.MAC LADY DANGER VS. YSL THE MATS 201.

*Postauksessa mainoslinkki

MAC Matte Lipstick on saanut houkuteltua mut helmoihinsa ja mulla on jo muutamakin Matte-huulipuna ja koko ajan tuntuu, että löydän sieltä jotain uusia ihanuuksia, joita mulla ei vielä ole. Olen muutenkin tässä hiljattain hämmentävästi huomannut, että olen pikkuhiljaa hurahtamassa MACiin enemmän ja enemmän. En edelleenkään pidä sitä minään kosmetiikkamerkkien kuningattarena tai parhaimpana kaikista, mutta täytyy myöntää, että semihuokeat hinnat (muihin selektiivisiin sarjoihin verrattuna) kyllä tekee ostamisesta hieman helpompaa ja värien muikea valikoima on pyörryttävä. No, mutta jatketaan.

993_MAC2_10

Eli, viimeksi kun ostin läjän MACiä, ostin myös tämän Matte-laatuisen *Lady Danger -huulipunan. Lady Danger on lämmin oranssinpunainen sävy. Ensin ajattelin, että tämmöistä mulla ei ainakaan ole ennestään, kunnes sitten menin kotiin ja avasin huulipunalaatikon ja näin siellä YSL:n 201-punan. Hups! No ei muuta kuin vertailua tekemään.

994_MAC2_32

MAC Lady Danger pariutuu mainiosti MSCHIC Orange-tang -rajauskynän kanssa. Orange-tang on juuri tarpeeksi oranssiin taitettu, mutta silti vielä punainen sävyltään, että se mätsää tämän oranssihtavan Lady Dangerin kanssa mainiosti. Tykkään tästä ihan pöhkönä, aivan ihana sävy! Mutta katsotaanpas sitten miten tämä vertautuu YSL:n punaan.

995_MAC2_37-2

MAC Matte Lipstick Lady Danger ja YSL Rouge Pur Couture The Mats 201 vierekkäin swatchina. Tässä kohtaa huokaisin ns. helpotuksesta, kun huomasin, että onhan näissä kuitenkin eroa. Ei nyt ehkä järin suurta sellaista, mutta mä ainakin näen eron ja se nyt tässä tapauksessa onkin tärkeintä, kun minähän nämä molemmat omistan. Mutta entäs huulilla?

996_MAC2_32-2

Huokaisen vieläkin syvempään helpotuksesta. Varsinkin huulilla ero on vieläkin selkeämpi. YSL:n 201:sen kanssa menee muuten sama MSCHIC Orange-tang -rajauskynä ja aivan yhtä moiteettomasti. Peukku sille.

Kuten kuvasta näkee, on Lady Danger selvästi oranssisempi ja myös mattaisempi kuin YSL 201, joka taas on punaisempi ja hieman kiiltävämpi (ainakin vasta levitettynä). Vaikka YSL 201:ssä on selvä oranssi vivahde, se jää silti Lady Dangeriin verrattuna punaisemmaksi. Voin siis huoletta pitää molemmat ihanuudet huulipunavalikoimassani ilman omantunnon tuskia :D

Muita, jotka on vahingossa ostanut melkein-dupeja?

*Postauksessa mainoslinkki

2 thoughts on “.MAC LADY DANGER VS. YSL THE MATS 201.

  1. Ihan on selvä ero! :D Mulla on useammasta punasta melkein-dupeja, mutta eroa on sen verran että olen oikeuttanut itselleni molempien omistamisen. :D Mulle kävi Lady Danger-melkein-dupe viime keväänä, kun ostin innosta piukeena MACin Proenzamikäliekokoelman Mangrove-punan, ja se oli vaarallisen lähellä vaaraleidiä. Onneksi oli eroa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.