.TWIGGY.

Tämän päivän meikki-inspiraationa on 60-luvun ikoninen Twiggy.

951_Twiggy_02

Mulla ei tokikaan ole läheskään yhtä suuret silmät kuin Twiggyllä itsellään, mutta tein parhaani luodakseni lookin. Vähän piti yrittää sitä peura ajovaloissa -lookkia, mutta en silti saanut itsestäni kovin paljoa Twiggyn näköä irti ja liikaa kun yritti niin näytin vaan hämmästyneeltä :D

952_Twiggy_03

Yläluomella on vaaleansinistä luomiväriä pohjalla, mustaa varjostuksessa ja mattaista vaaleaa kulmaluulla. Vähän ahdisti jättää toi tumma noin häivyttämättä, mutta kun se oli ajan tyyli niin se oli, joten sillä mentiin. Rajaukset ja ”alaripset” olen tehnyt geelirajauksen ja siveltimen avulla. Ripsiin laitoin volyymiä Annielta saamillani ripsinauhoilla (joita oli kyllä aika pain in the ass yrittää laittaa paikoilleen vuosien tauon jälkeen).

953_Twiggy_06

Huulet rajasin vaalean nudella kynällä ja väritin melkein kauttaaltaan. Rajatessa myös muokkasin muotoa vähän lähemmäksi Twiggyä ja tummemmalla rajauskynällä loin varjot ylähuulen sisäreunaan.

954_Twiggy_05

Mitäs pidätte?

13 thoughts on “.TWIGGY.

 1. Mä huusin ääneen ”Aah, ihana!” ja poikaystävä pelästyi huutoani. :D Twiggy on jossain määrin pakkomielteisen ihana epäluonnollisuudessaan.

  1. Twiggy on kyllä aikamoinen tyyli-ikoni :D Nyt tekis mieli tehdä tää meikki uudestaan ja yrittää tehdä silmistä vielä suuremman näköiset. Nyt oikeastaan tyydyin vain pysymään omassa silmänmuodossani, mutta olisihan tässä ollut mahdollista lähteä revittelemään :D

 2. Tykkään, 60-luvun meikkejä ja kampauksia on viime aikoina tullut kovasti ihasteltua aikakauteen sijoitettujen sarjojen ja kaikenlaisten vanhojen kuvien kautta.

  Osaisitko muuten Sensain meikkipuutereita käyttäneenä sanoa onko ”tavallinen” Total Finish pintakuivalle sekaiholle kesälläkin sopiva tuote vai sopisiko kesään paremmin mattaversio? Mahtaako sävyissä 102 ja 202 muuten olla kovin suurta tummuuseroa, niistä varmasti toinen sopii hieman viileänsävyiselle vaalealle iholle?

  1. Mä itse olen pintakuivana sekaihoisena kyllä käyttänyt sitä Total Finishiä ihan kesälläkin (silloin, kun sitä olen käyttänyt), mutta tietty jos se alkaa tuntua liian kiiltävältä se iho kesäaikaan niin Natural Matte vois olla ihan paikallaan silloin. TF102 ja TF202 on hyvin lähelle toisiaan tummuuden puolesta, mutta 102 on tosiaan punapohjainen ja 202 neutraalimpi/keltaisempi. Matte-puolella on eri koodisto väreille ja nyt tuli blackout, että mikäs niistä olikaan se vaalein väri, eli noita vastaava… Oliskohan TM03, en ole nyt aivan varma, mutta niissä se pienin numero ei ole vaalein, mutta sen näkee kyllä ihan silmällä :)

   1. Kiitoksia kovasti vastauksesta! Kävin myyjän kanssa vielä liikkeessä testaamassa tuotetta, mutta niinhän siinä sitten tietenkin kävi että tämä valittu sävy on ihan liian tumma :( Sensain valikoimasta ei enää tuota sävy 102 vaaleampaa taida löytyä, joten pitänee siis kääntyä jonkin muun merkin puoleen ja koittaa saada tämä kaupattua jollekin tummempihipiäiselle. Sääli kyllä kun koostumus oli tosi kivan tuntuinen!

 3. haha kun näin tän postauksen pikkukuvan enkä vielä ollut rekisteröinyt otsikkoa, niin eka ajatus oli kyllä että ”mitä helv…” kunnes tajusin :D Hyvin onnistuit imitoinnissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.