.HUULIMEIKIT JÄRJESTYKSEEN.

Huulimeikkituotteita on päässyt hieman kertymään, vaikka silloin tällöin niitä pyrinkin vähentämään. Siitä huolimatta niitä on. Runsaasti. Huomasin, että mun huulipunien puoleinen meikkilaatikko alkoi olemaan äärimmäisen täynnä ja kamalassa epäjärjestyksessä ja se alkoi ärsyttämään. Sille täytyi siis tehdä jotain.

931_MAS_huulimeikkilaatikko_02

Keräsin kaikki huulipunat laatikosta pois ja kippasin ruokapöydälle. Hups. Tällä tavalla ne näyttää melko runsaslukuisilta.

932_MAS_huulimeikkilaatikko_03

Myös huulikiillot lähti laatikosta, koska ne oli ihan yhtälailla hujanhajan kuin huulipunatkin. Kaikki yhdessä sekamelskassa, josta ei enää edes löytänyt mitään. Ja joo, onhan näitäkin kertynyt yks tai kaks.

933_MAS_huulimeikkilaatikko_01

En tietenkään tajunnut ottaa mitään ennen-kuvia laatikon sisällöstä, mutta pointti on nyt tässä siis se, että väliseiniä on enemmän ja osa niistä on korkeampia kuin ennen. Aikaisemmin ongelma oli juurikin liian matalissa väliseinissä ja niiden vähyydessä, joka johti siihen, että hienosti pystyyn ja järjestykseen asetellut huulipunat eivät todellakaan kauaa pysyneet siinä asennossa ja paikassa mihin ne oli aseteltu. Tämä uusi järjestely toivon mukaan pitää ne paremmin paikoillaan.

934_MAS_huulimeikkilaatikko_04

Se hillitön huulipunaläjä mahtui jopa näin pieneen tilaan, kun ne pitää pystyasennossa. Nyt, kun tuolta ottaa yhden tai pari välistä pois, ei pitäisi enää yhtä herkästi käydä niin, että vieruskaverit kaatuilee. Eniten tuossa läjässä on Sensain, Clarinsin, YSL:n ja MACin huulipunia, mutta seasta löytyy myös Dioria, Michael Korsia, Chanelia, Lancômea, Isadoraa, Rimmeliä ja muutamia yksittäisiä muilta sekalaisilta merkeiltä. Osa on saatu töiden kautta, osa saatu blogin kautta ja osa on ihan jopa ostettu omalla rahalla.

935_MAS_huulimeikkilaatikko_05

Sitten laatikkoon meni huulikiillot ja -lakat, värilliset huulivoiteet ja huulipunakynät. Ennen nämä kaikki oli kasattuna paljon pienemmälle alueelle, joka tarkoitti tietenkin sitä, että niiden seasta ei ikinä enää löytänyt sitä mitä oli hakemassa. Sain huulikiilloille kuitenkin lisää tilaa ihan vaan sillä, että siirsin huultenrajauskynät kippoon pöydälle. Nyt täältä on helpompi valikoida, että mitä sitä laittaisi tänään.

936_MAS_huulimeikkilaatikko_06

Meikkipöytä näyttää tällä hetkellä tältä. Kaikki meikkituotteet on pakko pitää pöydän vasemmalla reunalla, koska läppäri tohottaa lämmintä ilmaa tuohon oikealle enkä halua, että sen takia mikään kosmetiikka menee huonoksi ennen aikojaan. Haluaisin, että pöydällä ei olisi tämänkään vertaa tavaraa, mutta näille ei vain ole mitään muutakaan järkevää paikkaa, koska pöydän laatikot on täynnä ja karsintaa on hankala tehdä niin paljoa, että saisi kaikki siveltimet ja kynät ja kaikki niihin. Eli tällä mennään kunnes keksin jonkun paremman ratkaisun.

937_MAS_huulimeikkilaatikko_07

Meikkipuolella pöytää uutta on nyt siis tuo Iittalan iso tuikkukippo, jossa on ne laatikosta poistetut huultenrajauskynät. Muuten aika pitkälti sama kokoonpano kuin ennenkin.

Miten te säilytätte huulipunianne? Iloisessa sekamelskassa vai sotilaallisessa järjestyksessä?

14 thoughts on “.HUULIMEIKIT JÄRJESTYKSEEN.

 1. Lipaston laatikot odottelevat edelleenkin pieniä jakajia, joihin saisin kaiken nätisti. Tällä hetkellä laatikot ovat yksi suuri sekamelska, joka ärsyttää niin pirusti. Sulla kaikki on nyt niin nätisti järkässä… Samperin IKEA, tahdon käymään ja ostamaan niitä jakajia…

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  1. Mä en muuten löydä mitään tai unohdan omistavani jotain, jos meikit olisi huonommin järjestyksessä. Ja silti nämä laatikot pääsee toisinaan sekamelskaiseen olemukseen. IKEA on kyllä näppärä :) Noi mun sisälaatikot on kylläkin ihan vaan jostain epämääräisistä töistä saaduista pahvilaatikoista leikeltyjä :D

 2. Oooo mikä kokoelma! Kadehtittava! Mulla on MACit yhdessä pussissa, toisessa kaikki muut merkit ja nyt piti ottaa kolmas käyttöön jossa sekalaisia :)

 3. Kyllä ne pystyssä vaan näyttää paljon vähemmältä. :D Mun huulipunat on kahdessa Palaset-laatikossa, johon ne mahtuu juuri ja juuri. Nyt on sitten se tilanne edessä, että joko pitää vähentää tai ostaa uusi laatikko. Hmm…

  1. Toi on kyllä paha tilanne :D Mäkin tein invistä näitten kanssa, että onko näissä MITÄÄN mistä olisin valmis luopumaan ja lopputulema oli, että 7 huulipunaa ja kaksi huulikiiltoa lähti veks. Paremmin kuin luulin, mutta olisin silti halunnut enemmän pois.

 4. Huh ja wau mikä kokoelma!:)

  Mä säilytin huulimeikkejäni ennen yhdessä sekavassa kasassa, mutta sitten bongasin Tigeristä muutaman euron huulipunatelineet, ja huulipunani päätyivät vähän siistimpään ojennukseen. Huulikiillot ja huultenrajauskynät, joita mulla on toistaiseksi vain kourallisen verran, majailevat omassa purkissaan. Tuollainen laatikkosysteemi olisi kyllä paljon kivempi, koska telineet vievät vähän turhan paljon tilaa.

 5. Olipa muuten nerokas idea käyttää tuikkukippoja meikkien säilytykseen! Näyttää huomattavasti nätimmältä kuin perusboksit ja kynät menevät siihen loistavasti :)

  1. Se oli puhdas vahinko :D Yritin etsiä vaatehuoneesta (=varastosta) jotain kippoa, mitä tahansa ja tuo sattui osumaan kohdalle. Se ei ole ollut juurikaan käytössä, mutta se sopi tuohon hommaan täydellisesti :)

 6. Mä en säilytä mun huulipunia. Ne vaan on. Kaaoksessa. Mulla on yhdessä laatikossa eriteltynä MAC-punat ja selet, mutta muuten ne on ihan täydelisessä kaaoksessa siellä täällä. Kunhan päästään takas omaan kämppään aion käydä ne läpi ja järjestää ne nätisti ja kivasti ^^

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.