Mulla taas on järettömän pitkät luonnonripset, yksittäiset haituvat voivat ylittää 2cm pituuden. Joskus haluan lisää tuuheutta, ja paikata vasemman silmän ripsien koloisuutta ( onko tuo edes sana?) ripsitupsuilla, mutta luonnollisen lopputuloksen saaminen on kiven alla kun keskellä rivistöä on lyhyempi tuuhea tupsu. Teininä leikkasin kynsisaksilla koko rivistön lyhyemmäksi, kun kyllästyin hämähäkkiefektiin. Lyhyemmät ripset näyttävätkin tuuheammilta, kun karvat ovat lähempänä toisiaan. Minulla on ollut tuota samaa liimaa, ja pidin kovasti, mutta oikeanlaisten ripsien löytäminen on vielä työn alla.

  1. Mutta eikös Eylurella ole myös niitä ”long”-pituisia tupsuja, onko nekin liian lyhyitä? Ne on nimittäin jo sen mittaisia, että en tunne ketään yksittäistä ihmistä, jolle ne ei olisi ylipitkät :D Mä pystyn omissa ripsissäni käyttämään Eyluren ”medium”-pituutta ulkonurkassa, mutta keskellä käytän ”short”-pituutta.

 4. Tuon liiman kannattaa antaa olla noin 30s ennen, ku asettelee ripset paikalleen. Silloin se on sopivan tahmeaa. Loistava tuote, koska on vedenkestävä ja kestää hikoilut ym (esiintymisissä olen nimittäin käyttänyt)Mut se varsinainen.. eli tuubi tuota maksaa Punanaamiossa 9,90e ja siellä on myös myynnissä mustaa DUO-liimaa :)

  1. Ai niillä ON sitä! Mahtavaa! Lisään tiedon postaukseen :) En ole käynyt Punanaamiossa sitten kosmiskouluaikojen :D

 5. Ite oon käyttäny kisaesiintymisiä varten ripsinauhoihin Make Up Storen adhesive clear -liimaa ja kokenut sen hyväksi. Onko sulla kokemusta siitä liimasta ja osaatko verrata, olisiko tuo Duo jostain syystä vielä parempi vaihtoehto? :)

 6. Heippa! Kun olet käyttänyt tuota duo ripsiliimaa,niin oletko antanut kuivua sen kuitenkin yön yli ennenkuin olet mennyt suihkuun vai mikä siinä on se kuivumisaika? :) sain eilen postista tätä ja kun menin suihkuun niin räpsyttimet lähti irti kun se liima ikäänkuin suli :D toivottavasti vastaisia mahdollisimman pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.