.MAC IMPASSIONED.

*Postauksessa mainoslinkki

Viimeks MAC-tuotteita ostaessani mukaan tarttui myös tämä herkullinen Impassioned -sävy Amplified Creme Lipstick -laadusta. Vaikka noita huulipunia on hieman siunaantunut, oli tämä kuitenkin sävyltään sellainen, että pystyin toteamaan ettei mulla ihan tämmöistä ole ennestään. Saavutus kai sekin.

981_MAC2_12

*Impassioned on ihana, herkullinen pinkki, jossa on kuitenkin korallista lämpöä. Se nyt ei ehkä tästä kuvasta välity, mutta huulikuvat on tulossa myöhemmin samassa postauksessa.

982_MAC2_161

Ensin ostin pelkän huulipunan, koska epäilin, että joku mulla jo olevista huultenrajauskynistä saattaisi sopia Impassioned -punan kanssa, mutta kokeiltuani niitä totesin, että täytyy käydä MAC-pisteellä vielä kerran. Eli ostin myös tämän Chic Trick -rajauskynän periaatteessa vain tätä punaa varten, mutta toivon tämän sopivan myös jonkun toisen kanssa. En ole vielä ehtinyt testailemaan vaan.

983_MAC2_17-2

Kuvasta näkyy miten lämmin Impassioned itseasiassa on. Swatchin yläpuolella Chanelin rajauskynä sävyssä 55 Fuchsia, jonka epäilin sopivan tämän kanssa tarpeeksi hyvin, mutta kun sitä katsoo huulipunan vierellä niin näkee, että se on aivan liian kylmän pinkki. Swatchin alapuolella taas on Chic Trick -rajauskynä, joka mukautuu tähän punaan ihan täydellisesti, eli näinollen punan oikea sävy säilyy.

984_MAC2_24

Tästä kuvaparista näkee aika hyvin minkälainen merkitys on oikean värisellä rajauskynällä. Vasemmalla pohjalla on Chanel 55 -rajaus, joka ihan selvästi jää ulkoreunoista näkyviin hieman erillisenä ja muuttaa itseasiassa koko huulipunan luonnetta kylmempään suuntaan. Oikealla taas on punaan sovitettu oikeanvärinen rajaus, joka ei juurikaan eroa itse punasta ja lopputuloksena on se, että huulipuna pysyy juuri niin lämpimän korallipinkkinä kuin se oikeasti onkin.

Mä olen itse sen verran perfektionisti, että tämmöiset seikat häiritsee mua jos ne ei ole kunnossa. Mulla oli töissä tuo 55 + Impassioned yhden päivän ja sain todella paljon kehuja huulipunasta työkavereilta, mutta silti se häiritsi mua itseä. Mä kuitenkin ostin tuon huulipunan juuri tuon sävyn takia ja tuon Chanelin kynän kanssa sen sävy ei ollut se mitä sen pitäisi olla, niin häiritseehän se. No jatkossa voin käyttää Chic Trick -kynää tämän kanssa ja olla tyytyväinen, koska tykkään tästä sävystä ihan pöljänä!

Muita yhtä häiriintyneitä?

*Postauksessa mainoslinkki

14 thoughts on “.MAC IMPASSIONED.

 1. Noin kun kuvat ovat vierekkäin, niin eron todella huomaa; kuin kaksi ihan eri punaa! Eli kyllähän sillä rajauskynän sävyllä on paljonkin merkitystä. Mä tosin kyllä olen niin saamaton, että harvoin rajaan, ja rajauskyniä on sen verran vähän eri sävyissä, että usein tulee käytettyä väritöntä sitten kun käytän. Pitäisi ehkä skarpata asian suhteen. :)

 2. Jep, kyllä rajauksella on väliä :) Mäkin olen Chic Trickin napannut itselleni. Ja Chanelilta löytyy rajaus nro 70, Sonic Pink.

 3. Kyllä niillä selvä ero on! :) Impassioned on yksi lempparisävyjäni MACilta, erityisesti kevääseen ja kesään <3

 4. Impassioned <3 <3 <3

  Ostin itsekin tuon Chic Trick-kynän, ja löysin heti yhden punan, jonka kanssa se käy loistavasti yhteen, nimittäin YSL 28 Rose Intime. En tiedä ovatko sävyt tarpeeksi lähellä toisiaan sinun mittapuullasi, mutta minusta ne ovat loistopari. :D

 5. Oma impassioned asettuu huulille kauniisti Macin Dynamo-nimisen huultenrajauskynän kera. Ja pysyy koko päivän.

  Mahtava puna, tykkään!

 6. Mulla on kans Impassioned ollut jo jonkun aikaa ja tykkään ku hullu puurosta! Mulle tosin annettiin mukaan Dynamo -sävyssä kynä, tosin tänään kun kokeilin niin Dynamo sopii mun mielestä paremmin ton Miley Cyrus huulipunan kanssa. Onneks mulla ei oo niin tarkka värisilmä, muuten olisin kans vähän häiriintynyt tosta :D

 7. Kylläpä onkin eroa noissa kuvissa! Multa puuttuu vielä Impassioned. Oon suunnitellut että siitä tulee mun ensimmäinen back2MAC-puna! :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.