.CHANEL PUUTERIPAPERIT.

Chanel on mulle sellainen merkki, joka aiheuttaa tietynlaista ihastusta. Myönnän ihan suoraan, että se johtuu enimmäkseen juuri siitä, että se on Chanel. Toki muutkin asiat vaikuttaa, mutta silti. Se ylellisyys, jota Chanel-logo henkii, tykkään! (Jos mä joskus ostaisin jonkun ökyökyhintaisen käsilaukun, se olisi Chanel.)

915_Chanel_puuteripaperit01

Mikäpä olisikaan ylellisempää kuin Chanelin puuteripaperit! Joo, tämä pieni pehmustettu kotelo on ihan sikahintainen verrattuna melkeinpä mihin tahansa muuhun vastaavaan tuotteeseen, mutta onneksi tämä yksilö tuli mulle töiden kautta, kuten testeritarrasta huomaa.

916_Chanel_puuteripaperit03

Kun kannen nostaa, löytyy sieltä alta iso peili, joka on äärimmäisen iso plussa. Pystyy helposti lounastauolla korjaamaan huulimeikin ja taputtelemaan mahdollisen kiillon kasvoilta pois.

917_Chanel_puuteripaperit04

Vaikka mä sanonkin näitä puuteripapereiksi, näissä ei oikeasti ole puuteria. Ohuen ohuet paperilipareet kylläkin imee tehokkaasti ylimääräistä rasvaa ihon pinnalta, mutta ei lisää ihon pinnalle mitään. Itse pidän sitä vain hyvänä asiana, mutta tiedän, että jotkut toiset kaipaavat puuteripapereista nimenomaan sitä puuterista pintaa, jonka ne jättää. Vaikka rasia näyttää siltä, että tähän voisi saada täyttöpakkauksen papereita niin ainakaan meillä Suomessa niitä ei ole. En tosin tiedä mikä tilanne on maailmalla. Hintaa tällä setillä on muistaakseni n. 35€.

Tämä rasia on pikkuhiljaa tyhjentymäisillään ja harmittaa jo nyt, vaikka papereita on vielä jäljellä, koska mitä mä sitten jatkossa käytän? Missään halpiksissa ei ole peiliä ja on jotenkin ärsyttävää raahata mukana kahta tuotetta, kun voisi selvitä yhdelläkin. Oh well, eiköhän tuokin selviä ajan kanssa.

16 thoughts on “.CHANEL PUUTERIPAPERIT.

 1. Ha! Toi peili on kyllä iso plussa, voisin ihan pelkästään sen takia ostaa tuon. Mulla on sekä Artdecon että Sensain puuteripapereita, mutta kummassakaan ei tietenkään ole peiliä :( Jostain syystä kun mulla kertyy aina puutereita joissa ei ole peiliä..

  1. Mullakin on niitä peilittömiä, mutta jotenkin ärsyttää kantaa kahta asiaa mukana, kun voisi kantaa vain yhtä, jolla on kaksi tarkoitusta :D Ja tuossa Chanelissakin itseasiassa se peili on useammin käytössä kuin ne paperit :D

 2. Mä käytän näitä puuterinkaltaisia kalvoja suht vähän, jotenkin olen enempi sinut sellainen kevyen kuullon kanssa kun iho on suurimman osan ajasta ongelmallisen kuiva. Mutta niinni, sitä tulin vinkkaamaan että mites ois sellainen lituskainen lompakkopeili kaveriksi jollekin muulle puuteripaperille? Mulla on sellaisia kaksi, toinen kulkee lompakossa korttien seassa ja toinen meikkipussissa. Yllätyt varmasti kun sanon että ne ovat MACin valmistamia, mutta luulisi että joku muukin olisi keksinyt täyslitteän peilin idean. :)

  1. Mulla on aina suurempi ongelma ollut rasvaisen öljyinen kiilto iholla, mutta olen iän myötä alkanut tykkäämään sellaisesta kevyestä kuullosta enemmän kuin täysin matasta. Mutta rajansa kyllä silläkin, kun välillä se ei enää ole kevyttä kuultoa vaan ihan suoraan sanottuna öljyä kerros iholla :D

   Mä en ole sellaista lompakkopeiliä koskaan missään nähnytkään :D Tosin en siellä MAC-pisteellä ihan hirveästi hengailekaan ja veikkaan, ettei se ole taida olla mitenkään erityisen selkeästi esilläkään.

   Ja joo, mä sekä yllätyin että en yllättynyt :D

 3. Mulla on ollut näistä joskus… ihanaa pikku ylellisyyttä, nyt käyttöönottoa odotaa Sensain vastaavat. :p

 4. Minä olen vain niitä halpispapereita käyttänyt. Tuli mieleen, voisikohan tuon nipun tyhjennyttyä jotenkin kiinnittää paperivihkosen tuohon peilikoteloon? Niturilla, teipillä?

 5. Bobbi Brownilta löytyy ”puuteripapereita”, jotka ei lisää puuteria vaan poistaa vain rasvan!! Mustan rasian kanssa, jossa on iso peili, maksaa 100 paperia 18,50 ja täyttöpakkaukset sen jälkeen 9,50 :) Ne on ihan huippuja! Vaikka ymmärrän kyllä ja jaan ton Chanel ajatuksen :)

 6. Peilillinen olis tosi kätevä, mutta ihan Chanelin hintoja en maksaisi.. :) Täytyy käydä kurkkaamassa toi Bobbi!

 7. Hinta kirpaisee, mutta Chanel houkuttelee silti. Jos olisi sikana ylimääräistä rahaa, ostaisin vain jotain tällaisia- peilillinen puuteripaperirasia, ah! Bobbi kiinnostaa, se pitää ehkä kurkata :B

 8. Tämä on muuten aika täydellinen lahjaidea; moni ei ehkä raaski ostaa itse, mutta tykkäisi tosi paljon. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.