.JOE BLASCO – TRUE RED.

946_ilonanpikkarit_041

Ilonan pikkareissa, eli kosmetiikkabloggaajien pienissä pikkujouluissa Ilonan luona, oli tuttuun tapaan goodiebag kotiin viemisinä ja siellä oli mm. tämä Joe Blascon ihanan punainen duo: huultenrajauskynä ja huulipuna sävyssä True Red.

947_ilonanpikkarit_05

Todella kaunis hieman kylmään taittava punainen tämä True Red. Sellaista hyvää peruspunaista etsivälle mainio valinta. Joe Blascon huulipunat on itseasiassa hämmentävän hyviä laadultaan. Niissä on pigmenttiä vaikka muille jakaa, pysyvyyskin on hyvän puoleinen. Kyllä tämä tietty vähän hampaisiin tarraa hymyillessä, kun on ihan tuoreena huulilla, mutta kunhan se siitä asettuu paikalleen, se hieman kuivuu ja pysyy sitten paremmin. Koostumus tuntuu silti huulilla todella pehmeältä ja vähän sellaiselta, kuin huulissa ei olisi mitään. Se oli mulle itselleni pieni yllätys, kun usein pigmenttiset punat on herkästi kuivan tuntuisia, mutta eipäs ollutkaan tämä.

Myös rajauskynässä riitti pigmenttiä ja kynä liukui huulille helposti ja pehmeästi. Tykkään kynässä siitä, että tämä on ihan vaan rehellisesti vanhanaikainen puukynä. Sellaisia on paljon miellyttävämpi terottaa ja jotenkin vaan tykkään niistä enemmän, kuin niistä muovisista, osaamatta asiaa sen kummemmin selittää :D

948_ilonanpikkarit_06

Pienet swatchit käpälässä. Kuten näkyy, väriä riittää. Vieressä olevat mustat viivat Avonin Mega Effects Liquid Eyelinerista (jota yhden käytön perusteella en voi suositella ja toista kertaa tuskin kokeilen).

949_ilonanpikkarit_07

True Red -tuotteet huulilla. Katsokaa nyt tuota ihanan tasaista pintaa! Ei näytä paksulta, eikä kyllä tunnukaan siltä, levittyi huulille pehmeästi ja tasaisesti ilman mitään vaikeuksia. Tykkään!

950_ilonanpikkarit_08

Mikäli satut siis olemaan kauniin peruspunaisen huulipunan tarpeessa, tässä ainakin yksi hyvä vaihtoehto!

8 thoughts on “.JOE BLASCO – TRUE RED.

    1. Ja vitsi miten hyvin tämä pysyy! Oli eilen täyden työpäivän huulilla ja korjasin toki pari kertaa tauoilla, mutta ei välttämättä olisi edes tarvinnut! Ja oli tosi hyvän näköinen loppuun asti :)

  1. Mä onnistuin johonkin hukkaamaan tuon huulipunan (kyllä se jossan on) mutta rajauskynä onkin ollut kovalla käytöllä. Juuri sellainen rehellinen punainen :) Ja tuo Avonin rajaus jonka mainitsit, huhhuh.. Oli kyllä susi munkin mielestäni :P

  2. On muuten ihan totta, että perinteiset puukynät teroittuu niin paljon smoothimmin kuin ne muovimassakynät!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.